Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Aciu, Zora 4u.gif As labai norejau vardo "Audrey" (tartusi ODRI), bet vyras apsigalvojo paskutini menesi. Geda pasakyt, pamirsau is kur vardas Jackie yra kiles, reiks vel paziuret blush2.gif

O tu jau turi koki vardeli sirdutej? Nes man "Audrey" kazkaip naturaliai norejos duot, dar dabar mintyse pavadinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 08, 21:19)
Aciu, Zora 4u.gif As labai norejau vardo "Audrey" (tartusi ODRI), bet vyras apsigalvojo paskutini menesi. Geda pasakyt, pamirsau is kur vardas Jackie yra kiles, reiks vel paziuret blush2.gif

O tu jau turi koki vardeli sirdutej? Nes man "Audrey" kazkaip naturaliai norejos duot, dar dabar mintyse pavadinu doh.gif

O man zinok Jakie labiau patinka wub.gif

Zinok kas liecia vardus tai jauciu bus kosmarelis doh.gif Nelabai ka ir turiu pasirinkus..
Na pas mus matai vardai lietuviskai turi gerai tartis ir amrikoniskai...Nors as ir amerojokinska duociau,bet mano vyras nenori visiskai unsure.gif Tai teks viduriuka rinktis 4u.gif

Na gal Paulina arba Paula manai nieko....Bet Paula jauciu tars amerikonai Pola? g.gif O Paulina velgi kaip?
O berniukui vardu tai oi..Daug turiu variantu, bet visi lietuviskai labai lengvai galima pravardziuot tai nenoriu taip..Tarkim Edmund, Edwards,..Ir nzn kodel man visi vardai berniukam visi is E raides limpa doh.gif
Ai va dar Eric man toks gal pagrindinis,kuris pirmoj vietoj bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus Eric berniukui. O jei pas mus butu berniukai, 100% butu James ir Adam, bet va gime mergytes wub.gif

As pazistu viena Pauline, ja vadino Paulyn (kirtis ant Y). Ir turejau drauge is Argentinos - Paula, tai jos varda tare POLA kaip kad sakei. Bet Pauline taria PAULYN. Beje, sis vardas buvo ir musu sarase per pirma nestuma wink.gif

Suprantu tavo vyra del lietuvisko vardo, na gal rasit koki tarptautini viduriuka g.gif Nes su kai kuriais lietuviskai vardais labai sunku butu vaikui kai eis i mokykla. Nors yra cia tokiu idomiu vardu tarp kitu kitatauciu doh.gif Visgi savo vaikui nenoreciau tokio likimo, kai kiekvienas sutiktas neistaria vardo ar dar juokiasi doh.gif

Maniskes turi po vidurini lietuviska varda, ir kai April ejo Lietuvoj pas pediatre, ji ja vadino Viktorija. Jei visada ten gyventume - visgi nezinau, ar taip vadintume g.gif Dabar as ja dviem vardais saukiu kai pykstu, oficialiau atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 09 sausio 2006 - 05:42
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 08, 21:39)
Man irgi labai grazus Eric berniukui. O jei pas mus butu berniukai, 100% butu James ir Adam, bet va gime mergytes wub.gif

As pazistu viena Pauline, ja vadino Paulyn (kirtis ant Y). Ir turejau drauge is Argentinos - Paula, tai jos varda tare POLA kaip kad sakei. Bet Pauline taria PAULYN. Beje, sis vardas buvo ir musu sarase per pirma nestuma wink.gif

Suprantu tavo vyra del lietuvisko vardo, na gal rasit koki tarptautini viduriuka g.gif Nes su kai kuriais lietuviskai vardais labai sunku butu vaikui kai eis i mokykla. Nors yra cia tokiu idomiu vardu tarp kitu kitatauciu doh.gif Visgi savo vaikui nenoreciau tokio likimo, kai kiekvienas sutiktas neistaria vardo ar dar juokiasi doh.gif

Maniskes turi po vidurini lietuviska varda, ir kai April ejo Lietuvoj pas pediatre, ji ja vadino Viktorija. Jei visada ten gyventume - visgi nezinau, ar taip vadintume g.gif Dabar as ja dviem vardais saukiu kai pykstu, oficialiau atrodo blush2.gif

Na ziuresim kaip bus su tais vardais..Jei ka dar rasiu ,klausiu jusu wub.gif Gal padesit man(mums) isisirinkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 09 sausio 2006 - 06:09
Jei tureciau dukryte noreciau duoti varda : Ieva. Tik nezinau kiap ji tartu amerikonai. Jei rasyba butu: Eva - tai angliskai tartu iva (jau panasiau, bet lietuviskai, jau vel kitoks vardas) smile.gif
Atsakyti
mes dukryte pavadinom Claudia wub.gif - ir ispaniskai graziai skamba ir lietuviskai. mano vardas Justina, o visi mane vadina Justyn biggrin.gif, ispaniskai J yra H, todel norint kad teisingai parasytu turiu sakyti Hustina doh.gif ir dar pabrezti, kad vardas baigiasi a, o ne e doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 09, 15:52)
Pirma kart girdziu  blink.gif  blink.gif Tu man durnai paaiskink kuom richard susijes su Dick kad ji vadintu taip?niekaip nesuprantu man nei joks tai jo sutrumpinimas nei ka... blink.gif

man ir buvo keista, jokio rysio tarp siu vardu, bet pas amerikonus tai yra vardo sutrumpinimas...
Atsakyti
na o mums buvo pasake, kad greiciausiai turesim mergaite, tai jau buvom isrinke varda Vika, ne Viktoria, bet Vika, taciau... gimus vaikui, pasirode, kad tai berniukas... smile.gif teko rinkti varda ant greituju.... pasirinkom Mark. ir lietuviskai tinka, ir amerikonams netenka liezuviu lauzyt. ir trumpas dar...
Atsakyti
Vardas Dick nėra vardo Richard trumpinys. Dick minimas jau nuo Šekspyro laikų, tačiau pirmas atsirado vardas Richard. Iš vardo Richard buvo privesta trumpinių Rick, Rich ir t.t., o iš tų trumpinių gavosi ir tokie besirimuojantys nicknames kaip Dick (Rick - Dick rimuojasi). Iš vardo Richard kilo ir kitas nickname Hick, kuris nėra taip plačiai naudojamas.
Richard gali buti vadinamas Dicku ir del savo pilnumo, apkūnumo, nes dikie, dik šnek. reiškia fatty. Toks nikas Dick prilimpa nuo vaikystės ir tada žmogus ir suaugęs vadinamas Dicku. Nors vėlgi, čia ne taisyklė.
Dickais buvo vadinami ir policininkai, ir detektyvai 20 amžiaus pradžioje. Dicku buvo vadinami ir dictionary (trumpinys "dic"), ir kietas suris...

Pažįstu vieną Richard, bet visi jį Ricku vadina, nu niekaip aš jo Dicku nepavadinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qena @ 2005 12 12, 13:51)
Puiki_mamyte, iš kur peši vardų reikšmes? pasidalink! smile.gif
Lietuviškų vardų reikšmes galima pažiūrėti čia smile.gif na, jei kas nežino wink.gif

Daugybės vardų reikšmes gali rasti adresu http://babynames.com wink.gif

Atsakyti
Kai mes atvaziavom as galvojau kad bus problemu del dukrytes vardo kol istars, bet pasirodo kad ne visi istaria graziausiai. Bet jau del mano vardo tai jau kaip tik nepasako. doh.gif Mano vardas yra Olesia tai paskutinis variantas tai Olishia doh.gif mane tai jau pribloske.
O del antro vaikiuko tai mes su vyru dar negalim apsispresti (mes laukiam berniuko). Man labai patinka vardas Edgar ax.gif . As dar kai su dukra buvau nestuke.gif mes iki galo nezinojom kas bus as norejau duoti berniukui si varda. Nes mum jau reikia rinktis kaip trikalbiste, kad galima butu trim kalbom istarti lietuviskai, rusiskai, ir amerikoniskai. doh.gif
Atsakyti
Aš irgi galvą laužau, nes reikia vardelio internacionalinio, nors nežinau dar ar mergytė ir berniukas mūsų burbulas bus, bet kažkodėl vien mergaitiški vardai į galvą lendą.. Man labai gražu Mia arba Mija Lietuviškai, Emilia, April... Noriu trumpo ir paprasto, ir kad savo vaiką pašaukus dar 5 su tokiais pačiais vardais neatbėgtų biggrin.gif
Atsakyti