Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 15, 15:27)
kad skydliauke ir menesines suristos tai 100% ta ne karta sake Sidlauskas...
bet dabar o gal tikrai laukiuosi, tas klausimas mane nuzudys... taip ir nzn po kiek laiko tas testas rodo gera ats kai menesines nereguliaros...

jei taip neramu, tai kraujo tyrimas greiciau parodo
Atsakyti
QUOTE(JOLLL @ 2013 04 15, 14:29)
jei taip neramu, tai kraujo tyrimas greiciau parodo

jus net neisivaizduojat kokioj baimej as esu...
bijau kad kraujas parodys TAIP, nors tai nelabai ir realu...
Atsakyti
Greitai baigsis man vaistukai, tai norejau paklausti ar galima tiroksino isigyti be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Ganyta @ 2013 04 15, 14:45)
Greitai baigsis man vaistukai, tai norejau paklausti ar galima tiroksino isigyti be recepto?

galima
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 15, 14:28)
Sidlauskas priima keliuose miestuose, visur dirba privaciose klinikose, konsultacijos ir tyrimai nepigus
http://www.medicina....ltacija/2213886

as gerau tiroksina + tireotoma, jauciausi kitaip... geriau... dabar likau tik su tiroksinu...

o, tai jis kartais dirba toje pacioje VIA MEDICA Vilniuje kaip ir Kazanavicius... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLLL: 15 balandžio 2013 - 13:59
QUOTE(JOLLL @ 2013 04 15, 14:58)
o, tai jis  kartais dirba toje pacioje VIA MEDICA Vilniuje kaip ir Kazanavicius...  g.gif

Lankausi Kaune tai nezinau Vilniuje kur kas dirba...
ziuriu kad ir Kaune dar vienoj vietoj pradejo dirbti...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 15, 15:32)
jus net neisivaizduojat kokioj baimej as esu...
bijau kad kraujas parodys TAIP, nors tai nelabai ir realu...

o ko bijai, kad teigiamas? ar kad neigiamas bus? dbr lb greit ir testai parodo...jei yra nestumas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 15, 14:47)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 15, 15:53)
o ko bijai, kad teigiamas? ar kad neigiamas bus? dbr lb greit ir testai parodo...jei yra nestumas  nestuke.gif

noriu neigiamo...

gal galit patart po kiek dienu (po santykiu) galima daryti testa kad rodyti teisinga ats?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 15, 13:57)
Kodėl geri vakare? Nepatogiau ryte? Praleisti tikrai nereikia dozės. O jei praleisi nieko tokio neatsitiks, nebent pati jausies prastai. Tiroksinas ne antibiotikai ir alkoholis įtakos nedaro. Valanda prieš baliuką įkalk ir viskas bus ok. Jokiu būdu nepraleisk.

Jei praleisi - nieko neatsitiks, bet vis dėl to jokiu būdu nepraleisk. g.gif Kai mano hipotirozė buvo mažesnė, endokrinologė paskyrė po 25mg, tačiau rekomendavo gerti po 50 kas antrą dieną. O prieš tai, kai lankiausi pas kitą, taip pat sakė, kad nieko blogo, jei vieną dieną praleisiu. Jei savaitę - tth pakils smarkiai.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 15, 16:03)
noriu neigiamo...

gal galit patart po kiek dienu (po santykiu) galima daryti testa kad rodyti teisinga ats?

Teoriškai - pora savaičių po ovuliacijos. Bet kai toks ciklas sunku tą ovuliaciją sugaudyt.

Suprantu jus, kodėl norisi neigiamo, kai hipotirozė nesuvaldyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 15, 16:35)

Teoriškai - pora savaičių po ovuliacijos. Bet kai toks ciklas sunku tą ovuliaciją sugaudyt.

Suprantu jus, kodėl norisi neigiamo, kai hipotirozė nesuvaldyta 4u.gif

ne del to noriu neigiamo... paprasciausiai jau spejau tapti vienisa po tu santykiu... tai visai nesinori teigiamo... 4 savaites po santykiu imanoma, kad jau rodytu rezultatus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2013 04 15, 12:29)
Aš irgi vartoju T3 , tik mano vaistas kombinuotas T4+T3 , Novothyral, važiuoju ar prašau kad kas nors iš Lenkijos parvežtų. Kaina apie 35 lt , užtenka 200 dienų. O skyrė gydymą Tauragėje.

Sakykit,ar reikalingas gyd. receptas,ar tinka lietuviskas receptas ir ar kokia tam vaistukui reikalinga deklaracija.
Taurageje jums skyre endokrinologe siuos vaistukus?
Labai viskas įdomu,nes gyvenu kaiminysteje ir gali buti kad kreipsiuos i Taurages endokrinologe
Atsakyti