Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Paladė @ 2013 04 16, 08:31)
ar turint omeny, kad šonuose gulės  virkščios, lysvėje nebūtina išlaikyt to pusantro metro?

aš vistiek išlaikyčiau bent metrą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 09:35)
aš vistiek išlaikyčiau bent metrą.

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 16, 08:32)
gal pasakysit kokias veisles auginat?  ax.gif  bet tikriausia sunku bus rasti daigą, bet paieškosiu. bandyčiau tada lauke pasisodinti 1 arbūziuką.

Rosario, Sugar Baby ir Sniegius esu auginus. Nelabai tikiu, kad gausit Sniegių daigelį (jie tikrai geriau auga lauke), o Rosario ir Sugar Baby žmonės augina šiltnamiuose, sako, kad puikiai užauga. Jei auginsit tik vieną, tai gal geriau šiltnamy bandyt.. Kažkaip kai aš daug auginu, tai nėr baimės, kad kuris nors prastai augs, o kai vienas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 08:41)
Rosario, Sugar Baby ir Sniegius esu auginus. Nelabai tikiu, kad gausit Sniegių daigelį (jie tikrai geriau auga lauke), o Rosario ir Sugar Baby žmonės augina šiltnamiuose, sako, kad puikiai užauga. Jei auginsit tik vieną, tai gal geriau šiltnamy bandyt.. Kažkaip kai aš daug auginu, tai nėr baimės, kad kuris nors prastai augs, o kai vienas..  unsure.gif

arba reikia nupirkti daugiau daigų ir nuvežti uošvenei, kad užaugintų kaime rolleyes.gif pas mane mažas sklypelis nesinori labai išsiplėsti su tokiais gigantais kaip arbūzai.
Atsakyti
aš tai savo arbūzų niekam nepatikiu, o jau uošvienei - net pagalvot baisu blink.gif Pati ropinėju tupinėju apie juos. Bet, žinoma, vietos pas mane daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 09:49)
aš tai savo arbūzų niekam nepatikiu, o jau uošvienei - net pagalvot baisu  blink.gif  Pati ropinėju tupinėju apie juos. Bet, žinoma, vietos pas mane daug  smile.gif

kur jau ten tokį gėrį patikėsi... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
uošvienė prisiprašė atvažiuot paravėt, tai po to, kai ji paliko tik tai, ką pažįsta, dingo mano pankoliai. Gerai, kad dar kitur buvo.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 16, 09:13)
uošvienė prisiprašė atvažiuot paravėt, tai po to, kai ji paliko tik tai, ką pažįsta, dingo mano pankoliai.

na va, tai kurgi arbūzus gali žmogus patikėt biggrin.gif
Atsakyti
as tai geriau vaikus priziuret liepiu, o pati i darza biggrin.gif ....
tiesa susodinau ka tik siltnaminius arbuzus: Cream Sweet, Ogoniok, ir dar kazkoks rusiskas....einu melionu sodinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 16, 08:47)
Yerena, ar verta ta Sweet dumpling daigintis pirmiau? Siom dienom pvz

Verta, nes man praeitais metais apie mėnesį niekas nevyko, jau ruošiaus mest lauk, bet kitą dieną iš ryto pasirodė pirmieji augaliukai, kai kitos rūšys jau turėjo po porą tikrų lapelių ax.gif Greičiausiai Sweet Dumpling mano auginimo istorijoje išdygo per 10 dienų (sėklų neberenku, visos buvo pirktinės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 16 balandžio 2013 - 10:07
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 08:49)
aš tai savo arbūzų niekam nepatikiu, o jau uošvienei - net pagalvot baisu  blink.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nebesildo radiatoriai-neisivaizduoju kaip vel ant vienintelio gyvatuko vonioje daiginti... Bet as dar neskubesiu-jauciu tik po kokiu 2-3 savaiciu uzmerksiu seklytes g.gif Cia as apie arbuzus ir melionus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 16, 10:42)
Nebesildo radiatoriai-neisivaizduoju kaip vel ant vienintelio gyvatuko vonioje daiginti...

o kokia problema? Taigi nebūtina po vieną sėklą į indelį įdėjus daigint. Sėklas sudedi ant drėgnos marlės, į nedidelį induką ar net maišiuką, ir padedi ant radiatoriaus. Nebent veislių daug..
Atsakyti