Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

va va tas baurnos sausumas..... as ir buvau pas kardiologe, bet ziuriu dar reiks ir pas neurologe del galvos svaigimo ir skausmo eit......
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 23, 07:55)
va va tas baurnos sausumas..... as ir buvau pas kardiologe, bet ziuriu dar reiks ir pas neurologe del galvos svaigimo ir skausmo eit......

del to ir man reiktu...
o man dar stuburas....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 04 23, 08:09)
del to ir man reiktu...
o man dar stuburas....

man tai rado stuburo isvarza............
nu ka bepridursi, pavasaris sunkus metas skydliaukininkems......... doh.gif as pavasari vadinu - ligu maratonu.... mirstu kiekviena pavasari
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 23 balandžio 2013 - 08:08
QUOTE(Lucero @ 2013 04 23, 09:08)
man tai rado stuburo isvarza............
nu ka bepridursi, pavasaris sunkus metas skydliaukininkems......... doh.gif as pavasari vadinu - ligu maratonu.... mirstu kiekviena pavasari

as pernai taip ziauriai nejauciau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
del sirdeles plakimo... musu visu sirdeles (skydliaukininkiu) daugiau ar maziau yra silpnesnes nei kitu, todel mums ypac svarbu jas stiprinti. Kaip stiprinti? Tinka visi aerobikos pratimai. Į dieną 45min minumum sporto ir jau po 3 men sirdeles veikla eina į gera puse, o beto nuo tokiu treniruociu (tai yra pagrindas) krenta svoris, kas kai kurioms is cia taip pat yra aktualu. Negalvokit, kad sneku kad sneket, tiesiog ismanau si dalyka. 4u.gif
beto ryte pasportavusios, visa diena turesit daugiau energijos ir busit zvalesnes, atsiras daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Mano burna irgi jau antra savaitė džiūsta, vandenį geriu nuolatos, na bent tai išgeriu dabar tikrai pakankamą jo kiekį, o tas organizmui tik į naudą. Bet burna nerealiai sausa.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 04 23, 11:07)
Sveikos  4u.gif
del sirdeles plakimo... musu visu sirdeles (skydliaukininkiu) daugiau ar maziau yra silpnesnes nei kitu, todel mums ypac svarbu jas stiprinti. Kaip stiprinti? Tinka visi aerobikos pratimai. Į dieną 45min minumum sporto ir jau po 3 men sirdeles veikla eina į gera puse, o beto nuo tokiu treniruociu (tai yra pagrindas) krenta svoris, kas kai  kurioms is cia taip pat yra aktualu. Negalvokit, kad sneku kad sneket, tiesiog ismanau si dalyka.  4u.gif
beto ryte pasportavusios, visa diena turesit daugiau energijos ir busit zvalesnes, atsiras daugiau optimizmo  4u.gif

sveika, sirdeles silpnesnes del kalio trukumo, nors tyrimai gali buti normalus, visada buna normalus, bet vartojant tiroksina, pablogeja kalio isisavinimas,
man daznai endokrinologe atlieka salia tth ir kalio tyrima, daznai buna ties apatine riba,
as laikas nuo laiko pavartoju kalio preparatus ir tikrai is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ritmas ir pulsas susitvarke, tas tiesa
o toms merginoms, kurios aplsta del sokolodo, galiu pasakyti, kad truksta magnio,
reikia bandyti visus budus ir atsirinkti savaji,
gal kam pades kalis, kam aerobika, man pvz-taici,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 04 23, 14:11)
sveika, sirdeles silpnesnes del kalio trukumo, nors tyrimai gali buti normalus, visada buna normalus, bet vartojant tiroksina, pablogeja kalio isisavinimas,
man daznai endokrinologe atlieka salia tth ir kalio tyrima, daznai buna ties apatine riba,
as laikas nuo laiko pavartoju kalio preparatus ir tikrai is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ritmas ir pulsas susitvarke, tas tiesa
o toms merginoms, kurios aplsta del sokolodo, galiu pasakyti, kad truksta magnio,
reikia bandyti visus budus ir atsirinkti savaji,
gal kam pades kalis, kam aerobika, man pvz-taici,

as kalbejau ne apie kali, kuris zinoma svarbus sirdžiai mazinant kraujospudi. turejau omeny labiau pacio sirdies raumens stipruma, kuri stiprina butent aerobikos pratimai, begimas (ne visais atvejais), plaukimas... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasakykit ar gali dėl hipotirozės ir autoimuninio tiroidito kristi hemoglobinas, buvo 97, po to gėriau geležį, pabaigus gerti kartojau tyrimus, buvo 89, žodžiu dar blogiau, itaria inkstų nepakankamūmą, ar gali būti tai nuo skydliaukės? Esu visai pasimetusi, nebesuprantu kas vyksta, galva svaigsta, gerti noriu pastoviai. Pasakykit ar kuriai taip buvo. verysad.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri žinot ar dėl šių ligų duoda grupę, man viena pažįstama pasakė kad gavo, įdomų kaip yra iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 04 27, 22:26)
gerti noriu pastoviai.

troškulys, vienas iš cukrinio diabeto požymių...ar tyrėtės?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 27, 21:24)
troškulys, vienas iš cukrinio diabeto požymių...ar tyrėtės?

tyriausi, cukrus šokinėja, viena kartą 6,5 kita 5,7. po mėnesio vėl darysiuos tyrimus, matysim ką tada rodys.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 04 27, 20:26)
Sveikos merginos, pasakykit ar gali dėl hipotirozės ir autoimuninio tiroidito kristi hemoglobinas,  buvo 97, po to gėriau geležį, pabaigus gerti kartojau tyrimus, buvo 89, žodžiu dar blogiau, itaria inkstų nepakankamūmą, ar gali būti tai nuo skydliaukės? Esu visai pasimetusi, nebesuprantu kas vyksta, galva svaigsta, gerti noriu pastoviai. Pasakykit ar kuriai taip buvo. verysad.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri žinot ar dėl šių ligų duoda grupę, man viena pažįstama pasakė kad gavo, įdomų kaip yra iš tikrųjų.

Duoda, bet ne visiems, priklausomai nuo ligos eigos.
Atsakyti