Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(xiuke @ 2013 04 18, 16:21)
o kokie pozymiai nesveikatos pasireiskia, kai sis vien tik rodiklis prastas?

ATPO yra autoimuninio tiroidito priežastis. Dėl jų pasireiškia skydliaukės hipofunkcija. ATPO panaikinti negalim, todėl tenka tiroksinu suvaldyt hipofunkciją. Jums pavyko rasti šiuo metu optimalią dozę (kiti trys rodikliai normos ribose). Bet tiroksino poreikis gali keistis dėl įvairiausių priežasčių, todėl reikia reguliariai tirtis (užtenka tth) ir pagal tai koreguoti arba palikti tą pačią tiroksino dozę. Stebėti savo savijautą.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 18, 17:30)
ATPO yra autoimuninio tiroidito priežastis.

dekui, viskas aiskiau darosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 12, 14:08)
man tai idomu kaip jusu menesines?
manes ir endo apie jas klausineja g.gif
mano gausios ir labai skausmingos verysad.gif

Mano nera gausios, bet labai skausmingos. Pirma diena nespejau laiku sugerti nuskausminanciu, tai pasidare taip bloga, kad vyras skubiai isveze is darbo namo, eidama alpau, vos spejo pagauti smunkancia.
QUOTE(kankan @ 2013 03 12, 20:45)
Sveikos,
na man mmmm buvo sutrikusios, ciklas po 40d budavo,bet susitvarke pradejus gerti tiroksina.aisku ir nervai biski aprime, ir kiti pozymiai yra biski aprime,tiroksina geriu jau 3men., na bet ka daryti su plaukais???!!!!  verysad.gif  smunka ziauriai...  verysad.gif  kaip jum su plaukais? ka daryti,kad jie tiek nesmuktu? esu isbandzius jau daug ka,net nebezinau ka daryti...

Pagerkite Maxi-hair.
QUOTE(kankan @ 2013 03 27, 09:25)

prie viso to,man dar nuovardi itakoja ir mazas gelezies kiekis kraujyje,jau 3metai su tuo kovoju,ir niekaip jo neatstatau... gal jus zinot kokiu geru patarimu geleziai pakelti?

As gelezi atstaciau su spirulina. Skaiciau temoj, kad cia buvo ivairios patirites merginoms su dumbliniais papildais, bet ji man hemoglobina labai pakele, sugeriau 500 tableciu buteli, po 6 tabletes kasdien.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 18, 15:21)
o kokie pozymiai nesveikatos pasireiskia, kai sis vien tik rodiklis prastas?

pastoti gali būt neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 19, 14:18)

nu atsiprasau, bet neklaidinkit merginu smile.gif viskas imanoma. tik nevisad pavyksta is pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 04 19, 16:18)

dėl pastojimo nebuvo problemų, gal tada nebuvo išsiderinusi mano skydliaukė, nors ciklas visad būdavo klaikus...žodžiu turiu pasidžiaugti, kad bent kiti rodikliai nebe tragiški...užsirašysiu pas gyd konsultacijai ax.gif labiausiai erzina prakaitavimas, jau buvau rašiusi doh.gif
Atsakyti
Patojimo klausimas individualus kiekvienai. Man regis užteko tik pagalvot kad noriu ir buvo. Bet tada dar negėriau tiroksino, nors jau reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 16, 10:08)
siaubas kaip as blogai jauciuosi...
ir dusulys atsirado.... matyt visai hormonai issibalansave...

merginos o ar su musu liga daznai pasireiskia skrandzio problemos?

as irgi blogai.... ypac pastaraja savaite, ta sirdis taip musa, pulsas kala kakle, ten kur skydliauke... g.gif taip bloga verysad.gif

man su virskinimu isvis prastai jau daug metu, turiu refliuksa, kasa irgi streikuoja, su stemple blogai, pykina, rugstys kyla,pucia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 22, 17:42)
as irgi blogai.... ypac pastaraja savaite, ta sirdis taip musa, pulsas kala kakle, ten kur skydliauke... g.gif  taip bloga verysad.gif

man su virskinimu isvis prastai jau daug metu, turiu refliuksa, kasa irgi streikuoja, su stemple blogai, pykina, rugstys kyla,pucia... verysad.gif

as siandien buvau pas gastro, kita savaite darys tyrima...
reik susiimt ir nugalet ligas...
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 04 19, 15:03)
nu atsiprasau, bet neklaidinkit merginu  smile.gif viskas imanoma. tik nevisad pavyksta is pirmo karto.

neklaidinu, nes tai tiesa. Pasiklauskit tikro endokrinologo. Gali ir visai nepavykti priklausomai kokie skaičiai ATPO. Nežymus nukrypimas tikrai nieko nekeičia. Be to medicinoje niekas niekada šimto procentų neduoda.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 22, 18:53)
as siandien buvau pas gastro, kita savaite darys tyrima...
reik susiimt ir nugalet ligas...

tai gal ras koki refliuksa, nes dabar kas trecias su refliuksu.... doh.gif
ar jus nekamuoja padidejes troskulys? kaip mane uzknisa.... del refliukso daug ko valgyt negaliu, pvz dabar suvalgiau bananu, tai net miegot negaliu,pucia pilva pykina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 23 balandžio 2013 - 00:31
QUOTE(Lucero @ 2013 04 23, 01:31)
tai gal ras koki refliuksa, nes dabar kas trecias su refliuksu.... doh.gif
ar jus nekamuoja padidejes troskulys? kaip mane uzknisa.... del refliukso daug ko valgyt negaliu, pvz dabar suvalgiau bananu, tai net miegot negaliu,pucia pilva pykina

sausra burnoje paskutiniu metu baisulinga.... idomu ka jis man pasakys po tyrimo..
siandien dar keliauju pas kardiologe, viskas streikuoja....
Atsakyti