Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

nejaugi nieks nesilaiko sios dietos? doh.gif man sian 4 diena, jau nukrito 1,8kg, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As laikiausi - per 3 dienas - 2 kg 4u.gif bet as jos galiu laikytis tik, kai silta lauke ax.gif kazkaip rudeni ir ziema man reikia silto maisto ir daug biggrin.gif
Atsakyti
Geri rezultatai tavo:-) man sian daugiau nenukrito,bet dziaugiuos,kad ir nepriaugo:-) ziuresim kaip ryt bus. As tai valgau siltos sriubos skystyma,daug arbatos,kavos.pasulas su skoniu geriu
Atsakyti
sveikos mergaites, rudeni prikibo keletas kilogramu, taigi nuprendziau pasilaikyti skysciu dieto, issivalyti organizma smile.gif siandien antra diena, po pirmos dienos nebebuvo 1,1kg bigsmile.gif gal kas nori jungtis prie manes? smile.gif
Atsakyti
Vitutee jungiuosi ir as nuo rytdienos smile.gif 4u.gif ryte kaip tik pasisversiu ir zinosiu smile.gif
Atsakyti
Jungsiuos nuo 3.12 kai vyras isleks slidinet 4u.gif Gal savaite istemsiu...
Reikia -3-4 kg, bet daugiau noriu "apsivalymo", energijos ir lengvumo jausmo.
Atsakyti
smagu, kad kkas jungiasi prie manes smile.gif kaip sekasi jums? siandien 4 diena man, is viso nukrito 1,4kg. pirma diena 1,1kg antra 0,3kg, po trecios dienos 0kg, bet tikiuosi dar nukris kazkiek, tik silpnoka ma, alkis labai nekankina, tik silpnumas g.gif
Atsakyti
kas kartu? pradedu nuo siandein. idomu kiek istversiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif .Ziuriu temute jau visai uzmirse,taigi bandau atgaivinti.Bandau skysciauti ir as,istveriau dvi dienas.Po ju rezultatas -1,8kg.Manau,kad labai gerai,nors tiksliai nezinau,kiek islaikysiu,nes pagundu aplink ojojoj,o valia stipria nepasizymiu smile.gif .Gal bus norinciu prisijungti,kartu motyvacija stipresne ax.gif .
Atsakyti
Su mielu noru, bet ziema - salta, neistveriu ilgiau kaip kelias dienas doh.gif . Ateis pavasaris, tai butinai.
Atsakyti
Nu jau trecia dienuke persirito i antra puse,jauciuosi puikiai,manau,kad nepaslysiu,bet as alkana nebunu,geriu tikrai daug,arbatu,pasuku plaktu su bananu,pietums butinai trintos sriubytes,tegul geriau kris svoris po maziau,bet kad organizmas neijungtu bado rezimo.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Pasidalinkit savo galutiniais rezultatais, kiek pavyko numesti ar negrįžo svoris? wink.gif Pernai per devynias dienas aš numečiau 3kg.. clap.gif
Atsakyti