Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

QUOTE(mars @ 2013 05 13, 10:58)
sveiki, norėjau paklausti su kuom tręšes surfinijas?

Kemiros 'rūžavomis' trąšomis, vokiškomis ilgai grojančiomis arba Schultz žydinčioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 12, 18:37)
Pas visas negraziai auga. Kodel jus neformuojat taisyklingo krumo svyrancio ar ne nesvarbu. Na ir kas , pazydes menesiu veoiau bet tai ir gausiau ir puosniau, kapo dabar po saka su pora ziedu....

pauliuzai,
ateinu su vaizdine medžiaga. Gal gali brūkšneliais parodyti, iki kur nugnybti viršūnėles, kad gražiai krūmotųsi? ax.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 13, 11:28)
Kemiros 'rūžavomis' trąšomis, vokiškomis ilgai grojančiomis arba Schultz žydinčioms  4u.gif

ačiū už atsakymą, o ar laikot lauke pastoviai gelytes ar dar nešiojat į namus?
Atsakyti
O nuskintą viršūnėlę galima kišti tiesiai į žemę ar pamerkti,kad šaknis išleistų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 05 13, 13:05)
O nuskintą viršūnėlę galima kišti tiesiai į žemę ar pamerkti,kad šaknis išleistų? 4u.gif

aš tiesio į žemę įkišdavau ir su stikline apvoždavau, prigijo visos mano eksperimento dalyvės - 10 vnt. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mars @ 2013 05 13, 13:05)
ačiū už atsakymą, o ar laikot lauke pastoviai gelytes ar dar nešiojat į namus?

jau savaitė kaip gyvena lauke, nenešu namo.
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 13, 08:16)
bet kaip pas jus krūmai tokie didžiuliai, g.gif pas mane 3 šakelės visas krūmas biggrin.gif

Nėra didelis dar, tik taip atrodo nuotraukoj biggrin.gif Tai ir nulaužkit tas šakeles, leis naujas iš pažastėlių mirksiukas.gif Bent pabandymui kokį, žinosit kitiems metams ax.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Noriu patarimo: aš savo surfinijas praeitoj savaitėj pasodinau į lovelius ir išnešu dieną į balkoną, vakare parnešu namo, bet pas mane jos labai "suvargo", dvi net neprigis manau, lapeliai džiūsta , raukšlėjasi. Gal žinot, kas galėtų joms netikti, gal vėjas? Ir aš neformavau krūmo, tai jos pas mane tokios ištysusios žydi. O gal netinka tas nešiojimas joms, temperatūros kaita? Ačiū .
Atsakyti
QUOTE(vai2tea @ 2013 05 16, 15:29)
Sveikutės.

Noriu patarimo: aš savo surfinijas praeitoj savaitėj pasodinau į lovelius ir išnešu dieną į balkoną, vakare parnešu namo, bet pas mane jos labai "suvargo", dvi net neprigis manau, lapeliai džiūsta , raukšlėjasi. Gal žinot, kas galėtų joms netikti, gal vėjas? Ir aš neformavau krūmo, tai jos pas mane tokios ištysusios žydi. O gal netinka tas nešiojimas joms, temperatūros kaita? Ačiū .

o kam jūs jas namo nešat? smile.gif aš nenešioju. auga balkone jau kuris laikas smile.gif įneščiau nebent tuo atveju, jei būtų stiprus vėjas ar lietus.
persodinus iškart ant saulės nešt nereikėtų. o ir šiaip persodintos pavysta, bet atsigauna smile.gif petunijos/surfinijos apskritai vandenį mėgsta, ne "jūrą", bet kad neišdžiūtų.
kokias turite?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 17, 12:25)
o kam jūs jas namo nešat? smile.gif aš nenešioju. auga balkone jau kuris laikas smile.gif įneščiau nebent tuo atveju, jei būtų stiprus vėjas ar lietus.
persodinus iškart ant saulės nešt nereikėtų. o ir šiaip persodintos pavysta, bet atsigauna smile.gif petunijos/surfinijos apskritai vandenį mėgsta, ne "jūrą", bet kad neišdžiūtų.
kokias turite?

Nepamenu pavadinimo, bet paprastos, raudonos spalvos. Pirkau Senukuose kovo pradzioj, bet as ju neskabiau, augo kaip gavosi, tai tokios istysusios ir abejoju ar prigis. Na dvi is sesiu tai matau, kad tikrai jau mirsta, nes baigia nuvysti , teks vaziuot I turgu pirkti nauju. O nesioju turbut del to, kad neturiu ka veikti. smile.gif Na bijau, kad nakti nesusaltu, o ir vejas stiprokas, gyvenu 6a.Jau neviltis ima, kazjkaip gaila, kad nepasidomejau, jog jas reikia auginant skabyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2tea: 17 gegužės 2013 - 13:49
QUOTE(vai2tea @ 2013 05 17, 14:48)
Nepamenu pavadinimo, bet paprastos, raudonos spalvos. Pirkau Senukuose kovo pradzioj, bet as ju neskabiau, augo kaip gavosi, tai tokios istysusios ir abejoju ar prigis. Na dvi is sesiu tai matau, kad tikrai jau mirsta, nes baigia nuvysti , teks vaziuot I turgu pirkti nauju. O nesioju turbut del to, kad neturiu ka veikti.  smile.gif Na bijau, kad nakti nesusaltu, o ir vejas stiprokas, gyvenu 6a.Jau neviltis ima, kazjkaip gaila, kad nepasidomejau, jog jas reikia auginant skabyti.

labai nenusiminkit 4u.gif tikrai ne visoms viskas iš pirmo karto gaunasi smile.gif
daigelius pirkot? kada persodinot? kokia žemė? laistot dažnai? gal dar ne viskas taip blogai , kaip parašėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 17, 16:14)
labai nenusiminkit  4u.gif  tikrai ne visoms viskas iš pirmo karto gaunasi smile.gif
daigelius pirkot? kada persodinot? kokia žemė?  laistot dažnai? gal dar ne viskas taip blogai , kaip parašėt smile.gif

Pirkau daigelius, o persodinau prieš savaitę, tad jau tikrai turėjo prigyti. Sodinau į universalią žemę Juknevičiaus. Žemė pastoviai būna drėgna, bet čia net nežinau kas joms netinka, nes parnešus į kambarį kelios lyg ir atsigauna, o lauke vėl nuglemba. g.gif
Atsakyti
Nuo kada pradeti tresti surfinijas, ar tik kai pradeda zydeti, ar galima anksciau? 4u.gif
Atsakyti