man tik bliaut besinori, buvau nuejus pas gyd del to galvos svaigimo, tai nieko nepesiau, sake imuniteta stiprint... ir sirdi... parase leistis mildroanata ir vit c ...
man tik bliaut besinori, buvau nuejus pas gyd del to galvos svaigimo, tai nieko nepesiau, sake imuniteta stiprint... ir sirdi... parase leistis mildroanata ir vit c ...
o gal vit D trūkumas? bent man jis yra ir labai didelis, vis neprisiruošiu nusipirkti leidžimos vienos dozės vit D...beveik pusei metų skirtas...vis atidėlioju tai manau tikrai pagerėtų savijauta...
o gal vit D trūkumas? bent man jis yra ir labai didelis, vis neprisiruošiu nusipirkti leidžimos vienos dozės vit D...beveik pusei metų skirtas...vis atidėlioju tai manau tikrai pagerėtų savijauta...
vaistinėje... Vit D3 bon , ampolės kaina apie 25lt...efektyvesnis, nei visi geriami papildai...sakė gyd, kad greičiau įsisavinamas....mano tik 15tėra, o kur norma nuo 30eina...
geras.... bet jauciu ta vit d geriau leistis ziema kai nera saules... pasidariau TTH kita savaite suzinosiu.... man zinokit jau per karsta... visa slapia.... nors nei 20 juk nera ? prastai jauciuos visai kai taip atsilo, pavargus tokia...