Mano vardas irgi Ruta, tai kai dirbau restorane padaveja, jokiu problemu nebuvo
visiem s buvau Ruta o ne Ruth ar dar kokia.... o vat su mano vyro vardu tai kitaip cia buvo
Jis - Gediminas, tai ji darbe is pradziu vadino Jerry, po to Garry, kol dabar jau Gedas
bet, vienintelis bosas ant kompo spelinima uzsidejes ir vadina ji Gediminu
QUOTE(Raskyte @ 2006 10 25, 22:34)
Mano vardas irgi Ruta, tai kai dirbau restorane padaveja, jokiu problemu nebuvo
visiem s buvau Ruta o ne Ruth ar dar kokia.... o vat su mano vyro vardu tai kitaip cia buvo
Jis - Gediminas, tai ji darbe is pradziu vadino Jerry, po to Garry, kol dabar jau Gedas
bet, vienintelis bosas ant kompo spelinima uzsidejes ir vadina ji Gediminu 
As butent del tarimo priezasties ir daviau savo suneliui GEDAS varda,nes mano brolis irgi Gediminas,bet jo ir LT niekas pilnu vardu nevadina isskyrus jo shefa,kuris yra ne lietuvis,o svedas,bet visi kiti ji saukia Gedu.
QUOTE(Titia @ 2006 10 25, 12:27)
Mamytes, kieno vyrai ne lietuviai: kaip jie tartu varda Ieva
Nea, as taip ir rasyciau ant dokumentu - Ieva, o kaip tarti pamokinciau, arba galetu tari "Yv", nes labai ilgai Londone neplanuojam buti.
Papildyta:
QUOTE(ulis @ 2006 10 25, 16:09)
besilaukianti mamyte, mano irgi vardas Lina, bet amerikiečiai puikiausiai ištaria trumpa 'i'. Jie gi patys turi vardą Linn, tereikia a pridėti.
O dėl "Ievos", Titia, tai mano vyras irgi labai gražiai ištaria "Ieva".
O dėl "Ievos", Titia, tai mano vyras irgi labai gražiai ištaria "Ieva".
Tai tau gerai, o mane visi anglai vadina Lyna, bet kazkaip jau pripratau. Bet su pavarde tai bedos niekada nesibaigia...
QUOTE(Ode @ 2006 10 25, 19:35)
O man asmeniškai nepriimtina popieriuose rašyti vienaip, o vadinti kitaip... Aš jau geriau po šešiasdešimt kartų pakartosiu, bet kad išmoktų žmogus taip, kaip yra, tokį vardą, kokį tėvai norėjo duoti.
Tas pats ir su vardų trumpinimais.
Mūsų bachūriukas dabar vadinamas Vytuku tik dėl to, kad dar yra labai mažas - mieliau vadinčiau Vytautu, bet kol kas per daug solidžiai skamba.
Mūsų bachūriukas dabar vadinamas Vytuku tik dėl to, kad dar yra labai mažas - mieliau vadinčiau Vytautu, bet kol kas per daug solidžiai skamba.
Sveikos
As manau kad kaip nori pavadinti vaikiuka, taip ir uzrasyti. Ypac jei vardas trumpas kaip Ieva (labai grazus vardas
Pas mane darbe yra du berniukai, kuriu vardas rasosi Rian. Viena mama ji saukia "ryn", o kita savoi sunu vadina "raen". Taip kad tevu teise spresti. KAs nores istarti tas ir istars
Su musu vardais tai varganai, as Daiva ale visiems esu davia Diva ar dar kas bet ne Daiva, nes Daiva jie eina nuo zodzio diving
Linaras mano vyras , ta varda anglai gerai istaria............
Justas irgi labai bedos nera tik vi megsta kartais pavadinti Dzastin ale Justas nenusileidzia
O Skirmantas tai prapultis.............. niekas net toli grazu neistaria tokio vardo
QUOTE(Paranormali @ 2006 11 12, 00:36)
Su musu vardais tai varganai, as Daiva ale visiems esu davia Diva ar dar kas bet ne Daiva, nes Daiva jie eina nuo zodzio diving
Linaras mano vyras , ta varda anglai gerai istaria............
Justas irgi labai bedos nera tik vi megsta kartais pavadinti Dzastin ale Justas nenusileidzia
O Skirmantas tai prapultis.............. niekas net toli grazu neistaria tokio vardo
Todel ir uzdejau suneliui ko lengvesni varda, kad nebutu varganai su tarimu
Mano geriausia drauge savo suneliui uzdejo varda Gustas. Ji irgi gyvena Anglijoje
Na, o tavo sunelis saunuolis
QUOTE(kajote @ 2006 11 12, 06:50)
Todel ir uzdejau suneliui ko lengvesni varda, kad nebutu varganai su tarimu
Mano geriausia drauge savo suneliui uzdejo varda Gustas. Ji irgi gyvena Anglijoje
Idomu kaip si varda anglai istars 
kad nenusileidzia 
Na o mano dar tik pilvelyje, ir lyties dar nezinau. Bet su vyru nutarem, kad jeigu mergaite, bus arba Ieva, arba Ema (pastarasis ir grazus ir su tarimu manau problemu nebutu), na bet jei berniukas, leisiu vyrui isrinkti, nes man nalabai sekasi sugalvoti, ka nors originalaus, bet lengvai tariamo. Beje, mano vyras pasiule ir Ema, kuri man labai patiko.
O su ilgais vardais tai siaubas kiek problemu uzsienyje, pvz, mano vyro vardas Arturas, tai ji bendradarbiai vadina Tauras, Toras, Aturas ir tt.
QUOTE(indrute79 @ 2006 12 31, 06:18)
as ir noreciau duoti lengva, trumpa graziai skambanti varda, kuris tiktu ir USA ir LT.
Ema tikrai grazus vardas, trumpas ir aiskus.
Ema tikrai grazus vardas, trumpas ir aiskus.
Tikrai grazus Ema..
ir Lyja .. rasyti Leah.. trumpai ir aisku..
juokauju.. juau ikireju su ta Lyja.. nu man grazu labai..
QUOTE(Fasolka @ 2006 12 30, 23:30)
Tikrai grazus Ema..
Tai gal kada savo Lyja turėsi
QUOTE(indrute79 @ 2006 12 30, 23:38)
kaskaip negalvojau, kad ir LT Mia populiarus vardas.
Leah nieko, bet lietuviai sulygins su veiksmazodziu "lyja".
vyrui patiko April, bet vel...vertimai prasideda
dar patinka Isabella
Leah nieko, bet lietuviai sulygins su veiksmazodziu "lyja".
vyrui patiko April, bet vel...vertimai prasideda
dar patinka Isabella
Man Isabella
Su vardu Greta nebuvo niekada bėdų. Dabar galvojam Sofia, tik gaila nėr mažybinio varijanto
man labai grazus vardas gabija....goda....ugne..(amerikonai taria ugna)....
ugne norejau deti pirmam vaikui....jeigu daktarai butu suklyde ir butu gimus mergaite...vietoj zadeto berniuko....
buna ir taip....
ugne norejau deti pirmam vaikui....jeigu daktarai butu suklyde ir butu gimus mergaite...vietoj zadeto berniuko....