Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

va mano raudonoji... user posted image
bet laukiu baltu, kda jos prasiskleis..raudonos tai visos prasiskleide...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 12 gegužės 2013 - 16:49
Pas visas negraziai auga. Kodel jus neformuojat taisyklingo krumo svyrancio ar ne nesvarbu. Na ir kas , pazydes menesiu veoiau bet tai ir gausiau ir puosniau, kapo dabar po saka su pora ziedu....
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 12, 18:37)
Pas visas negraziai auga. Kodel jus neformuojat taisyklingo krumo svyrancio ar ne nesvarbu. Na ir kas , pazydes menesiu veoiau bet tai ir gausiau ir puosniau, kapo dabar po saka su pora ziedu....

Tai prašom plačiau aprašyti,kaip ir kada ir kiek kartų reikia skabyti,kaip formuoti jei jau tokia ekspertė esate. Mums tikrai praverstų bet kokia vaizdinė ir šiaip mokomoji išsami informacija. bigsmile.gif

Beje, norėtumėm ,kad įkeltumėt savo gėlytes ir pasirodytumėt kaip jums puikiai gaunasi jas formuoti ir auginti. Gal ir mums aiškiau pasidarytų.
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 12, 18:37)

Pati esat kada nors auginus? nes toks vaizdas susidaro, kad ne smile.gif ką reiškia krūmą formuoti? nulauši šakelę, geriausiu atveju išaugs kelios. krūmą ne formuot reikia, o pirkt specialias rūšis, kad tas krūmas pats gražiai formuotųsi. iš gerai svyrančių skabyk, laužyk, krūmo niekaip nesuformuosi.
deda augintojos foto augimo eigoje, o ne jau užaugintas, tai tų daigų mažumas / didumas tik laikinas dalykas.
apie žiedų skabymą , tai pačiai ir parašiau prie kelis psl. kodėl pirmuosius (pirmąjį) reiktų nugnybt.
aš pati pagrinde žiedų foto dedu, tai kaip jūs matot kaip tas augalas pas mane NEGRAŽIAI auga (nes gi " pas visas negražiai auga" ) biggrin.gif
Atsakyti
nbesuprantu, kazkokia pikta replika cia isleke is pauliuzas... pvz as, asmeniskai, pirmi metai kaip auginu vazoneliuose, loveliuose, nes noriu puosti aplinka ir laaaabai dziaugiuosi, kad bent tokios pas mane auga, jos slenka, svyra, gauseja ir grazeja... as taip laukiu tu ziedu, jie tokie dideli ir tie krumai, kad is nevienodai pasvire, bet man patys graziausi, ns darau , eksperimentuoju, mokaus. O kritikuoti mes visi mokam bebe.gif
Atsakyti
Dėl formavimo gal ir nereiktų pykti už pastabą ax.gif Tikrai, surfinijų nereik gailėti, pati įsitikinau.Vieno daigelio ir viršūnę ir pirmąsias šakeles nulaužiau, tai tikrai gražiai prileido daug ir tvirtų atžalų.Kitam pagailėjau, buvo 5 šakelės, galvojau bus ir taip gražu, bet tokios netvirtos, vienos nulūžinėjo pačios, gavusios vėjo.Kitas jau su daug žiedelių nulaužiau, tai irgi jau gražus krūmelis.
O petunijas pilnavidures niekad nelaužau, nežinau, gal ir reikia, gal labiau šakotųsi.
Surfinija tokia
user posted image
Atsakyti
Pagaliau tema atsibudo biggrin.gif Aciu Pauliuzui uz tai lotuliukas.gif

Laukiam Pauliuzo pamokymu 4u.gif
Papildyta:
Rinktos seklos 4u.gif Neissigime nei spalva, nei krumuko sudetis biggrin.gif Vadinasi rinksiu ir siemet biggrin.gif

user posted image

Lietus nepadejo mums verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 gegužės 2013 - 22:30
As ne pati o pats. Ir jau pas mane kaip skeciai jos ir vis dar palauzau. O kas apie formavima... tai genejimas ir yra formavimas. Geriau menesiu anksciau set ir kai jau didelis keras, na tikrai kalkit lauk tuos ziedus. Aisku tik tuo atveju jei nesimetriskai auga. Taigi cia naminiai augaliukai. As nepiktai o pavydziai cia pasakiau, visos jus jau ziedus demonstrujat, bet palaukit dar pora savaiciu ir asidesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 12, 23:26)
Lietus nepadejo mums  verysad.gif

po lietaus lauke esančios praktiškai visos taip atrodo. saulės gaus, atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 12, 23:00)
Dėl formavimo gal ir nereiktų pykti už pastabą ax.gif Tikrai, surfinijų nereik gailėti, pati įsitikinau.Vieno daigelio ir viršūnę ir pirmąsias šakeles nulaužiau, tai tikrai gražiai prileido daug ir tvirtų atžalų.Kitam pagailėjau, buvo 5 šakelės, galvojau bus ir taip gražu, bet tokios netvirtos, vienos nulūžinėjo pačios, gavusios vėjo.Kitas jau su daug žiedelių nulaužiau, tai irgi jau gražus krūmelis.
O petunijas pilnavidures niekad nelaužau, nežinau, gal ir reikia, gal labiau šakotųsi.
Surfinija tokia
user posted image

bet kaip pas jus krūmai tokie didžiuliai, g.gif pas mane 3 šakelės visas krūmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 12, 23:26)
Pagaliau tema atsibudo  biggrin.gif  Aciu Pauliuzui uz tai  lotuliukas.gif

didelio proto nereikia taip temą "pažadint". protingiau yra taktiškai patylėt. bet čia , žinoma, kiekvienam pagal savo lygį..
Papildyta:
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 13, 07:05)
As ne pati o pats. Ir jau pas mane kaip skeciai jos ir vis dar palauzau. O kas apie formavima... tai genejimas ir yra formavimas. Geriau menesiu anksciau set ir kai jau didelis keras, na tikrai kalkit lauk tuos ziedus. Aisku tik tuo atveju jei nesimetriskai auga. Taigi cia naminiai augaliukai. As nepiktai o pavydziai cia pasakiau, visos jus jau ziedus demonstrujat, bet palaukit dar pora savaiciu ir asidesiu smile.gif

genėjimas ir šakelių laužymas irgi iš tos pačios operos.
kad geriau sėt mėnesiu anksčiau, tai nesutikčiau niekaip. iš kur saulės gaut ir šilumos? ar spec. lempas pirkt siūlot? biggrin.gif
tai pradžiai savo tobulos formos krūmą parodykit? biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, norėjau paklausti su kuom tręšes surfinijas?
Atsakyti