Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

na as galvojau pradziai savite laikytis, bet manau tempsiu ilgiau gal 10 dienu.. labai noriu tu 5kg atsikratyt smile.gif
4-os dienos meniu : baltinta kava be cukraus
blendiruotas bananas su puse indelio jogurty, 100ml pieno ir pora braskiu:)
1litras sulciu ir arbata su medum smile.gif
ir zinoma daug daug vandens biggrin.gif
tos sultys kokios geros, 1l til 250 kcal thumbup.gif
gal neperdaug siandien prisigeriau 4u.gif
Atsakyti
nebzinau jau ka daryt.. siandien penkta diena. vakar is smalsumo pasisveriau buvo minus 2kg... o siandien ryte 69!!!!!1 kaip tai imnoma per nakti 6 kg uzsiaugint? juk saldytuvo tai neprarijau sad.gif jau man visiska depresija, isvis nebevalgysiu daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
labas naujom prisijungusio,ir dideles sekmes,lauksim rezultatu 4u.gif
Sita meniu as pati susidariau,nes iki atotstogu norisi tikrai nemazai pamest.
po pirmos kefyro dienos netekau -1,3kg thumbup.gif bet turbut todel kad ta diena as jo nei litro neisgeriau nes per kitas dietas jau atsigerus buvau...sendien -700g thumbup.gif tai isvis po 2 dienu -2kg tiesig super thumbup.gif sendien trecia diena-apelsinu sultys + migdolu riesutai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merely: 12 gegužės 2013 - 13:58
as tai pradejau nuo siandien, kazkaip savaitgali nesigavo:)
Atsakyti
na man jau 2 diena, viskas puikiai:) kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2013 05 14, 16:41)
na man jau 2 diena, viskas puikiai:) kaip jus?

Man jau 7 diena smile.gif alkio jausmo visikai nebera smile.gif ryt paskutine dienuke bus blush2.gif nezinau kiek kg pameciau, nes pas mane svvarstykles maziau nej 70 kg nerodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu mergaites. Siandien pirma diena (pati sunkiausia psichologiskai). Iki dabar valgyt nenorejau , nes darbe uzsilaksciau. Nebuvo kada net apie maista galvoti. Vakarienei isgersiu kubus morku. Saldu, skanu ir manau ramiu skrandziu sulauksiu vakaro. Sveriu 75 kg. Tikslas issilaikyti su skysciu dienomis iki kito treciadienio!!!!:)
Visoms sekmes ir kantrybes su tais nelemtais riebaliokais...
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke ir sije temoje ir isvis supermamu forume. prisiregistravau cia butent del dietu. mano ugis 162 , o svoris 77 kg sad.gif . ziauru. nusprendziau pradeti nuo skysciu dietos ir pradedu nuo rytdienos. taip norisi numesti kokius 22 kg sad.gif . neisivaizduoju kiek tam reikes laiko ir valios, bet stengtis verta juk. kadangi ryt isvaziuoju i kelione is kurios grysiu tik nakti is penktadienio i sestadieni, tai reikai ir pasirupint ikazkokiais skysciais kuriais tas dienasmaitinsiuos. merginos gal patartumet nuo kokiu pradeti, kad nesubloguot kelioneje ir jegu uztektu?
Atsakyti
QUOTE(pumpushacka @ 2013 05 15, 19:49)
merginos gal patartumet nuo kokiu pradeti, kad nesubloguot kelioneje ir jegu uztektu?

Sveika prisijungus.Sekmes besiskystinant smile.gif as rytais susiblendiruodavau banana su braskem, trupuciu pienu ir naturaliu jogurtu (100g) smile.gif tikrai labai sotu ir skanu smile.gif ir aisku trintos sriubos pagrindinis energijos saltinis besiskystinant ! rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jeigu kuriai nors idomu, galiu parasyt kaip jauciuosi po 10 dienu valgymo vaisiu ir darzoviu ax.gif po siu 10 dienu jauciuosi tikrai geriau, negu kai skystinausi 6 dienas, nukrito taip pat daugiau negu su skysciais, niekad nejauciau alkio, valgiau bet kada, kada tik uzsinoredavau, labiausiai pasijaute sumazejusios apimtys, begaloi dziaugiuosi, nes itilpau i dzinsus, kuriuos nesiojau pries 2 metus bigsmile.gif

Kadangi si dieta vadinosi kaip ir anticeliulitine - norit tikekit norit ne, bet oda tikrai lygesne tapo, na gali buti, kad cia ir del sumazejusiu apimciu ax.gif

Bet kokiu atveju, siai dietai duodu 10 balu thumbup.gif kadangi esu isbandziusi begale dietu ir nei viena nedave tokiu pastebimu rezultatu per toki trumpa laika thumbup.gif o svarbiausia, jauciu, kad stipriai dingsta potraukis nesveikiems saldumynams thumbup.gif kolkas visiskai ju nenoriu thumbup.gif cia tikriausiai, kad vaisiai saldus yra ir cukraus is ju man tikrai uztenka thumbup.gif

P.S. Nors rekomenduojama bananu nevalgyti laikantis sios dietos, taciau as ju neatsisakiau ir valgiau tikrai nemazai ir kiekviena diena ax.gif

Sekmes visoms siekiant uzsibreztu tikslu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoretaK921 @ 2013 05 12, 10:51)
nebzinau jau ka daryt.. siandien penkta diena. vakar is smalsumo pasisveriau buvo minus 2kg... o siandien ryte 69!!!!!1 kaip tai imnoma per nakti  6 kg uzsiaugint? juk saldytuvo tai neprarijau sad.gif jau man visiska depresija, isvis nebevalgysiu daugiau  lotuliukas.gif

Sveikos, merginos,
Gal kai kurioms ir nepatiks, bet pasisakysiu.
Pati esu pries dietas, nes zinau, kad rezultatas buna trumpalaikis. Sveika, normuota mityba turi buti gyvenimo budas. O bet taciau, kartais norisi keliu kg atsikratyt greitai smile.gif todel po daugelio metu, nusprendziau imtis butent sios dietos. Visos mano dietos budavo sekmingos, per Delcios numesdavau 6kg , kadangi as laikydavausi butent tos dietos.
Kaip ir Bunke, ji laikesi skysciu dietos sultys, vanduo, arbata...o cia? Kose pasirodo irgi jau skystis, migdolu riesutai irgi visai tinka, merginos, jus nesilaikos skysciu dietos, jus laikotes skysto maisto dietos, kaloriju gaunat pakankamai daug, todel rezultato NULIS. Arba per visa savaite badmyriavimo minus -1kg. Tokiu atveju, geriau nevalgyt po 18 val ir rezultatas bus tas pats. Todel linkiu visoms, jei jau nusprendet laikytis skysciu dietos, tai ir gerkite vien skyscius. O ne , ai biski koses, biski riesutu, kad ir malti, bet juose kiek kcal?
Mano siandien pirma diena wink.gif laikysiuos 7 dienas arba 10 kaip gausis 4u.gif apie rezultata parasysiu. Man realiai tik kelis kg reik atsikratyt. 22 kg numeciau per metus, valgydama tiesiog saikingai ir sveikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 16 gegužės 2013 - 13:44
Sveikos mergaitės, nuo ryt ir aš pradėsiu skystintis. Praitą vasarą laikiausi skysčių dietos, viskas pavyko puikiai, o ir rezultatai buvo stulbinantis. smile.gif Sėkmės Jums, pasistengsiu prasinešti kaip kas smile.gif
Atsakyti