Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

Sveikos biggrin.gif
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 14, 12:08)
Netikėtų nemalonių nutikimų? g.gif Būtų malonu ir laukiama, tik gal kiek netikėta mirksiukas.gif Bet apie tai net negalvoju, nes jokių "avarijų" nenutiko, dėl to ir atmetu rolleyes.gif

tu ne taip mane supratai, as turejau omeny tai, kad kiek zinau intensyvus sportas ir nestumas nesuderinami dalykai, tai kad nebutu veliau asaru del vaikelio praradimo del sporto siuliau issiaiskinti mirksiukas.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 14, 13:34)
tau ryskiai isbalansuotas gliukozes-insulino poreikis organizme... Ji galima sunormalizuoti, valgant  produktus kurie turi maza GI  4u.gif    valgyk gerus angliavandenius- koses, juose mazas GI skaicius, o jo pastovus santykis kune, neleis apsiryti saldumynais  4u.gif

Gali buti, kad isbalansuotas. Koses tai valgau rytais nebent, jei speju pries iseidama is namu, jei nespeju tai i darba koki sumustini, jogurta ar vaisiu pasiimu blush2.gif tik dabar mano pietus siandien, baisiai velai gavosi doh.gif

Vakare reiks eiti sportinti, kad uz vakar ir siandien dienas atidirbti reiks pasistengti blush2.gif
Papildyta:
Jugile, tu tik neisizeisk, bet cia siaip pastebejimas. Paziurejau foto, ir pokyciai per 1 men tikrai matosi, pilvukas pagrazejo. Bet dabar privertei mane susimastyti. Nes mano ugis 169, taigi vos 2cm aukstesne as. Ir vis galvojau, kad kad kai sversiu 65, busiu jau grazi grazi blush2.gif bet dabar paziurejau, kad su panasiu ugiu ir tokiu svoriu vistiek pilvukas buna doh.gif tai negi teks mesti daugiau kg? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu manau, jei labai tvirtas kunas, gal ir imanoma svert 65 ir atrodyt gerai smile.gif Juk raumenys sunkūs, o jei tokius tempus sporto palaikysi tai užsikačialinsi kaip reikiant biggrin.gif Viskas priklauso individualiai nuo kūno sudėjimo ir raumenų masės. Tai nėra ko panikuot, svarbiausia dabar tau pasiekt 65. Ta prasme susikoncentruot i savo tiksla. tongue.gif Mano viena draugė 170 maždaug, o sveria 60kilu, bet liekna kaip nendrė biggrin.gif Taigi kiekvienam kitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 14 kovo 2013 - 17:08
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 14, 18:07)
Nu manau, jei labai tvirtas kunas, gal ir imanoma svert 65 ir atrodyt gerai  smile.gif  Juk raumenys sunkūs, o jei tokius tempus sporto palaikysi tai užsikačialinsi kaip reikiant  biggrin.gif Viskas priklauso individualiai nuo kūno sudėjimo ir raumenų masės. Tai nėra ko panikuot, svarbiausia dabar tau pasiekt 65. Ta prasme susikoncentruot i savo tiksla.  tongue.gif Mano viena draugė 170 maždaug, o sveria 60kilu, bet liekna kaip nendrė  biggrin.gif Taigi kiekvienam kitaip..

na taip, cia kiekvienas atrodo skirtingai su tais paciais duomenim, bet vistiek rolleyes.gif

kad pas mane tie tempai nekokie, gi vakar praleidau treniruote, del persivalgymo doh.gif o dar tik pati pradzia. vis tik tikiuosi iki birzelio 8 pagrazeti, nes ta diena turetume su MB isvykti atostogauti toli toli blush2.gif
Atsakyti
doviem,gal jau minejai,bet kur keliausit? ax.gif as neskaiciau,jei jau rasei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 14, 19:04)
doviem,gal jau minejai,bet kur keliausit? ax.gif as neskaiciau,jei jau rasei blush2.gif

vaziuosim i kroatija su masina, pakeliui aplankydami kitas salis ir pan mirksiukas.gif Planuojame austrijoje arba slovakijoje lipti i kalnus, na pasivaiksciojima surengti kalnu takeliais, tai ten ne taip jau lengva bus, butinai reikia buti siek tiek pasportavus rolleyes.gif o dar ir kroatijoje maudysimes juroje, tai reikia padailinti figura, kad neissigastu vietiniai ir kiti turistai lotuliukas.gif

kaip ziauriai miegas ima doh.gif na bet dar pusvalanduka duosiu maistui pasivirskinti ir keliausiu sportuoti, nes siandien sau neleisiu jau praleisti sportu... net jeigu skrandis bus nevisai tuscias rolleyes.gif reiks turbut pereiti vel prie kitokio maisto, prie kurio buvau jau ipratus po operacijos, nes ziuriu grizus prie senu iprociu tik sunkumas ir daugiau nieko verysad.gif
Atsakyti
wau,doviem,kokia faina kelione nusimato wub.gif pazintine-poilsine thumbup.gif O iki birzelio tai daug gero laiko turi mirksiukas.gif svarbu-nesimuliuot ir mityba susirupint.Nes,kaip kazkas jau cia minejo,figuroms dailioms daugiau itakos vistik turi mityba,o sportas tik geras priedas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Tik dabar po darbu ir eisiu sportuoti. Va norejau paklausti kokius produktus ir ka valgote po treniruotes? As kadangi sportuoju vaarais, tai gaunasi, kad mano paskutinis valgymas buna 21val. Stengiuosi labai nedaug uzkasti, nes po sporto reikia. Bet kokie produktai butu tinkamiausi?
QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 18:52)

Jugile, tu tik neisizeisk, bet cia siaip pastebejimas. Paziurejau foto, ir pokyciai per 1 men tikrai matosi, pilvukas pagrazejo. Bet dabar privertei mane susimastyti. Nes mano ugis 169, taigi vos 2cm aukstesne as. Ir vis galvojau, kad kad kai sversiu 65, busiu jau grazi grazi blush2.gif bet dabar paziurejau, kad su panasiu ugiu ir tokiu svoriu vistiek pilvukas buna doh.gif tai negi teks mesti daugiau kg? lotuliukas.gif

Na, manau daug kas ir nuo pacio kuno sudejimo priklauso, kaulu strukturos... Beto, raumenukai juk sunkesni negu riebalai. Kalbant apie mane, tai man visi riebalai kaupiasi butent pilvo srityje ir dar i rankasi...Bet kadangi mano klubu patys kaulai yra stambus(nera ant ju kazi kiek riebalu, tiesiog patys kaulai stambus), tai ir atrodau kaip backute biggrin.gif
Atsakyti
Labai faina kelione atrodo, aktyvi tokia smile.gif
Mane miegas irgi ima bet gerai bent kad jau po sporto tongue.gif dariau siandien 40min HIIT workouta, tai susilau kaip reikiant.
Po treniruotes tau gerai butu baltymini maista grynai valgyt. Nes ir siaip tipo vakarienei baltymai gerai metant svori, o ir po sportos raumenim jie reikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 14 kovo 2013 - 19:45
Aš ką tik po treniruotės, savijauta puiki thumbup.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 17:27)
vaziuosim i kroatija su masina, pakeliui aplankydami kitas salis ir pan
Labai labai faina thumbup.gif Buvau Kroatijoj, nerealiai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau po sporto BR workout 1 + cardio 1
pastebejau, kad vistik gerai as cia nusprendziau kad po workout'o dar kardio daryti, nes per ta workout tai nei trupucio nepaprakaituoju kazkaip, tik jauciu kad raumenukai padirbeje, o per kardio tai jau ojojoj... link pabaigos tai visa jau tekanti thumbup.gif siaip po sporto jauciuosi tikrai pavargus, bet laiminga, tiesa sako visi mosklininkai, kurie sako, kad sporto metu gaminasi laimes hormonas ir zmones tampa laimingi, o as tuo netikejau lotuliukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 14, 19:50)
O iki birzelio tai daug gero laiko turi  mirksiukas.gif svarbu-nesimuliuot ir mityba susirupint.Nes,kaip kazkas jau cia minejo,figuroms dailioms daugiau itakos vistik turi mityba,o sportas tik geras priedas bigsmile.gif

vat su tuo maistu man ir gaunasi simuliavimai doh.gif nemoku as grieztai pasakyti ne, neiseina man ilgam susigriebti schmoll.gif na bet bandysiu bent kazkiek pareguliuoti ta mityba ir maziau saldumynu, miltiniu ir kitokiu riebiu patiekalu rolleyes.gif

p.s. zinau, kad ten labai grazu ir esu tikra, kad kelione bus nuostabi, del to ten ir keliaujam. Tik klausimas kaip tas dvi savaites reikes sportuoti, manau, kad keliones metu bus poilsis nuo sporto ir tik labai daug vaiksciojimo lotuliukas.gif na bet iki to dar daug laiko, svarbu bent iki tol istempti sportus, o paskui vel nauji tikslai bus keliami rolleyes.gif
Atsakyti
doviem,saunuole,kad workuot+cardio darai thumbup.gif as kazkaip buvau irgi sumascius taip daryt,nes pvz.po workuot1tik truputi slapia bunu,noretusi daugiau ax.gif ,bet po to susimasciau,ar gerai taip elgtis,ar ne per daug gausis ir pan.Gal kurios pakomentuot del to galetu,kad sportave ar db sportuoja su BR? blush2.gif Jei dar kuri (+doviem aisku)palaimintu,bandyciau jungt workuota su cardio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 20:09)
p.s. zinau, kad ten labai grazu ir esu tikra, kad kelione bus nuostabi, del to ten ir keliaujam. Tik klausimas kaip tas dvi savaites reikes sportuoti, manau, kad keliones metu bus poilsis nuo sporto ir tik labai daug vaiksciojimo lotuliukas.gif na bet iki to dar daug laiko, svarbu bent iki tol istempti sportus, o paskui vel nauji tikslai bus keliami rolleyes.gif

Mes kalniečiai smile.gif Tai kai neinam į kalnus, tai tą poilsio dieną darom daug rankom ir presui, nes kojos ir taip būna nualintos. Pačios kelionės metų išlipus iš mašinos darom burpees ar paprastus atsispaudimus ir vienos kojos pritūpimus
Atsakyti