Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

reiks pasidaryti tu ledu turbut, kaip tik turiu bananu dabar, o saldiklyje dar nuo rugsejo avietes sala niekieno nevalgomos doh.gif jei labai patiks reiks uzsisaldyti ir braskiu siais metais ax.gif

Shypsenyte, manau teks nesilepinti, o sedeti prie kompo ir rasyti diplomini visa savaitgali lotuliukas.gif

Tu pirktiniu ledu niekam neatiduosiu, nebent MB juos suvalgys, nes tai mano labai megstami ledai, tai jau kai nebeistversiu kada nuo didelio noro saldumynu tikrai truputi isidesiu, bet pazadu, kad nepadauginsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 18:29)
Tu pirktiniu ledu niekam neatiduosiu, nebent MB juos suvalgys, nes tai mano labai megstami ledai, tai jau kai nebeistversiu kada nuo didelio noro saldumynu tikrai truputi isidesiu, bet pazadu, kad nepadauginsiu schmoll.gif

na,ziurek,kad tik truputi. o tai erikae tau vel po to dupce atspardys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 21, 17:29)
Shypsenyte, manau teks nesilepinti, o sedeti prie kompo ir rasyti diplomini visa savaitgali lotuliukas.gif

Nezinau ar paguosiu, bet mano savaitgalis toks pat nusimato biggrin.gif
QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 17:36)
na,ziurek,kad tik truputi. o tai erikae tau vel po to dupce atspardys  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na vat jau ir prisikalbejau doh.gif siandien mano sportai nuplauke jau... Ne, ne del to, kad persivalgiau ar pan, o tiesiog del to, kad gavom pasiulyma, kurio gaila atsisakyti, todel greit isvyksim su MB ir grisim manau tik nakti. Geras dalykas tas, kad esu isitikinusi, jog sugebesiu atsisakyti visokiausiu skanumynu, kuriais mus vaisins. Na ryt papasakosiu kaip sekesi is tikro, o uz bausme, kad siandien neiseis pasportuoti tikrai nepasilepinsiu jokiais ledais ar dar kuo, o ryt manes laukia matavimosi ir sverimosi rytas. Praejusi penktadieni matavausi ir sveriausi, bet nezymejau, tik paziurejau, kad simuliuodama prisiauginau siek tiek visko, tai tikiuosi si karta, bent nebus pliuso blush2.gif
Atsakyti
Oi šiandien apsipirkau lotuliukas.gif
Nusipirkau naujus svarelius ir naujus "Puma" sportbačius sportui:
user posted image
Dabar juokiuos, kad tiek pinigų išleidus bus gėda nebesportuot doh.gif Į kolekciją tetrūksta sportinės liemenėlės ir bus viskas bigsmile.gif

Šiandien BR treniruotė - atsportuota! fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 03 21, 19:39)
Oi šiandien apsipirkau  lotuliukas.gif
Nusipirkau naujus svarelius ir naujus "Puma" sportbačius sportui:
user posted image
Dabar juokiuos, kad tiek pinigų išleidus bus gėda nebesportuot doh.gif Į kolekciją tetrūksta sportinės liemenėlės ir bus viskas bigsmile.gif

Šiandien BR treniruotė - atsportuota! fitness4.gif

Grazus batukai bigsmile.gif As pati noriu kazkokiu spalvotu ax.gif Kad butu juodos, baltos, zydros salotines ir rozines spalvos vienuose bateliuose biggrin.gif

O kuo senieji svareliai blogi buvo ?

Sliauziu kept bandeliu ir misraines pjaustyt .... Taip nemegstu tokiu darbu .. Bet vat reikejo prisizadet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 19:57)
Grazus batukai  bigsmile.gif  As pati noriu kazkokiu spalvotu  ax.gif  Kad butu juodos, baltos, zydros salotines ir rozines spalvos vienuose bateliuose  biggrin.gif

O kuo senieji svareliai blogi buvo ?

Ačiū bigsmile.gif Norėjau tokių pačių juodų+raudonų, bet nebuvo dydžio ir tada pagalvojau, kad su spalvotais dar linksmiau cool.gif

Senieji nebuvo blogi, bet aš studentė, tai ten kur mokausi namuose turiu ir svarelius kelių rūšių ir kilimėlį, ir treniruoklį, bet dabar dažnai grįžtu pas tėvus ,o pas juos nieko nėra, tai bent jau svarelių reikia, o vežiotis kažkaip nepatogu, tai nusipirkau, kad ir pas juos turėčiau - nebus preteksto išsisukinėt nuo sporto smile.gif Tuo labiau, kad motyvacijos atsiranda kai jaučiu sutvirtėjusį kūną smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš šiandien be sporto, ryte netekau močiutės, dabar tik grįžau iš po visų reikalų verysad.gif Tai mano emocinė būsena ne sportui nusiteikusi...
O jūs šaunuolės, laikykitės visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 21, 20:52)
Sveikos, aš šiandien be sporto, ryte netekau močiutės, dabar tik grįžau iš po visų reikalų verysad.gif Tai mano emocinė būsena ne sportui nusiteikusi...

Uzuojauta..Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 21, 21:52)

console.gif uzuojauta,Vasara
Atsakyti
Užjuojauta, vasara 4u.gif

P.s., kadangi jau pradėjom paskutinį puslapį, tai užvedžiau naują temą: http://www.supermama...howtopic=911869 Tik žinoma, pabaigiam pirma senąją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
taip šauniai jūs čiaplepat,net pavydu smile.gif neturiu laiko į viską įsigilinti, juolab prisijungti sad.gif

QUOTE(Gytis` @ 2013 03 20, 22:52)
Gytis Stankevičius

koks atviras smile.gif 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 20, 23:53)
žinok gera, jaučiasi net rankos tuo metu, kai darai

tikiu, kad efektas yra, man tik šiaip biškį juokingai iš šono pasirodė blush2.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 21, 08:48)
Vat vakar jauciau kad dirbu, atidaviau saves kiek galejau,

super įspūdžiai 4u.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 03 21, 10:22)

pažiūrėjau, tavo mergaitės ir manojo tokia pati gimimo data wub.gif

QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 11:17)
Sako kad MAZIAUSIAI  miegoti reikia 7 valandas ir DAUGIAUSIAI  9 kad nekiltu rizika susirgti kokiomis ligomis ir jaustis zvaliai ir energingai visa diena ..

jo, aš ypač ant senatvės tai pajutau, 7 val.mažoka, 8 pats tas..

QUOTE(immer @ 2013 03 21, 13:32)
Mane žinoma visuomet skatino, bet pavyzdžio niekad nemačiau

o manęs nei skatino, nei pavyzdžio mačiau verysad.gif

QUOTE(erikae @ 2013 03 21, 13:47)
Kaip man patinka sitas sakinys 

thumbup.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 21, 19:52)
Sveikos, aš šiandien be sporto, ryte netekau močiutės,

užjaučiu,širdel.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti