Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(xiuke @ 2013 04 27, 22:24)
troškulys, vienas iš cukrinio diabeto požymių...ar tyrėtės?

mano yra ant ribos. beveik 6, kazkada buvo lyg virs net. nezinau kaip sumazint, kokia ta dieta turi buti, kad gliukoze butu kuo zemesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 28, 10:54)
mano yra ant ribos. beveik 6, kazkada buvo lyg virs net. nezinau kaip sumazint, kokia ta dieta turi buti, kad gliukoze butu kuo zemesne g.gif

Aš nesilaikau dietų, ir cukrus šokinėja, dabar kaip ir norma, kas bus po to nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 28, 12:54)

griežta dieta, daug info pagooglinus galima rasti, priešas - angliavandeniai...ne ta tema dabar čia...man buvo gestacinis diabetas, tai žinau ką reiškia, kai negali valgyti ko nori, kai insulinas leidžiamas 4k/d...na tikrosios diabetikės pasijuoktų, bet tikrai užteko man ir kelių mėnesių tokios patirties, geriau jau nesusirgti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 28, 22:59)
griežta dieta, daug info pagooglinus galima rasti, priešas - angliavandeniai...ne ta tema dabar čia...man buvo gestacinis diabetas, tai žinau ką reiškia, kai negali valgyti ko nori, kai insulinas leidžiamas 4k/d...na tikrosios diabetikės pasijuoktų, bet tikrai užteko man ir kelių mėnesių tokios patirties, geriau jau nesusirgti... doh.gif

na sirgti niekas nenori, bet kai aš susirgau , tada išlindo ir visos kitos bėdos: anemija, skrandis, stuburo bėdos paūmėjo, ir galo nesimato tiem sirgimams. Stiprybės visoms, kaip nors ištversime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 28, 23:59)
griežta dieta

verysad.gif verysad.gif
negana tokio ligoto gyvenimo, tai dar ir dietoj gyvent.....
pavargau
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 29, 22:29)
verysad.gif  verysad.gif
negana tokio ligoto gyvenimo, tai dar ir dietoj gyvent.....
pavargau

Suprantu Tave... 4u.gif tikrai kartais užknisa viskas..., ypač kai tokioj jaunystėj, ligos kaip pas pencininkus doh.gif smile.gif
Atsakyti
Ne tik hipotirozė dėl visų negandų kalta rolleyes.gif natūraliai laikas bėga, organizmas nejaunėja, nors ir metelių atrodo nedaug smile.gif Aš tiroksiną geriu naktį smile.gif, kai prabundu tai ir išgeriu, iki valgymo praeina ne viena ir ne dvi valandos, jaučiuosi geriau, nei kai gerdavau ryte ir atrodo svoris pradėjo ristis žemyn (pfu pfu pfu) smile.gif Kažkaip man jokio streso ir jokio negatyvo po to, kai "sėdau ant tiroksino" neatsirado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 04 30, 07:45)
Ne tik hipotirozė dėl visų negandų kalta  rolleyes.gif natūraliai laikas bėga, organizmas nejaunėja, nors ir metelių atrodo nedaug smile.gif Aš tiroksiną geriu naktį smile.gif, kai prabundu tai ir išgeriu, iki valgymo praeina ne viena ir ne dvi valandos, jaučiuosi geriau, nei kai gerdavau ryte ir atrodo svoris pradėjo ristis žemyn (pfu pfu pfu) smile.gif Kažkaip man jokio streso ir jokio negatyvo po to, kai "sėdau ant tiroksino" neatsirado  ax.gif

gal tikrai reikia pabandyti naktį tiroksiną gerti, gal jausčiausi geriau, tik va niekaip neaišku kodėl krenta hemoglobinas, jeigu dar daugiau nukris turbūt kojų nebepavilksiu. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atsivilkau ir aš, nebegaliu, toks sunkus pavasaris man šiemet, reikia kompanijos, kuri suprastų mano bėdas ir klaikią savijautą... Priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_seile @ 2013 04 30, 09:26)
Sveikos,
Atsivilkau ir aš, nebegaliu, toks sunkus pavasaris man šiemet, reikia kompanijos, kuri suprastų  mano bėdas ir klaikią savijautą... Priimsit? blush2.gif

žinoma kad priimsim, mūms visoms reikia paramos.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 04 30, 09:04)
gal tikrai reikia pabandyti naktį tiroksiną gerti, gal jausčiausi geriau, tik va niekaip neaišku kodėl krenta hemoglobinas, jeigu dar daugiau nukris turbūt kojų nebepavilksiu. schmoll.gif

O kaip krenta? Pasidarote tyrimą - mažas, tada kažką vartojate? Pakartojus tyrimą, vis dar mažas, nepakyla? O iš kitų bendro kraujo tyrimo rodiklių gydytojas nieko nepakomentavo? Pabandykit valgyti daugiau raumenų (liesa mėsa, liežuvis, širdis) su šviežiom daržovėm. Pieno produktai - po kelių valandų pertraukos. Mano vyro močiutė neseniai išėjo į pensiją ir užsiima savęs sveikatinimu. Ji kasdien pavakariam suvalgo pusę virto liežuvio ir visą citriną, susipjausčiusi plonais griežinėliais, hemoglobinas nuo 120 pakilo iki 140 per du mėn.

Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 04 30, 09:46)
O kaip krenta? Pasidarote tyrimą - mažas, tada kažką vartojate? Pakartojus  tyrimą, vis dar mažas, nepakyla? O iš kitų bendro kraujo tyrimo rodiklių gydytojas nieko nepakomentavo? Pabandykit valgyti daugiau raumenų (liesa mėsa, liežuvis, širdis) su šviežiom daržovėm. Pieno produktai - po kelių valandų pertraukos. Mano vyro močiutė neseniai išėjo į pensiją ir užsiima savęs sveikatinimu. Ji kasdien pavakariam suvalgo pusę virto liežuvio ir visą citriną, susipjausčiusi plonais griežinėliais, hemoglobinas nuo 120 pakilo iki 140 per du mėn.

pasidarius tyrima hemoglobinas buvo 97, po to vartojau geležį, pakartojus tyrimą buvo 89, gydytoja nesupranta kodėl krenta, kiti kraujo tyrimai neblogi, mėsą valgau, ir tik liesą, nes skrandis skylėtas, daržoves irgi valgau, bet tik troškintas, dėl skrandžio negaliu kitokių valgyti, pieno produktus irgi valgau,ką dar galima padaryti nežinau. g.gif
Atsakyti