Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(BonaDona @ 2015 05 15, 22:37)
Gal jums tiesiog reikia pasirodyti gydytojui ir viska issiaiskinti  g.gif  Man nieko net panasaus nebuvo

Reikia matomai registruotis į Santariškes pas LOR, tegul apžiūri kaip reikiant, dar be to matau ir balso stygas reikia remontuoti, nes užkimusi nuolat, maniau, kad operacija užkimimus pašalins, bet, deja.. verysad.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesibaigia mano vargai su gerkle schmoll.gif visą praeitą savaitę, o ir šią dar prasikankinau su gerklės skausmu jau tokiu stipriu, niekas nepadėjo, jokie čiulpiamieji anei purškiamieji vaistai. Nulėkiau pas gydytoją, paraudusi ryklė, paėmė pasėlį, išaugęs grybelis, ir jo daug, labai daug. Gydytoja sakė, kad pasitaiko po operacijų ir po antibiotikų kurso tokie atvejai g.gif (nu bet kodėl būtinai man??)
Bet ar yra kam taip pat buvę?? ar čia man vienai taip sekasi?? maniau, kad po oepracijos visos problemos baigsis, o čia??? dabar 6 savaičių grybelio gydymo kursas, nu kažkoks jau marazmas gaunasi doh.gif ir dar nėra garantijos kad problemos pasibaigs... o tarp kitko, vėžį, juk jau yra kažkur skelbta, rašyta, sukelia būtent grybeliai.. o jei..
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2015 06 18, 12:20)
o tarp kitko, vėžį, juk jau yra kažkur skelbta, rašyta, sukelia būtent grybeliai.. o jei..

Dėl šito tai tikrai galite būti rami, onkologiniai susirgimai nėra grybelis.
Čia šiokie tokie patarimai, kaip padėti sau šalia medikamentų kurso. Svarbiausia braukit lauk bet kokį cukrų, grybeliai juo labai džiaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 06 18, 13:37)
Dėl šito tai tikrai galite būti rami, onkologiniai susirgimai nėra grybelis.
Čia šiokie tokie patarimai, kaip padėti sau šalia medikamentų kurso. Svarbiausia braukit lauk bet kokį cukrų, grybeliai juo labai džiaugiasi.

bet man gydytoja nesakė, jog tai candida grybelis, nuo jo juk gerklė nepūliuoja? o man pūliavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2015 06 18, 17:02)
bet man gydytoja nesakė, jog tai candida grybelis, nuo jo juk gerklė nepūliuoja? o man pūliavo verysad.gif

Tai net jeigu ir ne kandida, nors ji pati dažniausia, visų grybelinių infekcijų (histoplazmozės ir pan.) grybai labai myli cukrų ir tokioje terpėje šauniai auga.smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Man po tonzilių šalinimo praėjo jau 1,5 mėn., dar žiovaujant jaučiasi skausmas, plius kažkokios jautresnės ausys pasidarė, vis užgula ir skonis dar šiek tiek keistas gerklėje. Bet čia viskas jaučiu nuo to, kad dar nevisiškai viskas ten sugiję, na jeigu dar jaučiu skausmą žiovaujant..Nes šiaip tau jaučiu, kad geryn viskas, tai tikiuosi, kad būsiu vėl po to kaip buvus smile.gif Bet kas gerai, tai nėra gerklės to skausmo, sveikesnė jaučiuosi bent kol kas smile.gif tfu tfu tfu smile.gif

O pooperacinis laikotarpis tai kaip ir daugumai - baisus skausmas, nuskausminamieji ištisai apie 12 dienų, po to man prasidėjo dar kraujavimai visokie doh.gif naktį gulėdama pajaučiau, kad bėga gerkle kažkas, šaldyt bandžiau, nepadėjo, teko važiuoti į ligoninę, kur spaudė, purškė, krapštė krešulius, buvo labai šlykštu, nemėgstu tokių dalykų doh.gif aš ten ir alpti jau ruošiausi, po to vemti doh.gif na bet po to nebekraujavo ir gyt pradėjo ženkliai greičiau.

Visoms, kurioms dar gydosi ar tik ruošiasi operuotis, stiprybės 4u.gif P.S. dėl svorio kritimo tai čia turbūt visoms tas būna - per savaitę minus 4 kg, tiesa paskui ataugo biggrin.gif
Atsakyti
Dieve dieve.man jau trys menesiai praejo po operacijos.o kankinuosi iki siol.skonio nera.liezuvelis isburkes.atrodo jog amzinai su kasniu burnoj.Lor'iste sake normalu..
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smelita @ 2015 07 08, 00:15)
Dieve dieve.man jau trys menesiai praejo po operacijos.o kankinuosi iki siol.skonio nera.liezuvelis isburkes.atrodo jog amzinai su kasniu burnoj.Lor'iste sake normalu..
verysad.gif

Normalu?? man irgi gumulas gerklėje stovi jau daugiau nei trys mėnesiai ir nors tu ką. Buvau ir santariškėse, pasakė, kad viskas ten gerai sugiję ir nieko nėra blink.gif o man tas gumulas jaučias ir mane nervina verysad.gif
Tai ar dar laukti kol praeis, ar čia jau visam likusiam gyvenimėliui?
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2015 07 09, 11:12)
Normalu?? man irgi gumulas gerklėje stovi jau daugiau nei trys mėnesiai ir nors tu ką. Buvau ir santariškėse, pasakė, kad viskas ten gerai sugiję ir nieko nėra blink.gif  o man tas gumulas jaučias ir mane nervina verysad.gif
Tai ar dar laukti kol praeis, ar čia jau visam likusiam gyvenimėliui?

Kaip man aiskino tai dar reikia laukt.nes po operacijos dar liezuvelis paburkes.ir toks jausmas jog kasnis uzstriges kai ryji.israse tokiu milteliu skalaut.
Atsakyti
Laba vakarą 4u.gif
nuo šeštadienio sergu pūlinga angina, temp buvo iki 39, bet 3dienas jau temp budavo max 37,3. o šiandien limfmazgis vienas baisiai padidėję, net visą kaklą skauda ir vėl dabar 38. antibiotikus nuo šeštadienio geriu. kaip suprasti, negaliu kaip susinervinau, drebu, skrandį net skaudėt pradėjo.
ar buvę kam nors taip?
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 07 10, 20:04)
Laba vakarą 4u.gif
nuo šeštadienio sergu pūlinga angina, temp buvo iki 39, bet 3dienas jau temp budavo max 37,3. o šiandien limfmazgis vienas baisiai padidėję, net visą kaklą skauda ir vėl dabar 38. antibiotikus nuo šeštadienio geriu. kaip suprasti, negaliu kaip susinervinau, drebu, skrandį net skaudėt pradėjo.
ar buvę kam nors taip?

angina ir as turiu jau labai senai.temp kyla auksta,skausmas beprotiskas,purskiu i gerkle bioporox preparata,ten antibiotikas,tokia pypke,kartus,neskanus bet ...veiksmingas.pries 4d,isoperavo mano 6m dukrai angina,nes jau buvo nebeimanoma gyventi,nebuvo sveiko menesio ir be antibu gyvenimo ,3metai vargom nuolatos.adenoidus taip pat isoperavo,sia nakt net nubudus klausiau ar vaikas kvepuoja,koks ramus buvo miegas,jokio knarkimo,jokio dusimo,po op laikotarpis kas liecia angina tikrai nemalonus,skausmingas,gaila vaiko ,bet lygiai taip pat gaila jo kai jis pastoviai ir serga.dr kuri operavo sake ,kad anginos buvo visos istizusios tai apie neoperavima negalejo būti nei minties,butumem pastoviai taip ir sirge,o kuo toliau tuovis sunkiai.geriam vaistukus nuo skausmo,trinam maista,stengiames labai daug skysciu vartoti.ateiciai ir pati planuoju ja operuotis,nes jau ziuriu kad ir visa klibu per ja,kaulai skauda sirdis kalatojasi,kitos iseities nera......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 22 rugpjūčio 2015 - 08:10
Sveiki,
Man jau irgi yra numatyta operacija.sakykit ar tikrai operacijos diena turi biti 10 dienu po menesiniu?gal galit pasakyti kokiu tyrimus paskyre gydytojas proes operacija ir pries kiek laiko atlikot? Kiek laiko gulejot ligonineje? Ir kiek laiko turejote nedarbingumo lapeli?aciu atsakiusioms:)
Atsakyti