Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

reiks ir man nusipirkti vitaminu, nes kadangi sulciaspaudes neturiu, tai geriu tik tas sultis, kurios yra parduotuvej, o ten be cukraus ne itin didelis pasirinkimas..

KAva su pienu ir as geriu, tik be cukraus. Beje, kazkur skaiciau, kad tokios dietos metu reikia sauksta selenu valgyt, tai gerdama pasukas isidedu sauksta rolleyes.gif

Kiek dienu ketini laikytis? smile.gif
Atsakyti
Va kaip fainiai, daugeja musu.
O as kavos nezadu atsisakyti. Noriu buti ant dietos bet ir pasimegauti kazkiek. Per diena leidziu sau viena puodeli juodos kavos ir viena puodeli baltos, dedu po viena saldiklio tablete ir viena cukraus.
As rytais geriu multivitaminus, kur vandeni istirpsta. Gaunasi kaip viena stikline limonado lotuliukas.gif
Nu ka , dar viena skysciu diena baiges,super, tikiuos taip ir toliau pavyks be alkio pojucio blink.gif
Atsakyti
vilte, kelinta diena laikaisi? jau matosi rezultatai?smile.gif
Atsakyti
Dar tik dvi dienos. Rytoj pasisversiu ir paziuresiu rezultatus.
Bet vat man patinka vien tai, kad kai pradedu laikytis dietos, jau po dienos savo mastyme jauciuosi daug lieknesne. lotuliukas.gif

Susiradau sena Tinos straipsni, kai ji laikesi dietos sitos ir numete 10 kg, uzpavydejau, as ir taip noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 05 balandžio 2013 - 22:10
as irgi ta pati straipsni siandien skaiciau apie tina biggrin.gif bet ji laikesi visa menesi.. na as jei bent 15 dienu issilaikysiu, tai savimi didziuosiuosi smile.gif

man ryt bus jau penkta diena, bet as sversiuosi po dietos ax.gif Sveriantis dietos metu as arba atsipalaiduoju suzinojus, kad jau nemazai umeciau, arba susinervinu, kad numeciau per mazai biggrin.gif

kiek nori numesti kg? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
pas mane per 3d minus 0,5 kg rodos g.gif man gera, svarbu nedideju rolleyes.gif
savaitgalis tai sunkiau manau bus, nes visi namuose daugiau valgyt darau tai labai sunku atsilaikyti...
Selenos i koki kefyra super reikalas, labai mazina apetita, o ir siaip selenos labai naudingos 4u.gif
visoms ir sau stiprybes prisiduosiu pirmadieni (jei bus ka) biggrin.gif
Atsakyti
na planuoju kokia savaitele pasilaikyti.
Beje, gal galit parasyti konkrecius sulciu pavadinimus kurios yra be cukraus... blush2.gif
Atsakyti
As siuo metu salydtuve turiu Cido apelsinu ir multivitaminu sulciu (tu, kur saldytuvuose buna), taip pat healthy people sultys, bet sitos labai brangios, o skonis kainos neatspindi biggrin.gif

Taip pat geriu ananasu, apelsinu, obuoliu. Bet kokios firmos, kur uzrasyta 100%. Jos is koncentrato, bet bent raso, kad be cukraus smile.gif Dar pomidoru arba ivairiu darzoviu be cukraus, bet as ne megeja ju..
Atsakyti
Sveikos,

geriu pusrytine kava ir atejau pasigirti. Dvi dienos skysciu, ir -3 kg. Itariu kad tiek daug nes mano dieneles prasidejo, o pries jas visada truputi priaugu.
Nu ka , siandien jau pradesiu ir sultis ir sultinio gerti, nes tos dvi dienos labiau ant vandens buvo, iskrova taip sakant.
As tai sultis pati spausiu, bandysiu , o jei alkana labai jausiuos, tai trinsiu vaisius ir gersiu. Bet kol kas alkio- nulis.

O man kiekviena diena belipant ant svarstykliu ir matant mazejancius skaiciukus kaip tik upas dideja dar ilgiau laikytis sios dietos.
Nu gero savaitgalio visoms!!!
Atsakyti
sveikos, kaip sekasi? nekankina alkis ir nesinori sestadieni pasmaguriaut? biggrin.gif
man tai normaliai,nenusiteikus pasiduoti, siandien antra diena, sversiuosi pirmadieni ryte smile.gif
o del vitaminu, tai as geriu zuvu tauku kapsules, bet jau seniau esu pradejus ir beata karotino kapsules geriu, bet cia del idegio ale geresnio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
...šią savaitę ir aš skystinuosi, bet šią dietą derinu su "kruopų" dieta, plius vaisiai.Viskas ok, -3kg.
Atsakyti
man siandien jau penkta diena. Buvau su seima pietauti, tai sekmingai atsilaikiau smile.gif aisku ir atsilaikyti nesudetinga, nes alkio nesijaucia.

Ir as nusipirkau vitaminu, kad nepradetu dar labiau nagai skildineti ir plaukai smukti smile.gif

Tikiuosi sekmingai atsiliekyt visas 14 dienu. Kaip jums sekasi? Savaitgalis dietos nesugadino?smile.gif
Atsakyti