sveikos, gal kam ir nepatiks, ka parasysiu, bet vartojant tiroksina, reikia suprasti, kad geriame chemini vaista, kuris pagal chemine formule atitinka skydliaukes gaminama hormona, bet juk sveikam zmogui, kiekveina diena, pasigamina vis skirtingas kiekis hormono, o mes geriame nustatyta doze, todel, pasiekti kad viskas veiktu idealiai neimanoma,
kiekviena is musu yra unikali savo organizmu, skirtingai valgom, dirbam , vartojam kitus vaistus, todel ir pasisavinimas skiriasi,
pas mane testoteronas normoje, o plaukai slinko, kol nepradejau gerti vit c, bet mazomis dozemis, sakysite nesamone, bet as daug ka bandau , kai kas ir pavyksta
aksciau esu rasiusi, kad man randa hipotireoze, darant tyrimus diena, o viena karta, dare nakti, ir tyrimas normalus, ir suprask zmogau, kaip tai gali buti-diena hipo, o nakti -norma,
del tyrimu skirtumu tai manau cia del to jog tiroksinas yra rytinis hormonas, pagal viską jo daugiausia isskiriama ryte. taciau musu skydliaukes jo isskiria labai mazai, o isgerus sintetini vaista, turi praeiti kazkiek laiko kol jis pasklinda po organizma, todel tyrimus atliekant ryte ir yra hipo. +jei tyrimus atliekat negerus ryte tiroksino (as vis gi tuos nuomones, kad reikia gerti kaip ir iprastai pries atliekant tyrimus, nes tik tada objektyviau matysime kokia tiroksino koncentracija kraujyje).
nesakau kad tai 100 proc teisinga, tai tik mano hipoteze.