QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 31, 17:09) |
Tu is ryto atsikelus paskaiciavai, tai klaida radai ![]() ![]() |

nepergyvenk californiagirl gims trecias ir sugalvosi,nes as ir kai galvojau pries mano mergaites gimima tai atrode kad galva apsisuks ir neisrinkau nei vieno vardo,o kai gime is kart ir atsirado vardas.nu jei butu gimes antras berniukas tai butu vardas buves Dillon(atrodo taip rasosi)
Gal kas jau ir klause, bet dar syk pasiteirausiu, jeigu ka. mamos, berniuku vardus raset be lietuvisku galuniu ar su?
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 30, 00:21) | ||
Oi, aciu dainele...Dar ir per nakti galvojai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Mes tai dar nezinom kas gims
,bet po kelis vardus esu sugalvojus ir berniukui ir mergytei.Kazkodel mano vyrelis visai nesistengia vardo pagalvoti.Dar ziuriu kad ir prie pavardes tiktu(pavarde lietuviska), bet vistiek kiti vardai atrodo visai nesiderina.........

Taigi,kai pavarde ilga,tai norisi vardo trumpesnio! O is mano pavardes tai kas netingi tas juokiasi,pakartoti ne vienas ne lietuvis nesugeba
O mano drauge jau buvo issirinkusi mergaitei varda gal nuo paauglystes,bet kai gime mergyte,sako ;nu nelimpa jai tas vardas ir viskas,ant liezuvio galo visai kitas vardas,tai ir idejo ta kuris ant liezuvio galo buvo

O mano drauge jau buvo issirinkusi mergaitei varda gal nuo paauglystes,bet kai gime mergyte,sako ;nu nelimpa jai tas vardas ir viskas,ant liezuvio galo visai kitas vardas,tai ir idejo ta kuris ant liezuvio galo buvo

Na, mes jau dieneles skaiciuojam, bet vardo dar neturim
Visi ankstesni sugalvoti variantai atkrito, turim keleta nauju...bet kai gims, pasiziuresim i vaikeli ir tada nuspresim

Na tai parasyk,kokius esate issirinke?
as dar keleta pasiulysiu!-Nedas,Titas,Rokas,Kajus
o mergytei:- Urte,
Gabija,Goda,Vika,Ornela
Ai lengva cia siulyti,o kai paciai reiketu issirinkti,tai butu nelengva!
Va mes Rida kazkaip labai greitai isrinkome,as tik pasiuliau,vyras kaip mat ir sutiko
o del mergaites tai ilgai galvas sukome,jau buvome nusprende,kad bus Gabija.O gime RIDAS

as dar keleta pasiulysiu!-Nedas,Titas,Rokas,Kajus

Gabija,Goda,Vika,Ornela

Va mes Rida kazkaip labai greitai isrinkome,as tik pasiuliau,vyras kaip mat ir sutiko

Ui, Raseliote.....tik ne TITAS
Zinai, kaip jis butu pravardziuojamas cia???

Zinai, kaip jis butu pravardziuojamas cia???

Raseliote tu cia beveik visus mano sugalvotus vyriskus vardus surasei

QUOTE (californiagirl @ 2004 10 28, 23:18) |
Ui, Raseliote.....tik ne TITAS ![]() ![]() ![]() Zinai, kaip jis butu pravardziuojamas cia??? ![]() |
O kodel?