ar jau sejat arbuzus ir melionus?
ne, nesodinam.
Papildyta:
o kada cukinijas ir aguročius daigams sodinti...ar jau pvz. šią savaitę gal galima

o ne ankstoka dar?.. Juos gi vistiek lauke auginsi, o į lauką tai turbūt kaip arbūzus panašiai reiktų išsodint
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 04 16, 13:49)

o ne ankstoka dar?.. Juos gi vistiek lauke auginsi, o į lauką tai turbūt kaip arbūzus panašiai reiktų išsodint

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 16, 15:15)
ar jau sejat arbuzus ir melionus?
aš jau pradedu. tuos, kur suvalgysim, sėju dabar, o tuos, kur tikiuos išlaikyt ilgai, tai 23-24 d.
Bet kiekviena pagal savo sąlygas sprendžia

QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 15:25)
ne, nesodinam.
Papildyta:
Papildyta:

QUOTE(diuni @ 2013 04 16, 15:49)
man rodos, visi šios šeimos augalai labai jautrūs temperatūrai

QUOTE(diuni @ 2013 04 16, 13:49)

nu va sakot anksti, as jau siadnien viska susodinau

nieko rytoj pratesiu....
kazkuo itariu cia man tupejimas ir zemyn galva sodinimas kazka padaro, kad po tokiu pasejimu ir sodinimu buna amen

aš šiandien moliūgėlius susėjau. Kai jau sudigs ir šiek tiek ugtels iškeliaus šiltnamin pas mamką.
tik palangės atlaisvėjo, tai tuoj vėl užstatytos bus

nera laisvu palangiu ka okupuot, ar sukonstruot jau nebezinau

QUOTE(Lerikyte @ 2013 04 16, 18:58)
o kuo pas tave užimtos? Mano beveik viskas jau iškeliavo į šiltnamį, tik paprikos likę. Erdvė laisva ir laukia arbūzų, melionų bei moliūgų.
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 21:03)
o kuo pas tave užimtos? Mano beveik viskas jau iškeliavo į šiltnamį, tik paprikos likę. Erdvė laisva ir laukia arbūzų, melionų bei moliūgų.
na pas mane tai dar viskas namuose. Bet balkone ištremta, tai dar vietos yra. Tik tiek kad po savaitės kokios viską vešiu jau į šiltnamį. Tada bus ervės arbūziukam

Norėčiau pasiteiraut ar arbūzų negalima sėt į durpinius puodelius (atsiprašau, jei toks dalykas jau buvo anksčiau diskutuotas - tiesiog greitai nerandu atsakymo) - kiek žinau jie gan jautrūs persodinimui, tai ar nebūtų gerai sodint žemėn į nuolatinę augimo vietą su tuo puodeliu