Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 19:10)
vejam vejam tik nepersistenkim, kad nebutu mums taip netycia, kaip sitoje fotkeje doh.gif
P.S. silpnu nervu ziurovams ir vaikams ziureti nepatartina schmoll.gif
http://www.muttznutt...bodybuilder.jpg

Labas rytas, nespėju skaityt aš nieko, darbų milijonai, nėra kada prie kompo sėdėt, bet pasportuot spėju šiaip ne taip biggrin.gif Į albumą dar nejauku prašytis, dar nedaug čia rodausi... blush2.gif Bet labai įdomu visas pamatyt būtų biggrin.gif
Mėsos aš irgi nevalgau. Dėl daug priežasčių... schmoll.gif
Kas sportuoja su BR jau jaučia pokyčius? biggrin.gif man jaučias šiek tiek, kad kūnas stiprėja, bet raumenys irgi jaučiasi 24/7 doh.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif papusryciavau,po valandeles J.M biggrin.gif
ERIKAE,na nekukliai.Per 6men.15kg sporto deka,sakyciau wau wub.gif Nesikuklink. mirksiukas.gif
Nors as per 4men. numeciau 27kg ax.gif (o db jau turbut pulsit mane,ane?) unsure.gif
Nesidziovinau,pasisakau iskart,tiesiog nestumo metu daug priauginau,pagimdzius,pradejau sveikiau maitintis,po 18h.i burna ne kasnio ir t.t ir pan.Zodziu,sutvarkiau mityba,sportu nebuvo,uztat db minkstute likau biggrin.gif
Fit missy,as portuoju pagal BR,bet nelabai turiu ka pasakyt,nes siandien tik 4diena ax.gif Bet pries tai shreda dariau,tai as ir po jo jauciau pasikeitimus,oda issitempe,tvirtesnis kunas tikrai,ir jau pajauciau,kad siokie tokie raumenukai po lasinukais atsirado.Ypac ant pilvo ir koju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 14 kovo 2013 - 08:43
jau po BR thumbup.gif kur visos dingot,sportuojat ar miegat? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytelis, kas miega, kas dirba, kas kitais reikalais užsiėmęs mirksiukas.gif Tuoj eisiu kavos taisytis,o tai kažkoks rūkas ant akių užkritęs, nesisklaido biggrin.gif Bet ryte žvaliai pašokau iš lovos ir jau trečią rytą iš eilės arbatos atsigeriu smile.gif Po truputį įvesiu pusryčius į savo režimą ax.gif Rankas šiandien sunkiai judinu, nugara irgi gerai darbelio gavusi bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir rezultatai - viena 15 kg, kita dar daugiau blink.gif Gal as nesiprasysiu i albuma, neturesiu ko parodyt tokioms stropioms sportininkems schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 14, 11:52)
Na ir rezultatai - viena 15 kg, kita dar daugiau  blink.gif Gal as nesiprasysiu i albuma, neturesiu ko parodyt  tokioms stropioms sportininkems  schmoll.gif

na cia dabar kas.... unsure.gif baigiam tokias kalbas,zinai,as irgi nenoreciau rodytis,kai pamaciau sedindriuke ar mandy333,bet tai gi mes tik pradedam sportuot,jos irgi kazkada nuo kazko pradejo rolleyes.gif taip kad ,nesimaivom ir rodomes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 14, 09:52)
Na ir rezultatai - viena 15 kg, kita dar daugiau  blink.gif Gal as nesiprasysiu i albuma, neturesiu ko parodyt  tokioms stropioms sportininkems  schmoll.gif

mes galim viena kitą palaikyti, nes mano kol kas -3 tik biggrin.gif Rodykis, nesimaivyk mirksiukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 14, 09:59)
na cia dabar kas....  unsure.gif baigiam tokias kalbas,zinai,as irgi nenoreciau rodytis,kai pamaciau sedindriuke ar mandy333,bet tai gi mes tik pradedam sportuot,jos irgi kazkada nuo kazko pradejo rolleyes.gif taip kad ,nesimaivom ir rodomes biggrin.gif

aš mandy333 kai pamačiau ir stalčius atvipo wub.gif
Aš vakar albumiuką papildžiau keliom nuotraukom, galit paveizėt cool.gif
Atsakyti
labas uogos 4u.gif

gundot jus cia savo plepesiais apie albuma tongue.gif taip smalsu butu susipazinti,bet as dar nesirodysiu... dar palauksiu, kol turesiu pora nuotrauku ne tik pries bet ir PO ax.gif Siandien jau po pusryciu, bet dar be sporto..laukiu kol suvirskins ir eisiu puskuoti..labai anksti maze keltis pradejo, aisku kitoms puse septyniu normalu, bet kai anksciau 9 val keldavosi, tai man jau anksti biggrin.gif tai tokia uzsimiegojusi is lovos islipu, kad tikrai sportas jokios naudos neduotu,nes per kancia butu.. Tai va, nusprendziau treniruote atkelti 10 val ax.gif

Mo, vakar per ZUMBa apie tave galvojau biggrin.gif man atrodo pradesiu taip pat mastyti.... nezinau ar cia JL savo daro, bet tikrai nenuvaro nuo koju tiek, kiek noreciau unsure.gif tikejausi tokio gero kardio , o kazkoks spipstas gavosi.. o dar uzknisa, kad kas karta vis kita trenere ir vis su kita programa doh.gif tai vietoj to, kad intensyviau ka daryti, ziuri, tik kad spetum paskui lakstyti, kartais toks sakar- makar buvo...trenere slaputele buvo, o mes tikrai nezliaugem prakaitu schmoll.gif nu tikiuosi, kad nebesikeis..jei kita karta vel kitas zmogus bus, bus gaila pinigu..

erika, - 15 bigsmile.gif thumbup.gif

Vijora, - 27 swoon.gif bigsmile.gif thumbup.gif as tai savo nestuminiu bent 10 kg vis dar nesiojuosi su savim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 14 kovo 2013 - 10:37
Just me,bent veideli imesk,jei prisijungima gavai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas panos biggrin.gif
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 22:45)
Hm, neturėčiau, bet ką čia gali žinoti g.gif ai, ne gal, atmetu tokią galimybę g.gif

Gal geriau pasitikrink, o tai kad paskui nebutu netiketu nemaloniu nutikimu unsure.gif

bet turiu pasakyti, kad jus esat melages. Nugi tikrai ne visos grazios albumelyje. Turiu omeny save. Kur ten su tokiais lasiakais galima buti grazia??? Nemeluokit daugiau nono.gif

Uztat kaip kai kurios is jusu pavare blink.gif 15; 27kg... Isprotejusios jus esat... As gyvenime tiek nenumesciau per tiek laiko. Is siaip man baisiai sunku atsisakyti skanaus maisto. Nu va tarkim galiu dabar nevalgyti tu saldumynu kelios dienos, bet jei ne jie tai tada makaronai visokie, cepelinai ir t.t. Prasideda doh.gif kaip jus susilaikot? Ar draudziat sau kazka?
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 10:53)
Labas rytas panos biggrin.gif
Gal geriau pasitikrink, o tai kad paskui nebutu netiketu nemaloniu nutikimu unsure.gif 
bet turiu pasakyti, kad jus esat melages. Nugi tikrai ne visos grazios albumelyje. Turiu omeny save. Kur ten su tokiais lasiakais galima buti grazia??? Nemeluokit daugiau nono.gif
Uztat kaip kai kurios is jusu pavare blink.gif 15; 27kg... Isprotejusios jus esat... As gyvenime tiek nenumesciau per tiek laiko. Is siaip man baisiai sunku atsisakyti skanaus maisto. Nu va tarkim galiu dabar nevalgyti tu saldumynu kelios dienos, bet jei ne jie tai tada makaronai visokie, cepelinai ir t.t. Prasideda doh.gif kaip jus susilaikot? Ar draudziat sau kazka?

Netikėtų nemalonių nutikimų? g.gif Būtų malonu ir laukiama, tik gal kiek netikėta mirksiukas.gif Bet apie tai net negalvoju, nes jokių "avarijų" nenutiko, dėl to ir atmetu rolleyes.gif
Nu tu kaip save nusivertini, baisu skaityt bash.gif Gausi velnių! Visos būsim gražios ir dailios, tu ne išimtis 4u.gif
Su mityba jau ne kartą minėjau, kad man tai problema. Apie maisto derinimą ir produktų naudą/savybes nežinau absoliučiai nieko doh.gif Dėl to sunkiau gal svoris krenta ir kūnas dailėja. Kadangi pasiryžau sportą įvesti ilgam (tikiuosi) į savo gyvenimą tai ir drastiškų sprendimų nedarau, kad šoko negaučiau. Valgau viską, bet po truputį, atkreipiu dėmesį į paros metą, jau dažnai kažko natūraliai atsisakau ar vieną produktą pakeičiu kitu - neretai naudingesniu ir skanesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 10:53)
kaip jus susilaikot? Ar draudziat sau kazka?

Labuka, ir man taip būdavo, bet su amžium ėmiau protingėti ir tiesiog savęs dažnai paklausiu ar to man tikrai reikia ar man tai sveika ar tie produktai tarpusavy dera ir tada, jei mintyse suprantu, kad nesveika, nedera, imu nebenorėti. Cepelinai anksčiau irgi buvo mano favoritai, bet kad dabar daryčiau juos, jei tik kas šautuvą į smilkinį įremtų. Nors ir naudojant tarkavimo mašiną, juk tiek darbo schmoll.gif Gaila laiko ir neverta tiek stengtis dėl jų. O pardėje pirkti ar kavinėje taip pat labai lengva atsisakyti, niekas gi nepriverčia.
Atsakyti