Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 31, 17:09)
Tu is ryto atsikelus paskaiciavai, tai klaida radai laugh.gif As gi nakti skaiciavau g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rytas protigesnis uz vakara biggrin.gif o be to Tu berods pyrago valgei doh.gif ....ne tas juk galvoj tada biggrin.gif O as siandien torciuka valgysiu, tad jei vel ka skaiciuosi, as nebeperskaiciuosiu wink.gif Skrandis bus pilnas.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nepergyvenk californiagirl gims trecias ir sugalvosi,nes as ir kai galvojau pries mano mergaites gimima tai atrode kad galva apsisuks ir neisrinkau nei vieno vardo,o kai gime is kart ir atsirado vardas.nu jei butu gimes antras berniukas tai butu vardas buves Dillon(atrodo taip rasosi)
Atsakyti
Gal kas jau ir klause, bet dar syk pasiteirausiu, jeigu ka. mamos, berniuku vardus raset be lietuvisku galuniu ar su?
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 30, 00:21)
QUOTE (dainele @ 2004 07 29, 17:31)
Per nakti r as sugalvojau genialiu vardu Californiagirl berniukui;
Archibald'as, Hercules'as (mitologines ir istorines asmenybes) , Mykolas (Michael),, Gabriel'ius, (arkiangelai rolleyes.gif ), Baltazaras, Melchioras (is triju karaliu), Thobias, Daniell'ius (pranashai)  Lawrence (laurynas), Andrew (andrius).
O vardai kaip Marshall arba ThePresident man skamba gan drasiai ,bet per moderniai mano ausiai...
Oi, mamyte, tiek daug graziu vardu yra, tik rinkis.

Oi, aciu dainele...Dar ir per nakti galvojai rolleyes.gif laugh.gif Dauguma tavo pasiulytu vardu man kazkaip per daug jau neiprasti unsure.gif Na, gal Thobias ir Danielius visai nieko g.gif Bet jauciu pasakysiu savo vyrui, tuom ir baigsis. Del Archibald'o laugh.gif man kazkaip per daug i Achila panasiai skamba, o mano vyras preis pora men. achilo sausgysle susitrauke, tai pagalvotu kad tyciojuosi biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif , nu geras. laugh.gif
Atsakyti
Mes tai dar nezinom kas gims g.gif ,bet po kelis vardus esu sugalvojus ir berniukui ir mergytei.Kazkodel mano vyrelis visai nesistengia vardo pagalvoti.Dar ziuriu kad ir prie pavardes tiktu(pavarde lietuviska), bet vistiek kiti vardai atrodo visai nesiderina.........
Atsakyti
Taigi,kai pavarde ilga,tai norisi vardo trumpesnio! O is mano pavardes tai kas netingi tas juokiasi,pakartoti ne vienas ne lietuvis nesugeba laugh.gif
O mano drauge jau buvo issirinkusi mergaitei varda gal nuo paauglystes,bet kai gime mergyte,sako ;nu nelimpa jai tas vardas ir viskas,ant liezuvio galo visai kitas vardas,tai ir idejo ta kuris ant liezuvio galo buvo wink.gif
Atsakyti
Na, mes jau dieneles skaiciuojam, bet vardo dar neturim unsure.gif Visi ankstesni sugalvoti variantai atkrito, turim keleta nauju...bet kai gims, pasiziuresim i vaikeli ir tada nuspresim wink.gif
Atsakyti
Na tai parasyk,kokius esate issirinke? rolleyes.gif
as dar keleta pasiulysiu!-Nedas,Titas,Rokas,Kajus unsure.gif o mergytei:- Urte,
Gabija,Goda,Vika,Ornela biggrin.gif Ai lengva cia siulyti,o kai paciai reiketu issirinkti,tai butu nelengva!
Va mes Rida kazkaip labai greitai isrinkome,as tik pasiuliau,vyras kaip mat ir sutiko wink.gif o del mergaites tai ilgai galvas sukome,jau buvome nusprende,kad bus Gabija.O gime RIDAS biggrin.gif
Atsakyti
Ui, Raseliote.....tik ne TITAS laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zinai, kaip jis butu pravardziuojamas cia??? fear.gif
Atsakyti
Raseliote tu cia beveik visus mano sugalvotus vyriskus vardus surasei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 10 28, 23:18)
Ui, Raseliote.....tik ne TITAS laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zinai, kaip jis butu pravardziuojamas cia??? fear.gif

O kodel?
Atsakyti
man vienintele pravarde Titanikas laugh.gif unsure.gif
Atsakyti