QUOTE(mirameda @ 2015 10 03, 13:22)
Sveikos,dar turiu klausymu del operacijos.man labai daznai buna angina.buna tenka net 2 kart per men gerti antibiotikus.tai jeigu man tas paumejimas bus ant tos operacijos datos tai operuos ar ne?kiek laiko proes operacija reikia but negerus antibiotiku?bukit geros pasidalinkit savo patirtim.man istisai angina.per puse metu turbut kokius 6 kart geriau antibiotikus.
As del anginos visai pries operacija antibus leidausi, nes paselis ziaurus atejo, su trim bacilom gausiai auganciom. Tai tonziles mano istisai buvo uzdegimiskos, tokias ir operavo, pilnas puliu. Antibu gavau po op ir tiek. Nera jokio islaukimo po antibu, o siaip, klauskit gydytojo operuojancio

Papildyta:
QUOTE(marijaj @ 2015 10 08, 11:25)
Prieš pusmetį man jau išoperuota angina, o šiandien kaip užskaudėjo gerklę, kaip senais laikais, kai turėjau anginą
ir kaip tai suprast? kad anginos operacija gerklės skaudėjimo problemų neišsprendė? teks sirgti kaip prieš op?

Faringitas. Sitie bestijos kankina mane, bet skauda be jokiu temp.dazniausiai virusines kilmes, taip, kad ir be antibu