Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Lucero @ 2013 05 07, 10:24)
geras.... bet jauciu ta vit d geriau leistis ziema kai nera saules...
pasidariau TTH kita savaite suzinosiu....
man zinokit jau per karsta... visa slapia.... nors nei 20 juk nera ? prastai jauciuos visai kai taip atsilo, pavargus tokia...

SAULĖ NEPADĖS KIEK REIKIA...bent jau aš prisiruošiu nusipirkti...tik kas suleis doh.gif biggrin.gif tai jau...karštis varo iš proto, tas prakaitavimas ypač, net gydomojo dezodoranto nusipirkau, neįmanoma tiesiog...
Atsakyti
user posted image

Va koki nusipirkau, pora savaičių pabandysiu pagert, gal pagerės savijauta.
Atsakyti
buvau numetus kelis kg kurie greit vel ataugo, visai neina kovot su svoriu sad.gif
Atsakyti
Man svoris irgi nekrenta, bent jau džiaugiuosi kad nebeauga.
Atsakyti
Na siandien galva jau lengvesne, bet ir vaistu doze isgeriau tik nujauciant skausma....
siandien visa diena ant koju, darbas, gydytojai ir pan... tik dabar gryzau... jauciasi nuovargis, bet dar einu... tai manau jau i gera...

gydytoja sake kalio pakanka man ir daugiau jo nevartot.... bet va slapime kazkokia zaraza....

toliau geriu thybon + tiroksinas
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 05 07, 14:02)
SAULĖ NEPADĖS KIEK REIKIA...bent jau aš prisiruošiu nusipirkti...tik kas suleis doh.gif  biggrin.gif tai jau...karštis varo iš proto, tas prakaitavimas ypač, net gydomojo dezodoranto nusipirkau, neįmanoma tiesiog...

ji galima arba isgert arba susileist wink.gif as visada geriu, bet ar dabar yra jo prekyboje, paskutini karta kai ieskojau sake neturi, ir nezino kada bus, nes deficitas tipo jo.
Papildyta:
merginos sportuokit 4u.gif ir nuotaika bus kita, stipres sirdele 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o jus esat isbalusios? nes as tokia balta, o tam kaip ir nera priezasciu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 06, 20:22)
bet juk imuniteto stiprinti negalima sergant autoimunine liga, tada būna dar blogiau, juk čia mūsų pačių imunitetas puola skydliaukę.

o as jums sake kad negalima stiprint organizmo?
tai jei autoantikuniai atakuoja organizma, savaime suprantama kad jis silpneja, tai kaip jo nestiprint? Man visada endo pabrezia, kad turiu but sveika.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 05 07, 20:39)
sveikos, o jus esat isbalusios? nes as tokia balta, o tam kaip ir nera priezasciu..... g.gif

as niekad nebunu isbalus. gal pas jus hemoglobinas zemas? arba inkstu veikla sutrikusi.
Atsakyti
hemoglobinas geras, slapimo tyrimas geras, inkstu eho gera... bet visa isbalus, paakiai pajuode
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 05 07, 22:38)
ji galima arba isgert arba susileist wink.gif as visada geriu, bet ar dabar yra jo prekyboje, paskutini karta kai ieskojau sake neturi, ir nezino kada bus, nes deficitas tipo jo.
Papildyta:
merginos sportuokit  4u.gif  ir nuotaika bus kita, stipres sirdele  4u.gif

aišku , žinosim wink.gif, jei nebus reikės užsisakyti, kad parvežtų, bent gyd minėjo, kad labi pgerėja nuotaika, darbingumas suvartojus šią dozę...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 05 07, 14:02)
SAULĖ NEPADĖS KIEK REIKIA...bent jau aš prisiruošiu nusipirkti...tik kas suleis doh.gif  biggrin.gif tai jau...karštis varo iš proto, tas prakaitavimas ypač, net gydomojo dezodoranto nusipirkau, neįmanoma tiesiog...

Yra vit. D ampulėse, kurių turinį galima išgerti. Tokį savo leliui daviau, kai reikėjo profilaktikai. Bent mūsų atveju labai pasiteisino, su lašiukais problematiškiau buvo.
Atsakyti
Aš labai išbalus, bet pas mane hemoglobinas žemas tik 89, laukia inkstų echoskopija, itaria inkstų nepakankamumą, labai bijau, kad diagnozė nepasitvirtintu. schmoll.gif
Atsakyti