Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Lucero @ 2013 05 06, 14:06)

kaip tu saulute?

galva plysta, sirdi skauda...
bet atidirbau diena kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 06, 17:34)
galva plysta, sirdi skauda...
bet atidirbau diena kazkaip...

verysad.gif verysad.gif man tik bliaut besinori, buvau nuejus pas gyd del to galvos svaigimo, tai nieko nepesiau, sake imuniteta stiprint... ir sirdi... parase leistis mildroanata ir vit c ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 06, 20:40)
verysad.gif  verysad.gif  man tik bliaut besinori, buvau nuejus pas gyd del to galvos svaigimo, tai nieko nepesiau, sake imuniteta stiprint... ir sirdi... parase leistis mildroanata ir vit c ...  unsure.gif

as ryt einu pas gydytoja su savo atsakymais... o ketvirtadieni pas kardiologe...

dabar pamasciau, kad keistai Sidlauskas liepe po menesio kartoto tyrimus ir apsilankyt pas ji...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 06, 20:42)
as ryt einu pas gydytoja su savo atsakymais... o ketvirtadieni pas kardiologe...

duok Dieve kad sirdis butu sveika 4u.gif nu man yra tachikardija, bet ligos kokios sirdies nera... o tachikardija sake daugiau emocine, tipo nervus tvarkyk
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 06, 20:44)
duok Dieve kad sirdis butu sveika  4u.gif  nu man yra tachikardija, bet ligos kokios  sirdies nera... o tachikardija sake daugiau emocine, tipo nervus tvarkyk

bet siandien tas galvos skausmas tai zliumt norisi...
Atsakyti
as tth planuoju sia savaite pasidaryt, nes paskutini kart dariau gruodi....

paverkim saulut, jei tik nuo to mum bus nors kiek geriau.....
uzjauciu del galvos skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 06, 19:40)
verysad.gif  verysad.gif  man tik bliaut besinori, buvau nuejus pas gyd del to galvos svaigimo, tai nieko nepesiau, sake imuniteta stiprint... ir sirdi... parase leistis mildroanata ir vit c ...  unsure.gif

bet juk imuniteto stiprinti negalima sergant autoimunine liga, tada būna dar blogiau, juk čia mūsų pačių imunitetas puola skydliaukę.
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 06, 21:22)
bet juk imuniteto stiprinti negalima sergant autoimunine liga, tada būna dar blogiau, juk čia mūsų pačių imunitetas puola skydliaukę.

NEZINAU.... man tiek seimos gyd, tiek endo liepe stiprint doh.gif
Atsakyti
o gal vit D trūkumas? bent man jis yra ir labai didelis, vis neprisiruošiu nusipirkti leidžimos vienos dozės vit D...beveik pusei metų skirtas...vis atidėlioju doh.gif tai manau tikrai pagerėtų savijauta...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 05 06, 22:42)
o gal vit D trūkumas? bent man jis yra ir labai didelis, vis neprisiruošiu nusipirkti leidžimos vienos dozės vit D...beveik pusei metų skirtas...vis atidėlioju doh.gif tai manau tikrai pagerėtų savijauta...

blink.gif kaip idomu, kur cia toki gauti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 05 07, 01:20)
blink.gif  kaip idomu, kur cia toki gauti?? g.gif

vaistinėje... Vit D3 bon , ampolės kaina apie 25lt...efektyvesnis, nei visi geriami papildai...sakė gyd, kad greičiau įsisavinamas....mano tik 15tėra, o kur norma nuo 30eina... doh.gif
Atsakyti
geras.... bet jauciu ta vit d geriau leistis ziema kai nera saules...
pasidariau TTH kita savaite suzinosiu....
man zinokit jau per karsta... visa slapia.... nors nei 20 juk nera ? prastai jauciuos visai kai taip atsilo, pavargus tokia...
Atsakyti