QUOTE(Laola @ 2013 05 10, 15:11)
nuostabu

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 10, 23:03)
o violetinė kokia čia?
Petunijos DOUBLE CASCADE MIX, o surfinijos daigelis pirktas mažiukas, TUMBELINA PRISCILLA buvo užrašyta.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 10, 22:57)
peržiūrėjau vaizdus (google padėjo), tai jau kitiems metams ir aš noriu tų mix'inių petunijų

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 06, 16:52)
Gal parodyt anyžius,kuriuos pasisejau vietoj petunijų

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 11, 08:54)
kokia įdomi

Papildyta:
QUOTE(laiimule @ 2013 05 10, 18:13)
koks grožis tu pilnavidurių surfinjų
O klausykit kas gali būt mano petunijų lapai pasidare tokie demeti gelsvom dėmėm ar cia perlaistymas ar nedalaistymas ar kokių trašų per daug?
visa gėė taip ne keli lapeliai bet visi ir jau kelios taip darosi 

O klausykit kas gali būt mano petunijų lapai pasidare tokie demeti gelsvom dėmėm ar cia perlaistymas ar nedalaistymas ar kokių trašų per daug?

Pas mane irgi pas kai kuriuos daigelius buvo tokia problema, tiesa ir dabar dar liko, bet matau dabar kai auga toliau ir plečiasi, tai nauja lapija auga žalia, o tie silpnučiai buvo, gal kažko trūko, saulės, maistinių medžiagų ar gal per drėgna buvo. Žinokite aš neekspertė, tik spėju. Turėtų pasitaisyt manau situacija išnešus gelytes į lauką ir jas ten apgyvendinus.
Mano kai kurių surfinijų,kurias žiauriai apskabiau , nors buvojau didelės, lapeliai vysta, džiūsta, bet tikiuosi,kad atsigaus ir bus viskas oki, nes atrodo,kad aš viską gerai darau, ir patręšiu ir laistau,kasdieną apglostau kiekvieną

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 11, 07:52)
peržiūrėjau vaizdus (google padėjo), tai jau kitiems metams ir aš noriu tų mix'inių petunijų
kur pirkot sėklas? 

Paprastoj mažo miestelio parduotuvėj pirkau.Tik pusė kažkodėl išnyko, įtariu, nepatiko žemė, nes persodinau likusias 4, ir išgyveno.
antroji jūsų tikrai tokia nematyta