Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(chelsa @ 2013 04 05, 13:34)
kokias trintas sriubas zadat valgyti? smile.gif

as siandien idejau sparaginiu pupeliu , kalafioro , paprikos ,jalapeno pipiro, svoguno , paprikos ir truputi del kvapo lasisos. viska sutriniau ir suvalgiau tokia skysta smile.gif tik 1.5h nejauciau alkio , paskui atrode kad kirminas griauzia lotuliukas.gif aisku negerai bet pavalgiau dar varskes grudetos , nes man sportuojant kazkaip silpnoka lotuliukas.gif bet pazadu daugiau nenuklysti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
kai skaiciau senesnius irasus sioj dietoj, tai kai kurios tryne varskytes su pienu ir dare toki kokteili smile.gif tai manau varske nera labai dedele nuodeme wink.gif

Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 04 05, 17:13)
as siandien idejau sparaginiu pupeliu , kalafioro , paprikos ,jalapeno pipiro, svoguno , paprikos ir truputi del kvapo lasisos. viska sutriniau ir suvalgiau tokia skysta smile.gif tik 1.5h nejauciau alkio , paskui atrode kad kirminas griauzia  lotuliukas.gif  aisku negerai bet pavalgiau dar varskes grudetos , nes man sportuojant kazkaip silpnoka  lotuliukas.gif bet pazadu daugiau nenuklysti  ax.gif  blush2.gif

as siandien isgeriau pomidoru sulciu koki litra ir arbatos zalios ,kazkaip nesijauciu alkana bigsmile.gif
ir galvoju eiti irgi vakare pasportuoti truputi,nes jau apleidau blush2.gif
bet as namie darau pratimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir as prisiduodu.
Antra diena, kol kas geriau tik vandeni, puodeli kavos ir pomidoru sulciu. Net siandien pagalvojau, kad turbut labai padeda isankstinis nusiteikimas, nes alkio dar nejauciu.
As ir noreciau pamesti 5 kg, o idealu butu 7 , bet man atrodo neimanoma. Laikysiuosi planuoju pradziai 10 d.
Nelabai suprantu, as kazkodel galvojau, kad sriubu tik skystima galima valgyti. Kaip ir sulciu, ne sutrinti viska, o ispausti sultis? Ar jus ir sulciu pvz jei obuoliu ne sultis geriat o sutrinat juos?
As bandysiu atsilaikyti tik ant skysciu, ir sriubyte jau apgalvojau rytoj kad seimynai virsiu, o pati tik sultinuka gersiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 04 05, 16:38)
as siandien isgeriau pomidoru sulciu koki litra ir arbatos zalios ,kazkaip nesijauciu alkana bigsmile.gif
ir galvoju eiti irgi vakare pasportuoti truputi,nes jau apleidau blush2.gif 
bet as namie darau pratimus  smile.gif

as tai ir namie sportuoju , 50min zumbos ryte , diena praeinu greitu tempu 30min , ir vakare dar prabegu 4km smile.gif pigus sporto klubas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 04 05, 18:13)

*As ir noreciau pamesti 5 kg, o idealu butu 7 , bet man atrodo neimanoma. Laikysiuosi planuoju pradziai 10 d.
** Ar jus ir sulciu pvz jei obuoliu ne sultis geriat o sutrinat juos?
As  bandysiu atsilaikyti tik ant skysciu, ir sriubyte jau apgalvojau rytoj kad seimynai virsiu, o pati tik sultinuka gersiu  tongue.gif

* as taip pat noreciau numesti 5kg ,bet 10d. ar istversiu tai nezinau,pradziai uzsibreziau tiksla iki pirmadienio, jei viskas gerai tuomet tesiu smile.gif
** aisku geriam sultis tik, taciau trintos sriubytes priduoda daugiau sotumo kam labai sunku ir norisi valgyti manau pats tas bigsmile.gif be ju zinoma rezultatai bus tik geresni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 04 05, 17:13)
Sveikos, nu ir as prisiduodu.
Antra diena, kol kas geriau tik vandeni, puodeli kavos ir pomidoru sulciu. Net siandien pagalvojau, kad turbut labai padeda isankstinis nusiteikimas, nes alkio dar nejauciu.
As ir noreciau pamesti 5 kg, o idealu butu 7 , bet man atrodo neimanoma. Laikysiuosi planuoju pradziai 10 d.
Nelabai suprantu, as kazkodel galvojau, kad sriubu tik skystima galima valgyti. Kaip ir sulciu, ne sutrinti viska, o ispausti sultis? Ar jus ir sulciu pvz jei obuoliu ne sultis geriat o sutrinat juos?
As  bandysiu atsilaikyti tik ant skysciu, ir sriubyte jau apgalvojau rytoj kad seimynai virsiu, o pati tik sultinuka gersiu  tongue.gif

as tai net tiksliai nzn ar galima su tirsciais ar tik vandeni nuo sriubos isgerti lotuliukas.gif mano cia pirma diena bus tokia izangine su nuklidimais reikes geriau pasigylinti smile.gif nes ir nelabai nusiteikimo dar yra siandien...
Atsakyti
Pagalvojus tai is bet kokio maisto galima padaryti skysta, tai jei viska skystai valgyti tai jau ir dieta nesigauna g.gif
As ir bandysiu iki pirmadienio, sunkiausia bus savaitgalis, nes busiu namuose tai bent jau sunui gaminti reikes, paziuresiu kaip atsilaiksyiu.
Papildyta:
QUOTE(magiliene @ 2013 04 05, 14:20)
as tai net tiksliai nzn ar galima su tirsciais ar tik vandeni nuo sriubos isgerti lotuliukas.gif  mano cia pirma diena bus tokia izangine su nuklidimais reikes geriau pasigylinti smile.gif nes ir nelabai nusiteikimo dar yra siandien...

Nu tu daug sportuoji, tai tau ir kaloriju daug daugiau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 04 05, 17:25)
Pagalvojus tai is bet kokio maisto galima padaryti skysta, tai jei viska skystai valgyti tai jau ir dieta nesigauna  g.gif
As ir bandysiu iki pirmadienio, sunkiausia bus savaitgalis, nes busiu namuose tai bent jau sunui gaminti reikes, paziuresiu kaip atsilaiksyiu.
Papildyta:
Nu tu daug sportuoji, tai tau ir kaloriju daug daugiau reikia  mirksiukas.gif

kol nesportavau man sociai budavo 800kcal ir svoris krisdavo ir pilna jausdavausi , o dabar man reikia truputi daugiau gal koki 1400kcal , nes daznai jauciuosi alkana -issikrovusi
Atsakyti
Sveikutes...
paskaitinejau tema ir nutariau - nuo ryt ir as pas jus jungiuosi bigsmile.gif bandysiu blush2.gif kazkaip visai ispampau nuo maisto (o gal tiksliau jo kiekio ir vartojimo budo) blush2.gif

prisiduodu pradziai: 158 cm ir 68,400 kg
Atsakyti
Sveika prisijungusi wink.gif

Dabar kilo klausimas, naudojat kokius vitaminus dietos metu? As galvoju pradeti gerti, kadangi vargu, ar cia gaunami visi vitaminai, o nusistekint nesinori.. g.gif
Atsakyti
as pradejau gerti Fields of greens papildus maisto tai manau uzteks ju, juk sultyse vaisiu tikrai yra vitaminu nemazai o jei dar kokiu darzoviu sulciu suvartoji ar pieno produkta koki tai vis pavyksta daugiau tam organizmui gauti. Beje paskutinis mano atradimam - issigazaves mineralinis (borzomi labiausiai tinka bet labai neskanus). sake pavasariui labai tinka rytais pagerti stiklinaite. As negaliu gerti vandens su citrinos sultimi (esu jai alergiska) tai si dalyka man rekomendavo kaip pakaitala.
jau permeciau skysciu meniu rytdienai. oi laukiu vizito i parduotuve. ryte apsiribosiu vandeniu ir kava su pienu (beje teks nusizengti biski nes pakesti kavos be cukraus negaliu) bet tikiuosi, kad kaip kaikurioms is jusu, ir man pasiseks ir pavyks atsikratyti kavos ja pakeiciant stikline sulciu, kefyro/pasuku arba arbatos ax.gif
Atsakyti