Taigi taigi, išsami ataskaita tiesiogiai nuo namų sofos
Į ligoninę reikėjo atvykti dieną prieš operaciją, apžiūrėjo gydytojai, leido apsiprasti ir t.t

trečiadienį jau operavo pilna narkoze: taip ir mums ramiau, ir gydytojams patogiau. Su daline net nebeoperuoja. Pati operacija netruko valandos, apie 45min, bet atsigavimas operacinėje po narkozės užtruko ilgiau tai nuo išvežimo iš palatos iki sugrįžimo į ją praėjo 1h20min

Jautėsi kažkas gerklėje ne taip, bet neskaudėjo, nes operacijos pabaigos suleidžiami nuskausminamieji. Pabundi jau su servetėlėmis rankose ir su jomis nesiskiri iki pat miego: guli ant šono ir seilių stengiesi neryti, o spjauti lauk. Kalbėti galima bandyti, bet nelabai pavyksta, tad su aplinkiniais teko bendrauti ženklų kalba arba rašteliais

man ta pati operacijos diena ir buvo nemaloniausia, nes nieko negali daryti, net šonus paskaudo, o nekalbėti man išvis socialinė trauma buvo

valgyti ir gerti taip pat nebuvo galima. Kad netroškintų buvo pajungtos lašinės, kadangi tonzilės mano buvo labai jau nekokios dar ir antibiotikų paskyrė. Taip ta diena ir praslinko be skausmų, tik nekomfortiška

Rytas po operacijos prasidėjo džiaugsmingu galėjimu gerti ir kalbėti

skaudėjo, bet nepasakyčiau, kad labai stiprai, gavau ukolą į dupcę ir vargo nebemačiau. Skausmas teliko silpnesnis nei sergant angina ir jaučiamas tik ryjant. Diskomfortas šioks toks lieka, bet Aš tikėjausi daug blogesnio varianto

dieną po operacijos maistas tik skystas: kisielius, sultinys, pertrinta skysta sriubytė. Trečiąją operacijos dieną maistas jau normalus, tik permaltas blenderiu. Ryte košė, pietums sriuba ir mėsytė su garnyru, vakare jogurtas ir omletas ir t.t. Viskas švelnu ir gana prėska, bet ką jau padarysi

valgant reikia kantrybės, kadangi negali didelių kasnių ar gurkšnių praryti
Namo išleido šiandien (4ta operacijos diena), išrašė vaistukų nuo skausmo ir nupasakojo rėžimą. Bijoti nėra ko, viskas praeina, kentėti skausmų nebūtina, tam yra nuskausminamieji

Žiūrėsiu kaip seksis gyti namie, bet kol kas viskas tikrai gerai
P.S. temperatūra pakyla vakare iki 37 su dalimis, ryte man jos nebūna.