QUOTE(LoretaK921 @ 2013 05 12, 10:51)
nebzinau jau ka daryt.. siandien penkta diena. vakar is smalsumo pasisveriau buvo minus 2kg... o siandien ryte 69!!!!!1 kaip tai imnoma per nakti 6 kg uzsiaugint? juk saldytuvo tai neprarijau

jau man visiska depresija, isvis nebevalgysiu daugiau
Sveikos, merginos,
Gal kai kurioms ir nepatiks, bet pasisakysiu.
Pati esu pries dietas, nes zinau, kad rezultatas buna trumpalaikis. Sveika, normuota mityba turi buti gyvenimo budas. O bet taciau, kartais norisi keliu kg atsikratyt greitai

todel po daugelio metu, nusprendziau imtis butent sios dietos. Visos mano dietos budavo sekmingos, per Delcios numesdavau 6kg , kadangi as laikydavausi butent tos dietos.
Kaip ir Bunke, ji laikesi skysciu dietos sultys, vanduo, arbata...o cia? Kose pasirodo irgi jau skystis, migdolu riesutai irgi visai tinka, merginos, jus nesilaikos skysciu dietos, jus laikotes skysto maisto dietos, kaloriju gaunat pakankamai daug, todel rezultato NULIS. Arba per visa savaite badmyriavimo minus -1kg. Tokiu atveju, geriau nevalgyt po 18 val ir rezultatas bus tas pats. Todel linkiu visoms, jei jau nusprendet laikytis skysciu dietos, tai ir gerkite vien skyscius. O ne , ai biski koses, biski riesutu, kad ir malti, bet juose kiek kcal?
Mano siandien pirma diena

laikysiuos 7 dienas arba 10 kaip gausis

apie rezultata parasysiu. Man realiai tik kelis kg reik atsikratyt. 22 kg numeciau per metus, valgydama tiesiog saikingai ir sveikai