Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 21:20)
O mano uoslė šiandien keista.

gal kartais ne viena esi? nestuke.gif blush2.gif

As ikeliau tik viena fotke, kurioje sudetos 4 nu tipo 4in1 lotuliukas.gif veido jose nera, nes kai fotkinau ir dejau i viena taip padariau, o tas po viena istryniau, tai nebent siaip ka paziuresiu ideti kita kokia, nes prie tokio kuno tai tas mano veidas labai baisiai atrodo lotuliukas.gif

Bet kai kurios is jusu tai taip turiu pasakyti gerokai jau pasistengusios. Kol kas jauciuosi storiausia unsure.gif

p.s. aciu vasara uz prisijungimo duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 13 kovo 2013 - 20:31
Nu va, prikėliau dar bele kokių foto. Aš nemėgstu fotografuotis, tai nieko gero ir neturiu blush2.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 20:09)
As tikrai ikelsiu, pazadu.

lauksim,lauksim 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 20:15)
o prisislamsciau tai makaronu su farsu ir suriu
Kaune, bet si karta kai male neemem is tevu, dar turim nuo rudens,

skanu wub.gif
o, tai mes netoli bigsmile.gif kai turėsit miltų, duok žinot, ok? bigsmile.gif blush2.gif
daržovių,vaisių, medaus ir mes turim... na, medaus šįmet ne, pirkom...

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 20:20)
nu 135 dar pakenčiama g.gif kaip suprast tampai kas mėnesį, o skalbi kasdien? kažkas nesiriša man čia biggrin.gif gal žadi užsisakinėt?
O mano uoslė šiandien keista.

jeeetau, ne taip parašiau lotuliukas.gif tampau beveik du metus kasdien thumbup.gif žinok, galvoju,jau reiktų užsipirkt, bet kol šita gera, vis pagailiu pinigų blush2.gif
o mėsa gal sena buvo, būna, kai kuilį kokį įkiša, tai smirda ta mėsa virdama doh.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 20:21)
as tikrai idesiu,pazadu.MB velai grizta,tai blogiausiu atveju sestadieni ikelt galesiu rolleyes.gif nepykit labai

lauksim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 20:26)
Kol kas jauciuosi storiausia unsure.gif

nenervink, aš storiausia doh.gif doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Cushy, doviem, malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 21:30)
*o, tai mes netoli  bigsmile.gif kai turėsit miltų, duok žinot, ok?  bigsmile.gif  blush2.gif
**nenervink, aš storiausia  doh.gif  doh.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
***Cushy, doviem, malonu susipažinti  drinks_cheers.gif

* siaip pardavimui nemala, tik seimai atseit, na sau, savo vaikams, mano tevams dar duoda, bet pardavimui nemala, tai net nezinau, kaip cia riektu parduoti lotuliukas.gif
**nu jau nu jau, nejuokink geriau lotuliukas.gif
*** kad mes su tavim jau seniau pazistamos, na ta prasme cia bendravusios jau is seniau

ziuriu senos lenteles yra, kuriose dar ir mano duomenys yra, tai turiu pasakyti, kad per ta laika kol nesportavau ir cia nesilankiau nesustorejau rolleyes.gif na cm ir kg nepadideje, liemuo net vos vos mazesnis lotuliukas.gif uztat kokia as minkstute visa swoon.gif
Atsakyti
ir man geda bus rodytis...niu,pradziai,kad labai nepyktumet,galiu paieskot kokia siaip foto...o sestadieni imesiu kuno viso.As ,kaip ir MO,nemegstu fotkintis schmoll.gif
p.s. as irgi kauniete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 21:39)
ir man geda bus rodytis...niu,pradziai,kad labai nepyktumet,galiu paieskot kokia siaip foto...o sestadieni imesiu kuno viso.As ,kaip ir MO,nemegstu fotkintis schmoll.gif

as fotkintis negaliu pakesti, ir siaip del to is dalies kalta mano isvaizda, nes ziauriai sau nepatinku kaip atrodau fotkese doh.gif

kaunietes tures vasara surengti gyva pasirodyma ir pasidalinti savo grazejimo paslaptimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 22:42)
as fotkintis negaliu pakesti, ir siaip del to is dalies kalta mano isvaizda, nes ziauriai sau nepatinku kaip atrodau fotkese doh.gif

kaunietes tures vasara surengti gyva pasirodyma ir pasidalinti savo grazejimo paslaptimis lotuliukas.gif

thumbup.gif
paslapciu nera,sportas ir sveika mityba rolleyes.gif
sakykit,panos,ar vartojat kokius vitaminus,papildus ar siaip kokius kokteilius geriat gal? rolleyes.gif
ai va,dar norejau pasakyt,kiek laiko zmogus tures su mumis intensyviai bendraut,kad gaut prisijungima?Kazkaip nenoreciau,kad visiem butu dalijama lengva ranka,kaip sakant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 13 kovo 2013 - 20:47
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 20:37)
* siaip pardavimui nemala, tik seimai atseit, na sau, savo vaikams, mano tevams dar duoda, bet pardavimui nemala, tai net nezinau, kaip cia riektu parduoti lotuliukas.gif
**nu jau nu jau, nejuokink geriau lotuliukas.gif
*** kad mes su tavim jau seniau pazistamos, na ta prasme cia bendravusios jau is seniau

ziuriu senos lenteles yra, kuriose dar ir mano duomenys yra, tai turiu pasakyti, kad per ta laika kol nesportavau ir cia nesilankiau nesustorejau rolleyes.gif  na cm ir kg nepadideje, liemuo net vos vos mazesnis lotuliukas.gif uztat kokia as minkstute visa swoon.gif

supratau dėl miltų blush2.gif na, užklausiau, vdrug per daug turėtum kada lotuliukas.gif 4u.gif
čia aš sakau malonu susipažinti, nes pasirodėt albumiuke biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 20:39)

nunejuokink, gi čia ne grožio konkursas, o TIESIOG susipažinimas 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 20:42)
kaunietes tures vasara surengti gyva pasirodyma ir pasidalinti savo grazejimo paslaptimis :

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 20:45)
thumbup.gif
paslapciu nera,sportas ir sveika mityba rolleyes.gif
sakykit,panos,ar vartojat kokius vitaminus,papildus ar siaip kokius kokteilius geriat gal? rolleyes.gif

B grupės....
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 19:45)

sakykit,panos,ar vartojat kokius vitaminus,papildus ar siaip kokius kokteilius geriat gal?
Aš nieko ypatingo negeriu, tik žuvų taukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 22:20)
O mano uoslė šiandien keista. Dėjau kiaulienos gabaliukų į savo patiekalą, tai man ji taaaip smirdėjo kol kepė, paskui apvirus norėjau paragauti ar jau išvirė tai toks šlykštus skonis, kaip spjoviau lauk. Tai pavalgiau mėsą išrinkusi. Gal ir gerai sveikiau biggrin.gif O maniškis sukapojo, net ausys raitėsi, sakė mėsa kaip mėsa, vaidenasi man. O dabar iš vonios parėjau tai man visa virtuvė tokia šviežiai papjautos kiaulės grobais smirdi. B juokiasi iš manęs, nu bet man grynai toks kvapas blink.gif
Einu bandysiu išmūčinti paskutinės dienos treniruotę ax.gif

Zinok as tai nuo vaikystes nesu mesos megeja. O paskutiniu metu tai isvis man ji kazkaip smirdet pradejo... doh.gif B grynas mesedis, tai jeigu jam negaminciau su mesa, tai pati nezinau kiek jos tesuvalgyciau. Turbut jeigu noreciau, galeciau labai lengvai tapti vegetare smile.gif Pvz sia savaite ragavau tik pirsto dydzio mesos gabaliuka. O daugiau tai nezinau...Pries pora menesiu gal...Gaminau plova, tai B juokesi is manes, kaip as sau dedamasi plova mesyte isrinkinejau lauk biggrin.gif

P.S. Daug cia kaunieciu ziuriu. As irgi 8 metai kaip Kaune gyvenu smile.gif
Va, einu nuotrauku ir savo kelti i albuma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 13 kovo 2013 - 21:01
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 21:49)
supratau dėl miltų  blush2.gif na, užklausiau, vdrug per daug turėtum  kada  lotuliukas.gif  4u.gif
čia aš sakau malonu susipažinti, nes pasirodėt albumiuke  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

na ziuresim kaip ten del tu miltu bus mirksiukas.gif man taip pat malonu susipazinti, nors tavo nuotraukas kur su uzdengtu veidu tai as prisimenu is seniau dar tongue.gif

Del vitaminu, tai as vartoju kalci ir D vitamina, bet cia ne del sportu juos vartoju, o tiesiog siaip man reikia del kitu problemu.

Reikia eiti turbut i lova jau, paskutinius kelis menesius mirstu kaip miego noriu, 20-21 val jau lunatikuoju, o 22 dazniausiai bunu nuluzus jau doh.gif o anksciau kai pamenu tai tokiu metu dar tik prasidedavo mokymosi laikas arba festivaliai visokie budavo lotuliukas.gif
Atsakyti
kaunietes-mytas nusimato thumbup.gif
nulekit kas paziuret,ar matot jau mane?idejau fotke viena metu senumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 21:01)
P.S. Daug cia kaunieciu ziuriu. As irgi 8 metai kaip Kaune gyvenu smile.gif
Va, einu nuotrauku ir savo kelti i albuma biggrin.gif

kaunietėm reiks mytą daryti neišvengiamai biggrin.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 21:02)
na ziuresim kaip ten del tu miltu bus mirksiukas.gif man taip pat malonu susipazinti, nors tavo nuotraukas kur su uzdengtu veidu tai as prisimenu is seniau dar tongue.gif

blush2.gif naujų įmečiau dar biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 21:03)
kaunietes-mytas nusimato thumbup.gif
nulekit kas paziuret,ar matot jau mane?idejau fotke viena metu senumo biggrin.gif

eisim žiūrėt smile.gif
Papildyta:
Vijora, nepikta, nepikta... lotuliukas.gif malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti