Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

va gydytoja man skyrė Chronocard (sausas gudobelės lapų ir žiedų ekstraktas) dar pasiūlė betaloc bet jau jo negersiu, mano spaudimas ir taip žemas o tas vaistas ne kiek pulsą muša kiek spaudimą o jis pas mane ir taip mažas. O tas gudobeliu preparatas taip tik ir tinka širdies darbui aktyvinti, mažina širdies plakimą, dusulį, smaugimo pojūtį. Žiūrėsiu kas čia gausis po kokios savaitės, bet kali su magniu irgi gersiu.
Atsakyti
esu gerus chronocard, tikrai geras, man patiko. pirkciau vel. bet man dabar paskyre sirdziai mildronata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 08, 11:45)
Aš labai išbalus, bet pas mane hemoglobinas žemas tik 89, laukia inkstų echoskopija, itaria inkstų nepakankamumą, labai bijau, kad diagnozė nepasitvirtintu. schmoll.gif

As irgi isbalus visada ir pajuodusiais paakiais unsure.gif Nuo paauglystes tokia rolleyes.gif Paskutiniu metu ir hemaglobinas ties apatine riba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2013 05 08, 19:21)
As irgi isbalus visada ir pajuodusiais paakiais  unsure.gif Nuo paauglystes tokia  rolleyes.gif  Paskutiniu metu ir hemaglobinas ties apatine riba  unsure.gif

isbalusi ir as esu... bet man hemoglobinas budavo zemas,bet vat nesenai pasidariau kraujo tyrimus tai hemoglobinas 129,tai kaip jau normoj,nes budavo 114,bet gelezies kiekis kraujyje neaukstas tik 113,tai gelezi vis vien liepe pagert dar,nors jau jo ir nebekompensavo doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2013 05 09, 07:37)
isbalusi ir as esu... bet man hemoglobinas budavo zemas,bet vat nesenai pasidariau kraujo tyrimus tai hemoglobinas 129,tai kaip jau normoj,nes budavo 114,bet gelezies kiekis kraujyje neaukstas tik 113,tai gelezi vis vien liepe pagert dar,nors jau jo ir nebekompensavo  doh.gif

Labas rytas  4u.gif

O kokia geležį geri, nes aš jau keleta išbandžiau, napadeda. Dabar nusipirkau Ferro- Folgamma kapsuliu, jau nebežinau ką ir bandyti kad pakeltu hemoglobiną.
Atsakyti
Laba diena....
norejau pasiteirauti, gal kuri nors zinos apie ATPO rodikli. Beveik pries 5 men ATPO buvo 20,10, o dabar 6,55. Jokiu vaistu ATPO mazinimui negeriau. Gal kuri zinot ar cia blogai kad taip sumazejo?
Atsakyti
QUOTE(Sole14 @ 2013 05 09, 11:14)
Laba diena.... 
norejau pasiteirauti, gal kuri nors zinos apie ATPO rodikli. Beveik pries 5 men ATPO buvo 20,10, o dabar 6,55. Jokiu vaistu ATPO mazinimui negeriau. Gal kuri zinot ar cia blogai kad taip sumazejo?

Na ATPO pas tave per mažas, norma jei neklystu yra 10-35, turbūt reiks gydymo, o ką sako gydytojas?
Atsakyti
LABA DIENA,nezinau ar cia pataikiau,pas mane skydliaukes letinis uzdegimas,geriu tiroksina po 25mg.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 05 09, 12:49)
LABA DIENA,nezinau ar cia pataikiau,pas mane skydliaukes letinis uzdegimas,geriu tiroksina po 25mg.

Labas, čia ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labaratorijoj pasake, kad norma. Prie normu parasyta 0-34. Tai nezinau net.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 09, 13:38)
Na ATPO pas tave per mažas, norma jei neklystu yra 10-35, turbūt reiks gydymo,  o ką sako gydytojas?

Normos priklauso nuo laboratorijos tyrimo metodo, todėl jos gali šiek tiek skirtis. Sole14, viskas pas Jus gerai šitoj vietoj. ATPO gali svyruoti kažkiek. Aš pati dariausi du kartus, antrą iš asmeninio smalsumo, tai antrą kartą buvo dukart mažesnis, bet vis tiek smarkiai viršijo normą. Gydymas ir savijauta nuo to nepasikeitė. Autoantikūnų didinti tikrai nereikia.

Papildyta:
QUOTE(gatana74 @ 2013 05 09, 09:14)
O kokia geležį geri, nes aš jau keleta išbandžiau, napadeda. Dabar nusipirkau Ferro- Folgamma kapsuliu, jau nebežinau ką ir bandyti kad pakeltu hemoglobiną.

O Jums tikrai nustatė, kad geležies stokos anemija? Pas mane ir abu mano vaikus irgi būna nukrenta hemoglobinas, bet pagėrus geležies preparatų, jis pakyla. Tarkim, man per dvi savaites kasdien vartojant Ferretab po kapsulę pakilo keliolika g/l. Vaikai geria Floradix, jiems irgi po mėnesio vartojimo pakyla po dešimt-keliolika g/l.

Jei vartojat ir geležį, ir vitaminus, o hemoglobinas toliau krenta, gal priežastis kitur?
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2013 05 09, 15:29)
Normos priklauso nuo laboratorijos tyrimo metodo, todėl jos gali šiek tiek skirtis. Sole14, viskas pas Jus gerai šitoj vietoj. ATPO gali svyruoti kažkiek. Aš pati dariausi du kartus, antrą iš asmeninio smalsumo, tai antrą kartą buvo dukart mažesnis, bet vis tiek smarkiai viršijo normą. Gydymas ir savijauta nuo to nepasikeitė. Autoantikūnų didinti tikrai nereikia.
Papildyta:

O Jums tikrai nustatė, kad geležies stokos anemija? Pas mane ir abu mano vaikus irgi būna nukrenta hemoglobinas, bet pagėrus geležies preparatų, jis pakyla. Tarkim, man per dvi savaites kasdien vartojant Ferretab po kapsulę pakilo keliolika g/l. Vaikai geria Floradix, jiems irgi po mėnesio vartojimo pakyla po dešimt-keliolika g/l.

Jei vartojat ir geležį, ir vitaminus, o hemoglobinas toliau krenta, gal priežastis kitur?

pirmine diagnoze taip ir rašo, geležį gėriau, bet nepadėjo, įtaria inkstu nepakankamumą, bet geležį liepė ir toliau gerti.laukiu inkstų ehoskopijos.
Atsakyti