Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(gatana74 @ 2013 04 30, 11:06)
pasidarius tyrima hemoglobinas buvo 97, po to vartojau geležį, pakartojus tyrimą buvo 89, gydytoja nesupranta kodėl krenta, kiti kraujo tyrimai neblogi, mėsą valgau, ir tik liesą, nes skrandis skylėtas, daržoves irgi valgau, bet tik troškintas, dėl skrandžio negaliu kitokių valgyti, pieno produktus irgi valgau,ką dar galima padaryti nežinau. g.gif

Pagerkit spirulinos. Man padejo.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 04 30, 11:06)
pasidarius tyrima hemoglobinas buvo 97, po to vartojau geležį, pakartojus tyrimą buvo 89, gydytoja nesupranta kodėl krenta, kiti kraujo tyrimai neblogi, mėsą valgau, ir tik liesą, nes skrandis skylėtas, daržoves irgi valgau, bet tik troškintas, dėl skrandžio negaliu kitokių valgyti, pieno produktus irgi valgau,ką dar galima padaryti nežinau. g.gif

Pieno produktų nepainiokit su mėsa, nes kalcis slopina geležies įsisavinimą. Tarp jų darykit pertrauką.

O skrandis skylėtas - tai opą turėjot omenyje? Skrandžio ligos gali sunkinti vitamino B 12 įsisavinimą, tai sukelia megaloblastinę anemiją (skrandžio sienelė gamina spec baltymą - fon Vilebrando faktorių, kuris padeda šiam vitaminui saugiai nukeliaut iki žarnyno). Paprastas kraujo mikroskopijos tyrimas parodytų specifinius eritrocitų pakitimus.

Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 30, 10:55)
Pieno produktų nepainiokit su mėsa, nes kalcis slopina geležies įsisavinimą. Tarp jų darykit pertrauką.

O skrandis skylėtas - tai opą turėjot omenyje? Skrandžio ligos gali sunkinti vitamino B 12 įsisavinimą, tai sukelia megaloblastinę anemiją (skrandžio sienelė gamina spec baltymą - fon Vilebrando faktorių, kuris padeda šiam vitaminui saugiai nukeliaut iki žarnyno). Paprastas kraujo mikroskopijos tyrimas parodytų specifinius eritrocitų pakitimus.

taip skrandyje 2 opos, man tyrimų darė daug ir gydytoja sakė kad skandis nė prie ko dėl hemoglobino. o B grupės vitaminus aš leidžiuosi.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 04 30, 13:28)
taip skrandyje 2 opos, man tyrimų darė daug ir gydytoja sakė kad skandis nė prie ko dėl hemoglobino. o B grupės vitaminus aš leidžiuosi.

Tada siūlyčiau išklausyti dar vieną nuomonę - hematologo.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 30, 12:36)
Tada siūlyčiau išklausyti dar vieną nuomonę - hematologo.

ačiū už patarimą, taip ir padarysiu.
Atsakyti
Man siandien atrado akmenuka (2,3cm)...
nusibodo ligos, nusibodo viskas...
ketvirtadieni einu pas Sidlauska
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 30, 20:17)
Man siandien atrado akmenuka (2,3cm)...
nusibodo ligos, nusibodo viskas...

inkste akmenuka? g.gif man ir buvo, aciu dievui pavyko pasalint su vaistais
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 30, 20:39)
inkste akmenuka? g.gif  man ir buvo, aciu dievui pavyko pasalint su vaistais

tulzi...
isvadoj parasyta operuoti tulzies pusle...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 30 balandžio 2013 - 19:45
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 30, 20:44)
tulzi...

omg... nesutik operuot manau, megink gert akmenis tirpdancius varancius , tada jie iseina patys
na tarkis su gydytoju, nes tulzies operacija tai neduok dieve, po to virskinimo problemu dar daugiau...
as tu bedu irgi turiu, tai teko kasos temoj susidurt su tulzies operacija turejusiu
pasidomek placiau, negulk iskart operuot
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 30, 21:10)
omg... nesutik operuot manau, megink gert akmenis tirpdancius varancius , tada jie iseina patys
na tarkis su gydytoju, nes tulzies operacija tai neduok dieve, po to virskinimo problemu dar daugiau...
as tu bedu irgi turiu, tai teko kasos temoj susidurt su tulzies operacija turejusiu
pasidomek placiau, negulk iskart operuot

zinok dar nedirba gakva kai tik siandien viska pasake
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 30, 20:16)
zinok dar nedirba gakva kai tik siandien viska pasake

siaubas, mano draugei išoperavo tulžį, tai labai turi saugotis, žiūrėti ką valgo, kiek valgo ir taip toliau. operuokis tik jeigu būtinai reikia, o gal dar galima vaistais akmeni ištirpdyti.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 30, 21:44)
tulzi...

ką gi, siūlau operuotis...dabartinės laparaskopinės operacijos nepavojingos, tikiuos nepatyrei dar tulžies pūslės skausmo priepolių? man pačiai ją išoperavo, kai buvau 15metų, rado 180akmenukų...labai kenčiau skausmus, kol nenustatė ligos, mama nesuprasdavo, ko aš alpstu nuo skrandžio skausmo...po operacijos buvo lengva dieta, ta prasme jokių rūkytų ir keptų gaminių, tik tiek...(manau tai į naudą biggrin.gif ) dabar jei apsivalgau pavartoju virškinimo fermentų ir tiek...vaistais šalinti bandė, bet čia ne inkstas, nesisekė, tekdavo gerti tokią karčią druską ir varyti tuos akmenis, deja...operacija išgelbėjo smile.gif sekmės, nesinervuok, nėra taip blogai...tai tik akmenys smile.gif
Atsakyti