Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(mirameda @ 2015 10 03, 13:22)
Sveikos,dar turiu klausymu del operacijos.man labai daznai buna angina.buna tenka net 2  kart per men gerti antibiotikus.tai jeigu man tas paumejimas bus ant tos operacijos datos tai operuos ar ne?kiek laiko proes operacija reikia but negerus antibiotiku?bukit geros pasidalinkit savo patirtim.man istisai angina.per puse metu turbut kokius 6 kart geriau antibiotikus.

As del anginos visai pries operacija antibus leidausi, nes paselis ziaurus atejo, su trim bacilom gausiai auganciom. Tai tonziles mano istisai buvo uzdegimiskos, tokias ir operavo, pilnas puliu. Antibu gavau po op ir tiek. Nera jokio islaukimo po antibu, o siaip, klauskit gydytojo operuojancio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(marijaj @ 2015 10 08, 11:25)
Prieš pusmetį man jau išoperuota angina, o šiandien kaip užskaudėjo gerklę, kaip senais laikais, kai turėjau anginą verysad.gif ir kaip tai suprast? kad anginos operacija gerklės skaudėjimo problemų neišsprendė? teks sirgti kaip prieš op?

Faringitas. Sitie bestijos kankina mane, bet skauda be jokiu temp.dazniausiai virusines kilmes, taip, kad ir be antibu biggrin.gif
Atsakyti
Niekas su lazeriu nesioperavo?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 10 08, 22:44)
As del anginos visai pries operacija antibus leidausi, nes paselis ziaurus atejo, su trim bacilom gausiai auganciom. Tai tonziles mano istisai buvo uzdegimiskos, tokias ir operavo, pilnas puliu. Antibu gavau po op ir tiek. Nera jokio islaukimo po antibu, o siaip, klauskit gydytojo operuojancio smile.gif
Papildyta:

Faringitas. Sitie bestijos kankina mane, bet skauda be jokiu temp.dazniausiai virusines kilmes, taip, kad ir be antibu biggrin.gif

ochh.. man ir temperatūros nebuvo ir skausmą išsigydžiau per kelias dienas su čiulpiamaisiais vaistais nuo gerklės skausmo bigsmile.gif daugiadienės, kaip kad būdavo anksčiau ačiū diev nebebuvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man operacija po 10 dienu.bet dabar angina sukilo.pradejau gerti antibiotikus.idomu ar darys operacija.jau daug maz tureciau buti pasveikus.bet tai tyrimus darysiuos antradieni.tai kazi tyrimai nebus blogi?ar ka nors yra buvusi panasi situacija?
Atsakyti
Sveikos. Prieš 2 metus operavo anginą. Aišku ir aš kažkiek kalta, reikėjo keisti ankščiau gydytoją, BET tyrimo pakartotinai tuos du metus man niekas nedarė. Kai paklausdavau apie ASO titrą, atsakymas būdavo, jeigu jau gerai jaučiatės nėra reikalo kartoti. Ir ką... Pakeičiau gydytoją, kuri iškart paskyrė ASO titrą ir... Jis nukritęs, bet vis dar labai didelis! Turėjau įtarimų, nes man kaip ir prieš operaciją maudžia kelio sanarį, skauda gerklę sad.gif Kai operavo buvo 763, dabar 2 metai po operacijos 424. Ar kam nors buvo tokia situacija? Kas toliau? Papasakokit kol nueisiu pas LOR kad nesėdėti nežinioje...
Atsakyti
Sveikos,
As jau po operacijos menuo laiko.viskas butu jau kaip ir neblogai,bet gerkle vis dar labai sausa ir paraudusi.jei pereinu per lauka iskart pradeda persteti.vis dar jauciu diskomforta,tempima gerkleje.gyd sako kad gerkle grazi,gyja.bet ar cia dar per mazai laiko praejo,ae as per daug noriu kad butu jau normali gerkle.
Sakykit merginos ar jums panasus pojuciai buvo?po kiek laiko praejo?
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2015 11 28, 17:53)
Sveikos,
As jau po operacijos menuo laiko.viskas butu jau kaip ir neblogai,bet gerkle vis dar labai sausa ir paraudusi.jei pereinu per lauka iskart pradeda persteti.vis dar jauciu diskomforta,tempima gerkleje.gyd sako kad gerkle grazi,gyja.bet ar cia dar per mazai laiko praejo,ae as per daug noriu kad butu jau normali gerkle.

Jau pusę metų po operacijos. Gerklę džiovina vis dar kaip reikiant. Kada praeis nežinau, jau paradau viltį. Stengiuos su savim nuolat turėti vandens buteliuką, kad neperdžiūtų gerklė, nes tada jau įsiskausta. Kodėl taip yra, niekas nesako. Kada baigsis irgi neaišku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2015 12 01, 15:08)
Jau pusę metų po operacijos. Gerklę džiovina vis dar kaip reikiant. Kada praeis nežinau, jau paradau viltį. Stengiuos su savim nuolat turėti vandens buteliuką, kad neperdžiūtų gerklė, nes tada jau įsiskausta. Kodėl taip yra, niekas nesako. Kada baigsis irgi neaišku doh.gif

Ber ar jauciat dar gerkles perstejima? O paraudimo nera?ar buvot susirgus per ta puse metu?ar galit valgyt salta maista?pvz ledus?
Man siand isvis persti kazkaip gerkle ir dar labiau raudona.toks vaizdas panasu kaip angina(bet juk tonziliu tai nera).kazkas su mano gerkle vis tiek negerai.kazkoks istisinis perstejimas,kutenimas,sapusumas.lyg deginimas.jau menuo ir savaite.tikrai turetu visi sitie negalavimai praeiti.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2015 10 28, 07:51)
Sveikos. Prieš 2 metus operavo anginą. Aišku ir aš kažkiek kalta, reikėjo keisti ankščiau gydytoją, BET tyrimo pakartotinai tuos du metus man niekas nedarė. Kai paklausdavau apie ASO titrą, atsakymas būdavo, jeigu jau gerai jaučiatės nėra reikalo kartoti. Ir ką... Pakeičiau gydytoją, kuri iškart paskyrė ASO titrą ir... Jis nukritęs, bet vis dar labai didelis! Turėjau įtarimų, nes man kaip ir prieš operaciją maudžia kelio sanarį, skauda gerklę sad.gif Kai operavo buvo 763, dabar 2 metai po operacijos 424. Ar kam nors buvo tokia situacija? Kas toliau? Papasakokit kol nueisiu pas LOR kad nesėdėti nežinioje...

bet gal jis taip greitai nekrenta? unsure.gif reikejo uzklausti gydytojos. man jau metai po operacijos, vis neprisiruosiu paziureti ar sumazejo ASO blush2.gif bet mano buvo apie 310.

QUOTE(mirameda @ 2015 11 28, 15:53)
Sveikos,

pusmeti jauciau diskomforta, bet ir dabar nepasakyciau, kad puikiai viskas doh.gif skaudeti neskauda, bet po operacijos liezuvelis nusileido ziemiau ir kartais jauciu kaip jis man trukdo doh.gif
o skaudejo virs menesio tai tikrai, nes man net buvo uzsiutos zaisdos, tai kai iskrito siulai, iskart pradeji gyti.
Atsakyti
Sveikos,
Buvau siand. pas savo gydytoja kur operavo.paziurejo sako sugije pas mane viskas.perstejimas, deginimas galu buti nuo skrlandzio refliukso.sako dar jus svieziai sugijote,daug vaistu gerete dar reiktu palaukti pora men jei nepraeis reiktu issitirti skrandi.
Nu bet nzn su rugstingumu lyg bedu ir nera.
Nu ir taip nervina tas deginimlas,tiesiog is proto varo. kaip visoj burnoj.ji lyg butu nuplikyta ir liezuvis atrodo kaip nudegintas.kazkoks kartumas burnoj ir visada sausa burna.ir kutenimas bet atrodo kad ne tik gerklej bet visoj burnoj.
Gal man koks grybelis burnis gali but.?bet tai gyd tikriasiai butu mates?
Atsakyti
mano 6m dukrai angina operavo beveik pries 4 ar 3.5 men.sveikata vaiko akivaizdziai pagerejo,nebesergame.bet karts nuo karto pasiguodzia kad skauda gerklyte,rodo vis i viena puse.matau kad del visokiu skausmeliu nerimaujate,manau tai yra normalus reiskinys,kaip bebutu ,buvo pjauta,deginta.bet kokiam randeliui ant kuno reikia laiko sugyti,o cia juk gerkle,tokia jautri vieta,gleivine dar isplonejusi,ja tempia,naturalu visokie nemalonus pojuciai.mes suauge mokam ivardinti kokie jie,persti...sauseja,,,dziusta...]ir t.t.vaikai sako tik tiek jog-skauda.gelbstimes pastilemis nuo skausmo,ja ciulpiant suaktyveja seiletekis,viskas susitvarko,pastebejau kad ir nuovargis savo daro.bet tikrai viskas susitvarkys.laiko jums dar nedaug praejo,normalus jausti diskomforta gerkleje,kaip ir minejau,tai labai jautri vieta.laikykites.vsk bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2015 12 02, 12:50)
Ber ar jauciat dar gerkles perstejima? O paraudimo nera?ar buvot susirgus per ta puse metu?ar galit valgyt salta maista?pvz ledus?
Man siand isvis persti kazkaip gerkle ir dar labiau raudona.toks vaizdas panasu kaip angina(bet juk tonziliu tai nera).kazkas su mano gerkle vis tiek negerai.kazkoks istisinis perstejimas,kutenimas,sapusumas.lyg deginimas.jau menuo ir savaite.tikrai turetu visi sitie negalavimai praeiti.

Ledus valgau, bet kaip tyčia, kai jau gali sau leisti be baimės tą daryti, tai nesinorisi doh.gif Dėl šaltų gėrimų irgi problemos jau nebėra.
Kažkada gydytoja iškėlė versiją dėl gerklės perštėjimo - atseit naktį rūgštys sukyla iki gerklės ir degina, o po to skauda. Nežinau, o kaip tada paaiškint kad džiovina? kodėl nuolat reikia gurkšnoti skysčius?
Atsakyti