Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(MO @ 2013 03 13, 18:02)
Labas vakaras  4u.gif
vasarėl, už temukę  4u.gif  4u.gif
paskui paskaitysiu, ką pripliurpėt

Į sveikatą, prašom neapleisti 4u.gif Ar merginos apdovanotos prisijungimais? smile.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 18:04)
Tuoj eisiu, reik kad biski vakariene ,,apsivirskintu"skrandyje biggrin.gif

O liežuvius irgi reikia treniruoti, kad raumeningi būtų tongue.gif mano vakarienė verda, darau kažkokį gogol mogol, kas gausis neaišku lotuliukas.gif
doviem, ką valgei taip skaniai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 17:36)
as siandien kai prisivalgiau 2 val tai iki dabar jauciu skrandzio sunkuma, nu bet gi kaip besote kokia pririjau, nes atsikelt buvo sunku nuo stalo, nes skrandi jau skaudeno blink.gif jei ir toliau bus toks skrandzio sunkumas tai siandien teks praleisti treniruote, nes dar numirsiu bedarydama 2 is eiles kardio treniruotes doh.gif
Geda man blush2.gif

nuuuu jau, gi daug laiko bus praėję nuo pietų, galėsi sportuot drąsiai drinks_cheers.gif ko tiek prišlemštei? mes gi čia abžoros, receptukais dalinamės tongue.gif
Atsakyti
as prisijungimo dar negavau ax.gif
as jau po vakarienes ax.gif snd maisto daviniu nebebus biggrin.gif gal tik arbatele su trapuciu biggrin.gif Patinka man tie ''sausiakai'' rolleyes.gif ir tik 19kcal viename cool.gif
Atsakyti
Žiūriu merginos albume su drabužiais, aš čia vienintelė iki apatinių išsirengiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iki vasaros spėsim visos išsirengti biggrin.gif Truputį albumiukas apmiręs, tai įneškit naują gūsį, dėkit savo foto, galit su veidais įsidėt, susipažinsim, vėliau ir aš papildysiu savo vokelį 4u.gif
Na lygtais visoms išsiunčiau, tikrinkit dėžutes, jeigu negavot šaukit garsiai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 03 13, 18:32)
Žiūriu merginos albume su drabužiais, aš čia vienintelė iki apatinių išsirengiau doh.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vasara, aciu uz naujus namucius 4u.gif

smagu, kad mano istorija apie dviguba liemenuka nuotaika pakele thumbup.gif gal kada ir tesini papasakosiu lotuliukas.gif

dar biski ir begu i ZUMBA wub.gif jau kaip laaaaaukiu bigsmile.gif
nuvaziavom pas rusus, nuspirkom pakuote tu skaniu, tikru grietininiu plombyro ledu.... spekit ar gausiu nors viena lotuliukas.gif vaziuodama gnamo arsiai pasvarsciau, kad jei prarysiu plombyra, tai reikes likti be vakarienes, o tai negerai, nes dar sportuoti eisiu... tai MB man labai padejo apsispresti, kai pasake, kad jokiu ledu as dar nenusipelniau lotuliukas.gif nera cia ko, mesti kelio-del takelio biggrin.gif taip kad plombyras taip ir liko kameroje, gales seimyna smaguriauti, kol mama prakaita lies ax.gif
Atsakyti
Maciau yra zinute, bet apziuresiu po sportu. Einu krutintis biggrin.gif
O paskui dar virsiu B vakariene. Planuoju garuose virti darzoves ir paskui jas siek tiek pakepinti, toks a la troskinys. Nu zodziu, irgi gogel mogel biggrin.gif
Atsakyti
apziurejau 4u.gif
vasara gyriau-nesikartoju 4u.gif
na bet MO blink.gif NIEKO SAU SKIRTUMAS KOKS thumbup.gif liuks thumbup.gif saunuole 4u.gif
gerai,kad nepuoliau foto det,ziuriu,visos apsirengusios,o as dabartinej foto pusnuoge biggrin.gif teks foto kita darytis,tik apsirengt nepamirst lotuliukas.gif
Atsakyti
Just me 4u.gif čia kaip man su šašlykais biggrin.gif leptelėjo kad mažai nepasirodė ir likau be bereikalingų kalorijų nakčiai hihihi.gif
immer o veidą rimtą nutaisiusi 4u.gif gerai atrodai, sutvirtėt tau reikia ir bus liuks mirksiukas.gif tik jeigu galit visos dėdamos fotkes po nuotrauka duomenis parašykit, kad aiškiau būtų tongue.gif
O aš tik dabar užkandau doh.gif neplanavau kad taip ilgai virs. Bet daug nekirtau, už valandikės esu nusiteikusi jau kibti į darbus assa.gif
Atsakyti
va va,apie immer pamirsau pakomentuot-gerule figuryte.Sutvirtint reikia ir bus ledine bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 13 kovo 2013 - 19:08
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 17:58)
immer o veidą rimtą nutaisiusi. gerai atrodai, sutvirtėt tau reikia ir bus liuks
Tai rimtas procesas vyksta lotuliukas.gif Dėkui, sutvirtėti tik ir noriu 4u.gif
Atsakyti
Reikes ir man nusifotografuoti ir imesti. Nu bet mano figurai tai toooooooooooooooooooli iki jusiskiu... biggrin.gif
Nu viskas! Kiek galima, baigiu as cia skaitinet, daar jau tikrai einu sportuot! cool.gif
Atsakyti