QUOTE (Raseliote @ 2004 10 28, 23:26) |
man vienintele pravarde Titanikas ![]() ![]() |
Raseliote, Titas buvo vienas is musu variantu vardu berniukui, atmetem, butent del to , kad pravardziouotu cionai garantuotai.. *** - papai (angl.

QUOTE (Raseliote @ 2004 10 28, 23:35) |
Nezinojau ![]() ![]() |
Ai, ko tik tie vyrai neprisimislija

Man tai atrodo nesamone tie vardu isvedziojimai, juk is kiekvieno vardo gali kokia nesamone sugalvoti

QUOTE (ridzis @ 2004 10 28, 23:46) |
Man tai atrodo nesamone tie vardu isvedziojimai, juk is kiekvieno vardo gali kokia nesamone sugalvoti ![]() |
Aisku, galima kiekviena varda isvedzioti ir iskraipyti, ir atrasti pravarde... Vaikai gabus tam

Nors lietuviu kalboje Titas, man asmeniskai skamba graziai

QUOTE (californiagirl @ 2004 10 28, 18:11) |
Nors lietuviu kalboje Titas, man asmeniskai skamba graziai ![]() |
man irgi

Sveikutes mamytes, priimkit ir mane i kompanija
vis paskaitinedavau jusu diskusijas,bet si karta pati nusprendziau prisijungti
jo ... sunku varda vaikeliui issirinkti , o ypac jei reikia ,kad keliose salyse tiktu...
californiagirl, manau,kad kazka galeciau patarti del tavo pradzioje pasirinkto vardo-Nikolas. man asmeniskai jis labai labai grazus, nes mano pacios mazulis toki varda turi
Zinoma, ilgai abejojome ir svarstem , buvome pasirinke 4-5 vardus. Svarbiausi kriterijai buvo ,kad vardas tiktu daugelyje saliu ir ,kad butu iskart su lietuviska galune ir grazus ,be abejo..
o Nikolas turi atitikmeni vos ne kiekvienoje salyje,dazniausiai su nedideliu vienos raideles skirtumu - Graikijoje( is tos kalbos vardas ir kiles, reiskia pergale), Italijoje, Skandinavijoje( Niklas), Amerikoje( Nicolas Cage
), Lietuvoje( is dalies Mykolas), Rusijoj (Nikolai )Vokietijoje tas pats Nikolas (Berlyne net yra ezeras tokiu vardu)..ir t.t.
o ,kad vardas asocijuojasi su kaledom, tai ir nuleme musu apsisprendima siam vardui- kai Nikoliukas gime pirma kart pasnigo tais metais tai ka, ikalbejau
?

californiagirl, manau,kad kazka galeciau patarti del tavo pradzioje pasirinkto vardo-Nikolas. man asmeniskai jis labai labai grazus, nes mano pacios mazulis toki varda turi

o ,kad vardas asocijuojasi su kaledom, tai ir nuleme musu apsisprendima siam vardui- kai Nikoliukas gime pirma kart pasnigo tais metais tai ka, ikalbejau

Mano berniukas, gime spalio 25 diena (siandien jam 4 dienos), ir ji pavadinome Eric Nicolas - taip man mielai skamba sie vardai, ir ziuriu, kad man ne vieninteliai!!!
Sveikos,
Pasirodo cia ne mums vieniems taip sunku su vardais
Nors laiko kaip dar ir yra, bet vardo paieskos jau varo i nevilti. Nesutampa musu nuomones nors tu ka.
Musu pirmagime - Jasmin. Vardas nei lietuviskas, nei vokiskas - persiskas
Si varda 'atradom' likus vos porai savaiciu iki gimdymo. Jau nebuvo kur detis, tai emem is saraso ir isrinkom abu su vyru po 5 vardus. Sutapo vienintelis Jasmin. Giminiu neklausinejom, nes 'kuo giliau i miska, tuo daugiau grybu
', vis tiek ispeiktu
. Dabar 'kariaujam' del antro leliaus vardo
Pasirodo cia ne mums vieniems taip sunku su vardais

Musu pirmagime - Jasmin. Vardas nei lietuviskas, nei vokiskas - persiskas

As tai jauciu kad savo
pati viena varda sugalvosiu, nors mano vyrui nelabai patinka mano variantai, bet ka padarysi tures patikti

Mes irgi dar tvirtai neapsisprende del vardo. Vyra kumstinu kumstinu, kad tam reikalui reiktu dar kokia valandziuke isskirti, na bet ... Viena karta galvojom. Tai po protingo pusvalandzio, kai dar normalesnius vardus aptarinejom, priejom iki tokiu absurdu kaip Marijos Zeme, Ciundra Tutundra ir baigtas kriukis
O jau
dureles ima spardyti...

Mes vardo saviskiui kaip ir nerinkom.... pora kartu vyrui uzsiminiau, kad lyg ir vardo reiketu zmoguciui...jis is karto nutare, kad gimdysim indena ir varda pats issirinks
. As tyliai buvau sugalvojus Jori ir Emilija, nes tiksliai nezinojom kas bus. Jurgis tapo Jurgiu pacia pirma gyvenimo minute, tetis nukirpo virkstele, paziurejo ir pasake:"Jurgis"..
Oi, o komentaru kiek sulaukem...gimines, artimieji ir draugai pasiskirste i 2 stovyklas...vieniem labai patiko, kitiem nepatiko, aisku buvo tokiu, kurie gerbdami mus nieko nesake. As jo kitokiu vardu neisivaizduoju.., ir nors amerikieciam iskyla problemu, tai jiem dzurgis, tai gurgis...nekreipiam demesio ir sypsomes

Oi, o komentaru kiek sulaukem...gimines, artimieji ir draugai pasiskirste i 2 stovyklas...vieniem labai patiko, kitiem nepatiko, aisku buvo tokiu, kurie gerbdami mus nieko nesake. As jo kitokiu vardu neisivaizduoju.., ir nors amerikieciam iskyla problemu, tai jiem dzurgis, tai gurgis...nekreipiam demesio ir sypsomes