Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

niu va,melagem isvadino dry.gif
Doviem,man gal krito gretai,nes buvo KAM kristi.Juk visad ir turbut visiem taip buna,kas turi daugiau virsvorio,pradzioj jis greiciau krenta,tai man ir krito,kol pasiekiau na...normalu svori ax.gif Bet vaizdas veidrody nedziugina,pilvo sritis ypac blush2.gif
Kas del valgymu,pasakysiu tiesiai sviesiai-as privengiu nesveiko maisto ir netgi labai(kol nescia buvau prisivalgiau lotuliukas.gif iki +27kg).Nes giminej visos apvalutes,ir polinki pilnet turiu,taip kad jei tik paleisciau vadzias ,butu vel +++++kg
Dziaugiuosi vienu,kad niekad nei megau,nei valgiau riebiu patiekalu...na pvz.cepelinai,kotletai..ir isvis keptu patiekalu. Bet vat saldumynai,tai joooo...Vat cia tai valios ugdymas thumbup.gif Bet geriau issiverdu pvz zele kokios paskanaut blush2.gif Pykstu kai MB parnesa sokoladinio sviesto ar pyrago gabala,vat tada tai buna SUPER DUPER valios isbandymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 11:53)
Is siaip man baisiai sunku atsisakyti skanaus maisto. Nu va tarkim galiu dabar nevalgyti tu saldumynu kelios dienos, bet jei ne jie tai tada makaronai visokie, cepelinai ir t.t. Prasideda doh.gif kaip jus susilaikot? Ar draudziat sau kazka?

Siulau pasiskaityti cia: http://www.sulieknek...isto-potraukis/ Man kazkaip sveikai maitinantis nebesinori nei makaronu, nei saldumynu, nei kitokiu miltiniu patiekalu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 14, 11:30)
Siulau pasiskaityti cia: http://www.sulieknek...isto-potraukis/ Man kazkaip sveikai maitinantis nebesinori nei makaronu, nei saldumynu, nei kitokiu miltiniu patiekalu. smile.gif

bigsmile.gif puiki nuoroda thumbup.gif Tiek, kiek žinau apie visokius elementus, tai sakyčiau, kad tikrai regis atitinka arba bent jau daug procentų tiesios man asmeniškai atrodo.
Atsakyti
Šiandien nusprendžiau, jog jeigu sąžiningai prasportuosiu iki mėnesio galo (jau bus mėnesis sporto), tai tada apdovanosiu save kilimėliu sportui ax.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 09:53)
As gyvenime tiek nenumesciau per tiek laiko. Is siaip man baisiai sunku atsisakyti skanaus maisto. kaip jus susilaikot? Ar draudziat sau kazka?

Nedraudžiu sau nieko, nes po to žinau, jog vistiek kada nors pratrūksiu ir va tada tai jau bus blogai doh.gif Taip kad leidžiu sau visko po biškį. Vistiek kokius makaronus ne kasdien valgau, tai nemanau, kad čia labai blogai.
Atsakyti
aciu,gera nuoroda bigsmile.gif pasiskaiciau,ko man truksta rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, jeigu kurios labai megstat makaronus, tai tikrai nebutina ju atsisakyti. Reikia tik rinktis pilno grudo ir tada gausit sudetinguju angliavandeniu, kurie yra naudingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 14, 10:44)
Just me,bent veideli imesk,jei prisijungima gavai ax.gif

as net neprasiau mirksiukas.gif negalima taip, vien veiduka, reikia kaip visos.. as pabaigsiu schreda ir tada pasirodysiu smile.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 14, 10:53)
Nu va tarkim galiu dabar nevalgyti tu saldumynu kelios dienos,

tau ryskiai isbalansuotas gliukozes-insulino poreikis organizme... Ji galima sunormalizuoti, valgant produktus kurie turi maza GI 4u.gif valgyk gerus angliavandenius- koses, juose mazas GI skaicius, o jo pastovus santykis kune, neleis apsiryti saldumynais 4u.gif kazkur buvau net radusi sarasa, kokie produktai ko turi, paieskosiu 4u.gif
Papildyta:

as jau pasisportinau ax.gif Darausi priklausoma nuo to jausmo, kuris apima, kai baigi treniruote tongue.gif

Shypsenele, tikrai geras pislapis, pasiknaisiosiu ten bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 14 kovo 2013 - 12:35
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 14, 13:34)

Shypsenele, tikrai geras pislapis, pasiknaisiosiu ten  bigsmile.gif

As shypsenyte 4u.gif Man netrukdo, bet atrodo yra ir shypsenele siame portale biggrin.gif

Turiu nemaza lentele su produktais ir ju GI. Jeigu kam reikia, parasykit el pasto adresa, pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
just me,as irgi nedejau savo pilnu ugiu foto,bet veida imeciau nors,kad labai nares nepyktu..tik del to,bet jei net prisijungimo neturi,tai ir negali idet,logiska biggrin.gif
as irgi nelabai noriu foto det,kol nera PRIES IR PO ,na bet...neviena tokia busiu ax.gif
Atsakyti
Šakės kaip jūs panos pavarot, tiek svorio nuisikratyt blink.gif thumbup.gif o man tik kokių -5 reikia ir niekaip..
Kas liečia lituviškus puslapius, tai man visai patiko megaukismaistu.lt smile.gif yra ką paskaitinėt.
Šianddien laukia BR cardio ir jaučiu youtube susirasiu kokią interval treniruotę, buvau užmačius gerą kanalą tik reikės išsirinkt workoutą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 14 kovo 2013 - 13:03
Sveikos,

Na ir suintrigavot su tom nuotraukom. Aš irgi norėčiau pažiūrėt, o save tai galėčiau parodyt tik kaip dabar atrodau, nes svorio niekad nemečiau, na tik po nestuke.gif.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 14, 13:14)
nes svorio niekad nemečiau,

laimingas tu zmogus biggrin.gif o del krutines, tai tikiu, kad taviske nepasikeite, vis gi fiziologija daro daug... man nepasiseke, o va mama 4 vaikus ismaitino, 2 nuosavus, kitiems dviems pienuka nutraukdavo, kol mus maitino, nes pieno kalnai buvo.. ir rankom traukdavo, ne pompa, o dabar net turedama E galetu be liemenuko vaikscioti!!! nors imk ir numirk is pavydo lotuliukas.gif taip kad lieku prie nuomones- nu laimingas tu zmogus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 14, 12:58)
As shypsenyte 4u.gif  Man netrukdo, bet atrodo yra ir shypsenele siame portale biggrin.gif

Turiu nemaza lentele su produktais ir ju GI. Jeigu kam reikia, parasykit el pasto adresa, pasidalinsiu smile.gif

uuuups blush2.gif as paieskosiu kompe , jei nerasiu savo, prasysiu tavo lenteles biggrin.gif
Atsakyti