Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Audrute, tikrai negaliu tavo sunelio vardo nupeikti, nes pacios mano vardas to vardo moteriskas variantas wink.gif tongue.gif
Atsakyti
Jo.. su tais vardais uzhsienyje nera lengva. Ir savoj shali tevai lauzho galvas, o kai dar bandai derinti prie vietiniu... Jau pasakojau, atrodo, kazhkur Vaivos vardo istorija, bet papasakosiu, koks buvo vienas ish variantu. Kai tik suzhinojom, kad mergaite, sedim po sonogramos, laukiam, kol daktaras ateis, ash ir sakau: na, galim pradet mergaitishkus vardus rinkt. O vyras, beveik negalvojes: Brukne. Sukrizenom abu, o po to pradejom mastyt - visai grazhiai skamba. Bet vistiek pagalvojom: tauta musu nesupras... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 10 30, 00:03)
Jo.. su tais vardais uzhsienyje nera lengva. Ir savoj shali tevai lauzho galvas, o kai dar bandai derinti prie vietiniu... Jau pasakojau, atrodo, kazhkur Vaivos vardo istorija, bet papasakosiu, koks buvo vienas ish variantu. Kai tik suzhinojom, kad mergaite, sedim po sonogramos, laukiam, kol daktaras ateis, ash ir sakau: na, galim pradet mergaitishkus vardus rinkt. O vyras, beveik negalvojes: Brukne. Sukrizenom abu, o po to pradejom mastyt - visai grazhiai skamba. Bet vistiek pagalvojom: tauta musu nesupras... wink.gif

Svarbiausiai, kad abiems teveliams patinka tas pats vardas, o del tautos tai nusispjaukit wink.gif
Atsakyti
Man jurgis labai grazu.. Ir aplamai kaskaip prie senovisku traukia, vat maniskis net prajuokino, pats, amerikomnas budamas, pareiske, jei turesim suneli, bus Kazys (labai jau graziai prie pavardes derinasi). o mergyte musu jau dabar problemu turi del vardo, nes uzdejom marija - lietuviska varianta(o ne Maria), tai visur reikia spelinti...
Atsakyti
nezinau kodel ,bet uzdedant varda vaikukuciui pirma balsa turi mama,tevas tik tarp kitko..smile.gif,mes pvz;tikrai abu rinkom vardus,ir uzdejau jo sugalvota varda Kristina,ka jus manote?
Atsakyti
QUOTE (ziburelis @ 2004 10 30, 22:29)
nezinau kodel ,bet uzdedant varda vaikukuciui pirma balsa turi mama,tevas tik tarp kitko..smile.gif,mes pvz;tikrai abu rinkom vardus,ir uzdejau jo sugalvota varda Kristina,ka jus manote?

Labai grazus vardelis Kristina thumbup.gif Jei butu mergaite, butu vienas is pirmuju sarase(gal net pirmas rolleyes.gif ) Man labai patinka tokie klasikiniai vardai, kaip Kristina, Sofia.... tongue.gif
Atsakyti
Gal patiks mano berniuku vardai: Sebastijonas (popieriuose Sebastian) ir Feliksas (popieriuose Felix, nes gyvenam ne Lietuvoj). Gal ir senamadiskai skamba, bet man grazu, o ir problemu jokiu nei su tarimu nei su spelinimu. thumbup.gif
Atsakyti
Va,labai grazu sebastian thumbup.gif Jei kita mergyte tureciau, tai uzdeciau Anita, man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (mamaitiene @ 2004 11 04, 16:35)
Va,labai grazu sebastian thumbup.gif Jei kita mergyte tureciau, tai uzdeciau Anita, man labai grazu wub.gif

vos ne anyta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Koko @ 2004 11 04, 03:52)
Gal patiks mano berniuku vardai: Sebastijonas (popieriuose Sebastian) ir Feliksas (popieriuose Felix, nes gyvenam ne Lietuvoj). Gal ir senamadiskai skamba, bet man grazu, o ir problemu jokiu nei su tarimu nei su spelinimu. thumbup.gif

Man vardas Felix ir labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, Jei dabar reiketu rinkti varda berniukui, pavadinciau Felix wub.gif.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mano sunelis atkeliaus vasara,o vardas bus Grantas (Grant)
jei netycia mergyte gimtu butu Samanta.
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2005 02 11, 19:14)
Sveikos mamytes.Mano sunelis atkeliaus vasara,o vardas bus Grantas (Grant)
jei netycia mergyte gimtu butu Samanta.

labai grazus vardas. mano vyras turi drauga tokiu vardu smile.gif
Atsakyti