Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

O ka tokio blogo reiskia Titas? Man tai grazus vardas...
Butu neblogai zinoti, nezinia, gal pravers kada smile.gif
Atsakyti
Titas reiskia papas, tai jei planuoji, kad vaikas kada nors vaziuos i anglakalbes salis - sito vardo geriau neduok laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (kris @ 2004 07 26, 13:45)
O ka tokio blogo reiskia Titas? Man tai grazus vardas...
Butu neblogai zinoti, nezinia, gal pravers kada  smile.gif

"tit" snek. reiskia moters p.pas

jei vienu metu cia apie p.pus susnekom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 26 liepos 2004 - 21:52
Beje, Delfinas paminejo lietuvisko vardo uzrasyma liet.popieriuose. Ar tai galima legaliai? g.gif Kiek zinau, net mazutis pakeitimas turetu keistis visuose dokumentuose unsure.gif Pvz., man gyvenima palengvintu vienintele padvigubinta raide mano varde, taciau siuo atveju tureciau keisti viska... Nemanau, kad galima taikyti si metoda g.gif

Beje, JAV Senis Saltis zinomas kaip Kriss Krugel. Tai dabar visos Kristinos ir Christopheriai Vokietijoje turetu keistis savo vardus thumbup.gif laugh.gif (beje, vardas irgi vokiskas...)
Atsakyti
as sutinku su Balticgirl nuomone. Ziurek, kad tavo seimai tas vardas patiktu.
Dirbant man univerkeje sutikau du profesorius kuriu vardas yra Titus (liet. Titas) ir kazkaip niekas i ju vardus kreivai nereguoja, nes Titus yra kile is lot.k. ir daug kam lengvai suprantama.
O Kazys man irgi mielas vardas. Mokiausi su vienu m-kloje, kurio vardas buvo Kazimieras. Populiarumas jam budavo iskart garantuotas tik jam pasakius savo varda rolleyes.gif Ir kaip keista, niekas nedriso jo "oziu" vadinti, nes pagal savo varda jis buvo tikrai siltas ir mielas vyrukas. Kiek zinau, jis savo vardu irgi labai patenkintas. Taigi, kartais ir vardo paprastume buna daug auros wub.gif
Atsakyti
Aciu, Tau, Baltic girl ir aisku visoms kitoms mamytems. Sunku su tuo vardu doh.gif Dabar pagalvojau, kaip kazkuri minejo, ar netrumpins mano Dominyko(ant amerikonisku popieriu Dominik) i Nik, o jei dar Nikolas...tai ir tas Nik'u gali pavirsti g.gif Gal, kai abiejuose varduose yra "nik" skiemuo irgi negerai... unsure.gif Va, katik pati pagalvojau apie varda Marius, amerikonai, aisku, tartu Marijus, bet tai irgi visai nieko... O jeigu Thomas, ar ne per daug panasu su Tadas?
Papildyta @ [mergetime]1090873310[/mergetime]
Beje, apie Titas, tikrai nepagalvojom.... Bet man kaip lietuvei, tai tikrai nera kazkoks baisus vardas, vardas kaip vardas... Na, gal angliskai kalbanciam ir.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As esu sutikus nemazai ir Tomas, be "h" g.gif Del to trumpinimo... Vyras nesutiko pirmo vardo duoti "Victoria", nes nenorejom "Vicky" ar "Torry". Bet pazistu viena Victoria, kurios niekas netrumpina g.gif Kaip minejo kai kurios mamos - turbut jei seimoj netrumpinsit, tai ir uz seimos ribu - ne g.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 26, 22:23)
As esu sutikus nemazai ir Tomas, be "h" g.gif Del to trumpinimo... Vyras nesutiko pirmo vardo duoti "Victoria", nes nenorejom "Vicky" ar "Torry". Bet pazistu viena Victoria, kurios niekas netrumpina g.gif Kaip minejo kai kurios mamos - turbut jei seimoj netrumpinsit, tai ir uz seimos ribu - ne g.gif

Bent jau Californijoje, jei Tomas yra be "h", jie taria antra skiemeni ilgai Tomaaas, cia meksikoniskai. As labiau, aisku, be "h" noreciau deti, jei deciau si varda.
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 20:20)
Aciu, Tau, Baltic girl ir aisku visoms kitoms mamytems. Sunku su tuo vardu doh.gif Dabar pagalvojau, kaip kazkuri minejo, ar netrumpins mano Dominyko(ant amerikonisku popieriu Dominik) i Nik, o jei dar Nikolas...tai ir tas Nik'u gali pavirsti g.gif Gal, kai abiejuose varduose yra "nik" skiemuo irgi negerai... unsure.gif Va, katik pati pagalvojau apie varda Marius, amerikonai, aisku, tartu Marijus, bet tai irgi visai nieko... O jeigu Thomas, ar ne per daug panasu su Tadas?
Papildyta @ [mergetime]1090873310[[b]*rikitikitaki rgetime] [/b]
Beje, apie Titas, tikrai nepagalvojom.... Bet man kaip lietuvei, tai tikrai nera kazkoks baisus vardas, vardas kaip vardas... Na, gal angliskai kalbanciam ir.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Klausyk, Mamyte, o ka Tavo vaikuciai siulo? Kartais vaikai turi thumbup.gif ideju.Gal cia Tu be reikalo galva skaudini biggrin.gif ...
Marijus man grazus wub.gif vardas, ir viena toki labai jau issimokslinusi zmogeli LT man primena wub.gif
Atsakyti
O mergatems tai man labai grazus klasikiniai vardai kaip Viktoria, Kristina, Sofia...
April, cia gana retas vardas, nors yra teke girdeti, man irgi labai patinka tongue.gif Gerai, nereikes mokykloje saukti April C., April K. ir pa. Kaip dabar yra su vardu Emily doh.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 07 26, 22:29)
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 20:20)
Aciu, Tau, Baltic girl ir aisku visoms kitoms mamytems. Sunku su tuo vardu doh.gif  Dabar pagalvojau, kaip kazkuri minejo, ar netrumpins mano Dominyko(ant amerikonisku popieriu Dominik) i Nik, o jei dar Nikolas...tai ir tas Nik'u gali pavirsti g.gif  Gal, kai abiejuose varduose yra "nik" skiemuo irgi negerai... unsure.gif  Va, katik pati pagalvojau apie varda Marius, amerikonai, aisku, tartu Marijus, bet tai irgi visai nieko... O jeigu Thomas, ar ne per daug panasu su Tadas? 
Papildyta @ [mergetime]1090873310[[b]*rikitikitaki rgetime] [/b]
Beje, apie Titas, tikrai nepagalvojom.... Bet man kaip lietuvei, tai tikrai nera kazkoks baisus vardas, vardas kaip vardas... Na, gal angliskai kalbanciam ir.. laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Klausyk, Mamyte, o ka Tavo vaikuciai siulo? Kartais vaikai turi thumbup.gif ideju.Gal cia Tu be reikalo galva skaudini biggrin.gif ...
Marijus man grazus wub.gif vardas, ir viena toki labai jau issimokslinusi zmogeli LT man primena wub.gif

Ka mano vaikai siulo gariau neklausk laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dominykas pusantru metu spirgas, dar isvis nesupranta kad cia mama baby tures. O Tadas apie dar viena broli net klausytis nenori rolleyes.gif Jam sake, geriau mashina duoti nauja, o ne broli, brolis jo supratimu Dominykas laugh.gif Nu, ka noret is zmogaus kuriam vakar 3 metai suejo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba Diena. Neseniai mums gime sunus. Tai debatai buvo del dvieju vardu: Tedas arba Nedas. Galu gale isrinkom varda Nedas, nes atseit visi maisys tevo varda Tadas su sunaus Tedu. Kaip jums sie du vardai?
Atsakyti