Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(immer @ 2013 03 13, 18:32)
Žiūriu merginos albume su drabužiais, aš čia vienintelė iki apatinių išsirengiau

na ir kas lotuliukas.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 18:37)
Iki vasaros spėsim visos išsirengti biggrin.gif Truputį albumiukas apmiręs, tai įneškit naują gūsį, dėkit savo foto, galit su veidais įsidėt, susipažinsim, vėliau ir aš papildysiu savo vokelį

aš paskui įdėsiu ko nors smile.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 18:57)
apziurejau
vasara gyriau-nesikartoju
na bet MO  blink.gif  NIEKO SAU SKIRTUMAS KOKS thumbup.gif liuks thumbup.gif saunuole 4u.gif
gerai,kad nepuoliau foto det,ziuriu,visos apsirengusios,o as dabartinej foto pusnuoge biggrin.gif teks foto kita darytis,tik apsirengt nepamirst lotuliukas.gif

žinok, net nepamenu, ką ten įdėjus lotuliukas.gif blush2.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 18:58)
tik jeigu galit visos dėdamos fotkes po nuotrauka duomenis parašykit, kad aiškiau būtų tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 19:00)
va va,apie immer pamirsau pakomentuot-gerule figuryte.Sutvirtint reikia ir bus ledine bigsmile.gif

Savim susirūpinus matai kitos neberūpi lotuliukas.gif
Atsakyti
sendindriuke(gal teisingai parasiau nica) ispudi paliko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 13 kovo 2013 - 19:15
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 19:10)
sendindriuke(gal teisingai parasiau nica) ispudi paliko wub.gif

gaila, retai beužsuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 21:12)
gaila, retai beužsuka  verysad.gif

tikrai taip,is senos temos supratau,kad tikrai pagelbetu ir patartu mum,zaliom tokiom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 21:09)
Savim susirūpinus matai kitos neberūpi lotuliukas.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 06:38)

Mo, nepavydek miltu, mes neturim kur ju deti,

kur gyveni? nupirksim lotuliukas.gif

QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 13, 09:38)
Sveikos merginos,

nusprendziau ir as jungtis prie jusu.

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 11:33)
nesisiunčiu aš nieko iš užsienio, bet pasižvalgau ax.gif Buvo lygtais MO nuorodą numetusi, atrodo laaabai patogi ir kokybiška, bet kaina

žinok radau, kad pigiausiai siunčiantis per tarpininkes ir susimetus dviem išeitų apie 125-135... bet patikėk, verta investuoti, tampau ją beveik du metus kas mėnesį, skalbiu kasdien, liuks, fantastiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 03 13, 20:32)
Žiūriu merginos albume su drabužiais, aš čia vienintelė iki apatinių išsirengiau doh.gif biggrin.gif

Aš irgi išsirengus fotkinaus, kad geriau po to skirtumai matytusi smile.gif
Tik paaiškinkit man neblondinei, kaip ten foto iš kompo įkelt blush2.gif

Man šiandien eksperimentų virtuvėj ir jų apsivalgymo diena biggrin.gif Gerai, kad eksperimentai sveiki ir neriebūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 13 kovo 2013 - 19:44
QUOTE(cushy @ 2013 03 13, 19:29)
Aš irgi išsirengus fotkinaus, kad geriau po to skirtumai matytusi  smile.gif
Tik paaiškinkit man neblondinei, kaip ten foto iš kompo įkelt  blush2.gif

Man šiandien eksperimentų virtuvėj ir jų apsivalgymo diena  biggrin.gif  Gerai, kad eksperimentai sveiki ir neriebūs  smile.gif

eik įsavo albumą, ir spausk arba drop your photos here, tai tik reik nutempt ant to viršelio savo fotkę, arba spausti other uploaders.
Papildyta:
Immer, pritariu visoms dėl figūros drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ei, šitiek merginų vasara padalijo duomenis, ir nė viena neįkelia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 22:03)

Ei, šitiek merginų vasara padalijo duomenis, ir nė viena neįkelia?  blink.gif

As tikrai ikelsiu, pazadu. Tiesiog dabar turiu tik dveja nuotraukas(aiejose mano veido nesimato), kurios uvo viena daryta sausio gale, o kita vasario gale. Tai nusifotografuosiu kaip dabar atrodau ir ikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 19:16)
doviem, ką valgei taip skaniai? ax.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 13, 19:30)
nuuuu jau, gi daug laiko bus praėję nuo pietų, galėsi sportuot drąsiai  drinks_cheers.gif ko tiek prišlemštei? mes gi čia abžoros, receptukais dalinamės  tongue.gif

Tai vat zinokit, kad ir daug laiko praejo, bet vis dar skrandis kazkoks keistas. Cia man po tos tulzies pasalinimo taip jau buna kai sunkaus ir daug pavalgau, paskui visa diena pilnas skrandis atrodo doh.gif o prisislamsciau tai makaronu su farsu ir suriu (nu ir truputis paprikos, pievagrybiu, cesnaku, prieskoniu visokiu ir pomidoru padazo). Nu baisiai seniai dariau, o jau toks megiamas dalykas man tie makaronai kad sakes. Ta progra kad negalejau siandien sportuoti del skrandzio istempiau MB i lauka ir prasivaiksciojom 1,5val mazdaug. Vis geriau nei nieko, nes kojos net ir nuo pasivaiksciojimo tokios isitempusios dabar atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 19:57)
gerai,kad nepuoliau foto det,ziuriu,visos apsirengusios,o as dabartinej foto pusnuoge biggrin.gif teks foto kita darytis,tik apsirengt nepamirst lotuliukas.gif

as tai su bikiniu, tuoj eisiu ideti ir apziureti visu mirksiukas.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 13, 20:28)
kur gyveni? nupirksim  lotuliukas.gif

Kaune, bet si karta kai male neemem is tevu, dar turim nuo rudens, ne taip jau daug dabar is tikro, bet geguzi mazdaug vel turetu malti tai tada jau kazkiek imsim nes paskui vel tik rudeni gausim lotuliukas.gif mes dar ir medu parduodam, tik dabar jau pasibaiges pardavimui tongue.gif o MB tevas dar i turgus vazineja pardavineja darzoves kai kurias ir grudus visokius doh.gif zodziu laisvalaikiu paukininkauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 19:28)
kur gyveni? nupirksim  lotuliukas.gif
sveika prisijungus  4u.gif
žinok radau, kad pigiausiai siunčiantis per tarpininkes ir susimetus dviem išeitų apie 125-135... bet patikėk, verta investuoti, tampau ją beveik du metus kas mėnesį, skalbiu kasdien, liuks, fantastiška  thumbup.gif

nu 135 dar pakenčiama g.gif kaip suprast tampai kas mėnesį, o skalbi kasdien? lotuliukas.gif kažkas nesiriša man čia biggrin.gif gal žadi užsisakinėt? bigsmile.gif
Jugile mesk ką turi, paskui galėsi pašalinti ar pakeisti mirksiukas.gif
O aš nežinau koks sportas šiandien bus, atsikėliau dabar kaip ir persirengti, bet rankas vos judinu, per dieną visai sustingau doh.gif Tikiuosi prasijudinsiu bent kažkiek ax.gif
O mano uoslė šiandien keista. Dėjau kiaulienos gabaliukų į savo patiekalą, tai man ji taaaip smirdėjo kol kepė, paskui apvirus norėjau paragauti ar jau išvirė tai toks šlykštus skonis, kaip spjoviau lauk. Tai pavalgiau mėsą išrinkusi. Gal ir gerai sveikiau biggrin.gif O maniškis sukapojo, net ausys raitėsi, sakė mėsa kaip mėsa, vaidenasi man. O dabar iš vonios parėjau tai man visa virtuvė tokia šviežiai papjautos kiaulės grobais smirdi. B juokiasi iš manęs, nu bet man grynai toks kvapas blink.gif
Einu bandysiu išmūčinti paskutinės dienos treniruotę ax.gif
Atsakyti
as tikrai idesiu,pazadu.MB velai grizta,tai blogiausiu atveju sestadieni ikelt galesiu rolleyes.gif nepykit labai 4u.gif
Atsakyti