Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(lepinuke @ 2013 06 13, 10:09)
panasu,kad per 4 dienas man nukrito max 1kg. g.gif gal blogai šalinasi skysčiai iš organizmo

O kokius skyscius vartoji? Gal svereisi ne taip pat apsirengus. Man tai beda kad svarstykles vonioj tai kai tik einu I wc noriu pasisvesrt bet istveriu kartais. Snd vel valgiau zuvies ir sausainiu:( nu kaip atsilaikyt patarkit:(
Atsakyti
As per sias dienas atsilaikiau nuo maisto biggrin.gif sultis geriu pomidoru,apelsinu,greifruktu (is pakelio), naturalias morku.Vakar geriau kokteili: pasukos,braskes ir 1 bananas g.gif dar 1 puodelis per diena kavos

Atsakyti
Sveikos smile.gif
lepinuke, gal jau nebera kam kristi ka biggrin.gif
as tai geriu kefyra pienuka, vandeni, arbatas, kava truputi saldinta. vakar iskepiau obuoliu tai viena sukirtau biggrin.gif nuo pirmadienio man nukrito 2 kg - dabar 56 kg.. BET.. siandien varom su draugais su palapinem iki sekmadienio tai pyktis ima kad nepavyks 7 dienas laikytis... siandien istemsiu tikiuosi bus 5 dienos.. tai ar tik nereiks kita savaite vel dietintis, tikslas mano 53 kg ax.gif
Atsakyti
Oi tikrai yra kam kristi smile.gif mano tikslas 58kg. dabar 62 doh.gif šiandien nesisvėriau,nes tikrai nesąmonė,arba mano svarstyklės grybauja...nelabai gali būti,kad pradėjus dieta tiek pat sveriu kaip iki jos biggrin.gif o gal net ir daugiau keliais šimtais gramų doh.gif šiandien 5 diena. Nežinau kaip reikės atsilaikyti savaitgalį...
Atsakyti
jo jo negerai kasdien svertis, geriausiai yra kai pradedi ir kai baigi jau.. tada matai rezultata normalu o ne po puse kg skaiciuoti. bent man taip nepatinka smile.gif
o savaitgali reikia susigalvoti ka veikti kad apie maista negalvoti smile.gif va man namie sedeti sunku nes einu aplink saldytuva smile.gif kaip katinas apie lasinius smile.gif uztai susitvarkiau namus kaip ir sportas gavosi biggrin.gif ka, stiprybes mums visoms smile.gif deduosi smutkes ir leksim.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi prie jusu, sveriu 64kg noriu 56kg. Pastaruoju metu priaugau 6kg nuo streso ir blogo gyvenimo budo, todel tikiuosi kad sulciu dieta duos man motivacijos blush2.gif kurios labai truksta doh.gif ... Turiu klausimuka ar vartojate sultis is pokeliu naturalias perkant is parduotuviu ar daugiau savo spaudziate? Neturiu sulciaspaudes tad tuiu apsieiti su blenderiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos bandziau sia skysciu dieta gal 3 dienas atlaikiau ir viskas sad.gif bet cia todel kad streso daug buvo (reikia kaip nors pasiteisint smile.gif ) tai va as priaugau per 3 kokius menesius gal apie 5-6 kg ir dabar sveriu tai 63 ar 64 kg sad.gif ugis mano zemas tai labai jau storulike atrodau smile.gif pradedu nuo rytojaus , gal kas kokiu patarimu duos ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauurikaa @ 2013 07 08, 21:00)
sveikos bandziau sia skysciu dieta gal 3 dienas atlaikiau ir viskas  sad.gif bet cia todel kad streso daug buvo (reikia kaip nors pasiteisint smile.gif ) tai va as priaugau per 3 kokius menesius gal apie 5-6 kg ir dabar sveriu tai 63 ar 64 kg sad.gif ugis mano zemas tai labai jau storulike atrodau smile.gif pradedu nuo rytojaus , gal kas kokiu patarimu duos ? wink.gif

As irgi laukiu patarimu is senbuviu smile.gif tas stresas tai fui.. Pries. 4metus numeciau 56kg islaikiau svori lengvai ir vat per porq men. kokie 6kg kaip soko, doh.gif net menesines dingo sad.gif todel jeigu mielosios su sulciu dieta iveikete stresa ar pagerejo gyvenimo budas. Pasidalinkite 2.gif 2.gif
Atsakyti
Labuka. Norejau paklausti patarimo. 2 AR 3 sav. laikysiuos pusiau iskrovos dietos. pusryciai- sotus "vyriski" pvz lekste spageciu, pietus ir vakariene - jogurtas,kefyras ..smile.gif Jau antra diena laikaus, bet pikina ir galva svaigsta. Kaip su tuo kovojama?
Atsakyti
Labukas, nuo vakar nusprendziau paskysciauti blush2.gif
Tai vakar buvo 0.8l pasuku, vanduo, saltybarsciai, buvo ir grieku(keli gabaliukai kiausinienes su salotu saukstu, gabaliukas dziugo surio, labai norejau) bet vistiek siryt svarstykles parode -1kg thumbup.gif

Siandien bandysiu be grieku istverti. ax.gif
Atsakyti
hey smile.gif nuo vakar turejau pradeti skysciauti bet.. vakar buvo ne mano diena blush2.gif taigi siandien mano pirmoji diena kuri jau kaip ir i pabaiga eina. Viskas puiku turiu daug ryzto valgyt net nesinori, bet va beda kad ir skysciu nenoriu o reikia. Kazin kaip geriau kai pasisveri pirma ir paskutine diena ar jus sveriates kiekviena diena? Nes as turiu kaip ir liga atsikeliu ir ant svarstykliu smile.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš tiek valios turėt, vis žadu pradėt, bet tai ir lieka tik pažadais schmoll.gif
Atsakyti