Na, o dabar mano eile pasisakyti. Operacija man atliko antradieni, siandien - sestadienis. Taigi, operacijos diena buvo labai sunku po narkozes ir viso kito, kraujavau beveik nuolat. Seiles i popieriukus spjaudziau, nes skauda jas buvo ryti ir leidziami Diclac neveike tiek, kiek noretusi - kol buvau ligoninej, isleido namo mane ketvirtadieni. na, dar nakti is ketvirtadienio i penktadieni irgi pasispjaudziau. Dienomis be vaistu negaliu, reikia juos isgerti kas 6-8 valandas, geriu Nimesil. Tiesa, siandien jau pirma karta geriau po 10 val.
Bet labiausiai noriu parasyti apie maista - visi tie jogurtai, Hipp tyreles kudikiams, net paprasta varskyte grauze gerkle, bananai irgi grauze...
Manno atradimas - saldytos krevetes - labai maloniai isvirusios lukstenasi ir kramtosi

Kepti saldus obuoliai is ukininku - dar vienas malonumas, kuris negraudzia zaizdu. Lengvai kepta lasisa ir tarkuotas agurkas - puikiai, tik prieskoniu neprisidekite

Omletai visokiausi, bulviu plokstainiai. Nes jau ko ko, bet kruopu ir dribsniu kosiu jau nebegaliu imti i burna...

Zele nerugsti irgi labai maloniai nuteikia

Papildomam gijimui burna tepu kas vakara saltalankiu aliejum. Rytais sio aliejaus arbatini sauksteli laikau pusvalandi burnoj ir spajunu lauk- surenka visas bakterijas, kavapas is karto pagaiveja ir skonis. geriu medetku, ramuneliu arbatas. Siandien pilna ketvirta diena po operacijos ir gyvent tikrai galima, pradejau net namus tvarkytis po truputi, maudziausi ryte po dusu. Labi noriu galva issiplauti, bet dar bijau.
Gerkle pilna geltonai - balto apnaso - fibrino. Nuo Nimesil eda skrandi, sukilo rugstingumas, bet ibuprofeno praryt negaliu del to, kad tabletem... Zodziu, siandien jau sviesiausia diena is visu ir manau, kad bus tik geriau.
PO operacijos sumazejo kaklo limfmazgiai, kone is karto, as net nustebus..Ar galejao taip greitai?
Gailiuosi, kad nesioperavau anksciau, nes 3 emtus vaiksciojau su subfebrilia temperatura, nuolatiniais antibu gerimai suvare zarnyna ir skrandi, bandziau as angina iveikti ivairiom dietom, badavimais, organizmo valymais, bet kai pradejo skaudet sanarius - per tris men susiorganizavau operacija

)
Tiesiog kada jau yra ta letine organizma nuodijanti angina, labai sunku atsistatyti, atrodo, prisilaikai dietos, nevartoji organizma gleivinanciu ar rugstinanciu produktu, sportuoji, bet ciut nuovargis, virusu sezonas ar koks menkas perputimas - ir viskas. Angina ir vaistai. Be vaistu isgyti buvo be sansu, kiek bandziau, tesdavosi iki bronchitu ar plauciu...
Zodziu, sekmes visoms pasiryzusioms. Kol kas galvoju, kad tai geras sprendimas. Ypac po to, kai prisiskaiciau daugybe moksliniu straipsniu, kad angina gali būti dar apie 200 ligu priezastis, iskaitant akne. Akne man atsirado kartu su letine angina...
Papildyta:Tiesa,anesteziologui neatsilyginau, nes pries op net nebuvo i palata uzejes. o kadangi su gytytoja tariausi per pazistamus, teko atsilyginti... Operavo Santariskese. Prieziura superine buvo. Kraujavau, kaip rasiau, tik operacijos diena ir dar truputi nakti is antros paros i trecia. Bet baigesi savaime.
Gydytoja sake, kad man beveik nedegino - del to greitesnis ir lengvesnis gijimas, maziau skauda, bet pakraujuoti gali. Tai as labai nesiparinu, bet kartu ir labai saugausi.