Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(mirameda @ 2015 09 19, 07:52)
Sveiki,
Man jau irgi yra numatyta operacija.sakykit ar tikrai operacijos diena turi biti 10 dienu po menesiniu?gal galit pasakyti kokiu tyrimus paskyre gydytojas proes operacija ir pries kiek laiko atlikot? Kiek laiko gulejot ligonineje? Ir kiek laiko turejote nedarbingumo lapeli?aciu atsakiusioms:)

Kaip idomu kad 10dienu po menesiniu, man gydytoja nieko apie tai neuzsimine sad.gif o operacija gausis grynai pries menesines o gal net teks ir per jas doh.gif
Beto gal kas po operacijos kartojo ASO tyrima? Labai idomu butu suzinoti kada jis po operacijos pradeda kristi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hope 123. @ 2015 09 24, 13:22)
Kaip idomu kad 10dienu po menesiniu, man gydytoja nieko apie tai neuzsimine sad.gif o operacija gausis grynai pries menesines o gal net teks ir per jas  doh.gif

Nes visiems tokie dalykai dzin, senos legendos. Atlieka šiais laikais ir žymiai sudėtingesnes operacijas menstruacijų metu ir galvos nesuka (išskyrus ginekologines op. ir tuos atvejus, kai m. metu moteris tikrai labai daug kraujuoja).smile.gif
Atsakyti
Sveikos,na nzn man taip sake gydytojas,kad geriausia yra 10d. po menesiniu.o gal galit isvardint kokius tyr. Jums liepe pasidaryti pries operapcija??man taip greit isvardino,kad sunku atgaminti.
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2015 09 27, 09:15)
Sveikos,na nzn man taip sake gydytojas,kad geriausia yra 10d. po menesiniu.o gal galit isvardint kokius tyr. Jums liepe pasidaryti pries operapcija??man taip greit isvardino,kad sunku atgaminti.

Bendras kraujas, slapimas, kraujo grupe+rh faktoriu, gliukozes kiekis kraujyje, kardiograma ir gal viskas.
Atsakyti
Aš vis paskaitau temą ir niekaip nesuprantu-daugelis labai ilgai kankinasi su skausmais, vėliau įvairiom komplikacijom, gijimas labai ilgas, skausmas vos ne porą savaičių. O kodėl taip yra? Kiek daugelis yra pasakojęs iš senų laikų, išpjaudavo, paleisdavo, ir jokių kankynių po tris mėnesius. Tai kodėl šiais laikais rodos paprasta operacija tokia kankinanti g.gif niekaip nesuvokiu... Dėl tokių kankynių niekaip negaliu ryžtis pjauti anginos... Problemų beveik nėra, neskauda man jos baisiai, temperatūra nekyla aukšta. Visa bėda tik tonzilių kamščiai. Ir pagalvojus kad dabar netenka kentėti jokių skausmų, o po operacijos tektų nenormaliai kankintis, mane net nupurto... Ir žinok žmogus, ar bus geriau po operacijos, ar kaip tik tik blogiau...
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 09 28, 15:52)
Aš vis paskaitau temą ir niekaip nesuprantu-daugelis labai ilgai kankinasi su skausmais, vėliau įvairiom komplikacijom, gijimas labai ilgas, skausmas vos ne porą savaičių. O kodėl taip yra? Kiek daugelis yra pasakojęs iš senų laikų, išpjaudavo, paleisdavo, ir jokių kankynių po tris mėnesius. Tai kodėl šiais laikais rodos paprasta operacija tokia kankinanti g.gif  niekaip nesuvokiu... Dėl tokių kankynių niekaip negaliu ryžtis pjauti anginos... Problemų beveik nėra, neskauda man jos baisiai, temperatūra nekyla aukšta. Visa bėda tik tonzilių kamščiai. Ir pagalvojus kad dabar netenka kentėti jokių skausmų, o po operacijos tektų nenormaliai kankintis, mane net nupurto... Ir žinok žmogus, ar bus geriau po operacijos, ar kaip tik tik blogiau...

Manau gal todel jog suauges zmogus sunkiau pakelia po operacini laikotarpi.nei vaikas.ir gerkle tokia vieta.jog seiles tenka ryti ar po operacijos ar pries.ji visada funkcionuoja.o tai plius dirgina.Bet jeigu reikia.Tuomet geriau operuotis.atkenti o paskui gerai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai daug skaiciau apie angina ir oan,bet va sau tinkamo atsakymo neradau,kad suprasciau ar viskas gerai su manim. Rugsejo 1 turejau adenoidu operacija (isvesejo del netinkamos mitybos) ir rugsejo 2 ant tonziles atsirado baltas spuogelis,kaip lor sake infekcija. Taciau jis man is vietos niekur nejudejo ir tik vakar prisiverciau ji pabandyti kaip nors pasalinti su dantu krapstuku. Paspaudziau,ir isbego kazkoks skystis,bet jo tikrai nebuvo daug. Supratau,kad man kogero susikaupe tonziliu akmenys,pasieskojau youtybej info kaip juos pasalinti,ir tiesiog pabandziau tonzile paspausti,ir ir jos isejo puliai.. Taigi pasitvirtino man tas dalykas,kad yra akmenys.. Kita tonzile atrodo visiskai sveika,taciau pabandziau ir ja pasoausti,is jos irgi islindo. Daugiau to daryti tikrai nebegaliu,mane baisiausiai pykina,iskart ziaugcioju.. As nebegaliu gyvent su ta mintim,kad tonzilese gyena kazkokios bakterijos,kurios kaupias.. Ryte siandien atsikeliau nuo ti slykstaus skonio,kuris kogero issiskyria tiesiai man i skrandi.. Tonziles mano tikrai nera dideles,tad noriu paklausti,ar daro tiems akemnims isvalyti tonzilektomija? Ir ar tie akmenys greit "auga"? Nes vakar pasalinau tik truputeli.. Tai gal gi jie nebeataugs? Ar cia jau visam laikui? sad.gif aciu uz atsakyma!!! Beja,mano liezuvis vsad pasidaro nui aonasu baktas,kad ir ka bedaryciau,ir kazko uzvakgius,liezuvyje pasidaro rugstu.. Gal cia tie akmenys kalti?
Atsakyti
Sveikos,dar turiu klausymu del operacijos.man labai daznai buna angina.buna tenka net 2 kart per men gerti antibiotikus.tai jeigu man tas paumejimas bus ant tos operacijos datos tai operuos ar ne?kiek laiko proes operacija reikia but negerus antibiotiku?bukit geros pasidalinkit savo patirtim.man istisai angina.per puse metu turbut kokius 6 kart geriau antibiotikus.
Atsakyti
Gal galite patart, kokia anginos operacija geriau rinktis: ar su lazeriu ar iprastine? Gydytoja sako, kad su lazeriu po operacijos maziau skauda, bet didesne tikimybe kraujavimo. Man atrodo nerimta...su lazeriu daugiau kraujavimo???
Atsakyti
Prieš pusmetį man jau išoperuota angina, o šiandien kaip užskaudėjo gerklę, kaip senais laikais, kai turėjau anginą verysad.gif ir kaip tai suprast? kad anginos operacija gerklės skaudėjimo problemų neišsprendė? teks sirgti kaip prieš op?
Atsakyti
Tai gal faringitas jums koks.angina tikrai negali buti,jei issioperavote.o gal galit pasidalinti patirtim apie operacija?
Atsakyti
aš prieš metus turėjau operaciją.. tai dabar jau porą kartų buvo gerklės skausmas nemažas.. spėju, kad faringitas.. bet paskauda 2-3 dienas ir viskas.. jei neturėčiau tonzilių, tai sakyčiau, kad tikrai angina smile.gif bet praeina ir vėl viskas gerai.. ir antibiotikų nereikia, kaip kad reikdavo prasidėjus pūlingai anginai..
Atsakyti