Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

sveikos,

ar po skysčių dietos neatauga buvęs svoris? smile.gif nes norėčiau ją išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atgaiva @ 2013 05 28, 08:37)
sveikos,

ar po skysčių dietos neatauga buvęs svoris? smile.gif nes norėčiau ją išbandyti smile.gif

Zinoma atauga, kaip ir po bet kurios dietos, jeigu neprisiziurai ka valgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes:) as naujoke cia bet dietom ne naujoke:) per nestuma priaugau 25kg ir jau per 3 men sveikiau ir maziau valgant nukrito tie 25, bet kadangi esu apkunoka, sakyciau net lb (pagal kmi reikia atsikratyt 16kg) tai noreciau prisijungt:) sekmingai ir gan greit nukrito 25 kg net sportuot pradejau ko niekad nedariau:) bet ties 85 svarstykles ir sustojo:( keli gramai lyg ir nukrenta ir vel pakyla, tai nusprendziau valgyt viska kas skysta:) snd jau antra diena, skrandis marsu negroja bet ir nesidziaugia. Alkis jauciasi bet ne per daugiausiai matyt per tuos 3 men apsitrauke. Nu kaip nors istversiu bent savaite su skysciais bet bijau kad ne soktu atgal dvigubai. Bet manau jei nevalgysiu kaip per nestuma ir pries ji tai gal ir nesugris tie kg. Kaip jus manot?smile.gif
Va tik zinau toki dalyka kad zodis dieta is kazkurios kalbos isvertus reikia gyvenimo buda:) tai manau tex mokintis derint maista ir sveikai maitintis
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na ka gi, galiu pasidziaugti, jau trys dienos kaip skysciauju! smile.gif ir tikraja ta zodzio prasme wink.gif dienos racionas buna toks - daug vandens, 2puodeliai juodos kavos, 2puodeliai latte, ir naturalios sultys... neskaiciuoju kiekiu stipriai, nes vienu kartu neisgeriu visos stiklines tai vis po truputi pagurksnoju smile.gif jauciuosi energinga, gyvybinga ir sveika! smile.gif skrandis kolkas nepyksta, manau buvo laikas jau gerai issikrauti smile.gif ar yra man kompanjoniu?! smile.gif
Atsakyti
As prisijungiu:) skysciavau 3 dienas paskui pavalgiau td vel pasysciavau diena ir snd vel prisikirtau:( nuo rytojaus griestai imuos;)
Atsakyti
QUOTE(Juocke2 @ 2013 06 09, 20:45)
As prisijungiu:) skysciavau 3 dienas paskui pavalgiau td vel pasysciavau diena ir snd vel prisikirtau:( nuo rytojaus griestai imuos;)

na as meginsiu kuo ilgiau smile.gif nes visai gerai cia man smile.gif siaip dietoms neturiu valios, man arba normaliai valgyt arba visai nevalgyt biggrin.gif
Atsakyti
na jungiuosi ir as prie skystaujanciu smile.gif siandien dar tik antra diena, bet kunui jauciu kad stresas - atrodo kojose rankose jegu nera, silpnuma jauciu, galva pasvaigsta smile.gif tai dabar pieno ysipyliau, sakau gal geriau bus smile.gif seip valgyti nenoriu tik silpnumas jauciasi stipriai doh.gif
padariau siandien MB zele bet dabar mastau ar as jos galesiu imti? nelabai, gi cukrus ten, o taip noretusi biggrin.gif
Atsakyti
As vakar ryte suvalgiau gabaleli zuvies:) kazkaip neiseina vien skystintis:) snd kavos bet su cukrum ir pienu (to tai jau neatsisakysiu) 4u.gif suvalgiau arbuzo, jis juk vistiek beveik skysciai beto sportuoju kas 3 dienas po 2 val tai gal pavyks atsikratyt bent 10 kg o paskui zesiu nes reikia kad svoris butu normalus atsikratyt 16 kg:) jau 2 nukrito tikiuos ir likusiu pavyks atsikratyt, db pabadausiu o paskui kibsiu I sveika mityba 5 kart per diena thumbup.gif tik nzn kaip tie 5 kartai gausis:)
Atsakyti
kazi kaip merginoms sekasi laikytis? as siandienjau tai pnorejau uzlipti ant svarstykliu ale sakau reikia sestadienio ryto palaukti smile.gif blin norim pas draugus savaitgali lekti o as iki pirmadienio noriu pasidietinti... sunku.. aplamai jei namie bunu tai sunkiai nusedziu vietoj, kaip kate einu aplink saldytuva, bet jei darbe tai nera problemu biggrin.gif kaip jums? ar labai nusidedat? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi prie jūsų drinks_cheers.gif skysčiauju 4 diena, jaučiuosi labai gerai,tik nzn ar gerai,kad sveriuosi kiekviena dieną ir šiandien ryte svarstyklės parodė daugiau nei vakar vakare sad.gif nžn ar tai normalu g.gif
Atsakyti
Gal geriau nesisverk kasdien:) jei ir nukrenta kokie gramai tai tik gramai, o jau geriau kaip po keliu dienu uzlipi ir ziuri kar kokiu 3 kg nera, kaip man db:) dar liko 13:)) as tai kas kelias dienas kazkaip netycia nusidenu, prisikertu ko nors, nu ir td vel is naujo:)
Atsakyti
panasu,kad per 4 dienas man nukrito max 1kg. g.gif gal blogai šalinasi skysčiai iš organizmo
Atsakyti