Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Sveikos,

pries kelis menesius laikiausi sios dietos, nukrito apie 7 kg. Nesilaikant (bet negrizus prie buvusio rezimo) dar du, dabar noriu atsikratyti dar kokiu 4-5 kg. todel nuo dabar pradedu is naujo laikytis sios dietos. Laikysiuos iki 08-05, taigi 21 diena rolleyes.gif Tikiuosi nebus sunku kaip ir praeita syki smile.gif

Dar kas nors laikosi siuo metu sios dietos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 07 15, 15:37)
Sveikos,

pries kelis menesius laikiausi sios dietos, nukrito apie 7 kg. Nesilaikant (bet negrizus prie buvusio rezimo) dar du, dabar noriu atsikratyti dar kokiu 4-5 kg. todel nuo dabar pradedu is naujo laikytis sios dietos. Laikysiuos iki 08-05, taigi 21 diena  rolleyes.gif Tikiuosi nebus sunku kaip ir praeita syki smile.gif

Dar kas nors laikosi siuo metu sios dietos?smile.gif

Sveikute. As laikausi. Man siandiena 3 diena i pabaiga. Zadejau iki ketvirtadienio laikytis. paskui bus matyt. pries kokius 5 metus laikiausi sios dietos, tai numeciau apie 6kg.
Atsakyti
Ar yra besilaikančių skystos dietos? biggrin.gif
Aš nuo ryt 7-10 dienų skystinsiuos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
susidomejau jusu tema smile.gif ar sunku laikytis ? 4u.gif

Atsakyti
Labas,merginos 4u.gif jungiuosi prie jusu 4u.gif dar nezinau kiek ilgai busiu ant skysciu ir jokio tikslo neturiu - tiesiog noriu issivalyt organizma ax.gif kas angliskai supranta, paziurekit sita nuostabu dokumentini filma apie sulciu dieta!!!!

fat sick and nearly dead
Atsakyti
Dar paskaiciau, kad darant sultis geriau daryti darzoviu, o ne vaisiu, nes pastarosiose daug cukraus. Proporcijos turetu buti 80:20 4u.gif ir kofeino kuo maziau tomis dienomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 22, 20:09)
Labas,merginos  4u.gif jungiuosi prie jusu  4u.gif dar nezinau kiek ilgai busiu ant skysciu ir jokio tikslo neturiu - tiesiog noriu issivalyt organizma  ax.gif kas angliskai supranta, paziurekit sita nuostabu dokumentini filma apie sulciu dieta!!!!

fat sick and nearly dead

Si filma "storas, ligotas ir beveik mires" yra ir lt.kalba
Atsakyti
sveikutes. laikas ir man pas jus jungtis. pirmi bandymai nelabai pavyko, bet dabar jau labai reikia. tad nuo rytdienos - savaite skysciuku (iki penktadienio). tikiuosi seksis gerai.... labai reikia kokiu -4 blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,

jungiuosi ir aš prie jūsų. Nuo šiandien bandysiu bent savaitę gyventi vien skysčiais.
Nusibodo tas jo-jo efektas: numetu, priaugu... reik galų gale pasiekti norimą svorį ir bandyt nebepriaugt smile.gif

šiandienos meniu: kefyras, daržovių sultys, pomidorų sultys + kava, arbata.

Dar skaičiau, jog reikia kelis kartus per dieną išgerti puodelį virinto vandens, taip geriau pasišalina šlakai ir organizmo.

Sėkmės skystinantis smile.gif
Atsakyti
sveikos panelytes, ar dar yra besilaikaciu dietos? man siandien pirma diena,bandysiu 7 dietas gal istversiu. noreciau numesti kokius 5 kg. smile.gif
Atsakyti
Sveikos:-) as irgi nuo vakar pradejau laikytis sios dietos,kas kartu? Man sunkiausia vakare po darbo.namie gamini kazka,tai vaika maitini,tai dar kazka....bet reik susigriebt.mano tikslas -5kg:-P
Atsakyti
Man po 2-ju dienu nukrito 1,4kg:-):-):-):-):-) tesiam toliau
Atsakyti