Štai ir 21 diena po operacijos. Viskas jau gražiai sugiję, liko tik prisiminimai
Gijimas manau buvo gana nesunkus , neskaudėjo nei ausų, nei akių, nei dantų, užteko gerklės

skausmo atžvilgiu sunkiausios man buvo 6-8 paros, ypatingai rytai, tomis paromis be bakstelėjimo nepavyko apsieiti, bet tik iš ryto. Tuomet skausmas atslūgdavo, galėdavau pavalgyti ir likusiai paros daliai jau užteko Nimesilių

Nuo kokios 10 paros jau ir jo nebereikėdavo, įsiskaudėdavo į vakarą jau nuo dienos darbų taip sakant (juk nešnekėti tikra kankynė būtų

), bet laisvai užtekdavo ibuprofeno tabletės

Tiesa fibrinas labai ilgai laikėsi, visiškai tik prieš kelias dienas nebeliko, nes pačios tonzilės pagrindo vietoje vis dar tupėjo

Tiesa ir maistą aš vagiau gana normalų, jau tos košytės ir jogurtukai tai ne man

Kisielius labai malonus atradimas, omletai, blynai, žėlė, troškiniai, kugelis, trintos sriubos, virta vištiena, minkštai išvirti makaronai su lydytu sūriu, net ir kotletus valgiau

svarbu su prieskoniais atsargiai elgtis ir kruopščiai sukramtyti

stengdavausi ir pajudėti kažkiek, žinoma sveiko proto ribose- ramiai pasivaikščioti gryname ore, namus kažkiek apsitvarkyti, nes užsigulėti irgi negerai, labai organizmą nusodina
Palinkėsiu besioperuosiančioms nebijoti ir lengvai sugyti! Viskas praeina ir tikrai nėra taip baisu kaip atrodo, o gyvenimo kokybė žymiai pagerėja