Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(yerena @ 2013 03 21, 23:23)
dimile, tai tikrai ne musque de provence, nes kol auga jis būna tamsiai žalios spalvos, pagulėjęs sandėlyje tampa terakotos (keraminių plytų ir rudų atspalvių mišinio) spalvos ir jokių būdu neišbala iki pilkšvų tonų  schmoll.gif
O kam reikia musque de provence sėklų, mūsų sėklų parduotuvėse jų galima įsigyti, pvz Žalioje Stotelėje ar Nojaus pasiūlyme:
user posted image

jų sėklų net ir maximoj ar senukuose galima nusipirkt, ne tik specializuotose parduotuvėse.
retai kada būna, kad lygiai tokios pačios išvaizdos "produktas" užauga mūsų daržuose, kaip ir ant pakelio foto biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Saunuoles temos kurejos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu nezinau kas cia mn darosi, net svaigstu kaip noriu moliugu, arbuzu, cukiniju doh.gif
Jau net parduotuveje pradejau pirkti cukinijas (ko anksciau nedarydavau, skaitau kad reikia jos atsivalgyti sezono metu) ir visur jas deti, blynelius, tyrsriubes ir pan ... g.gif
Kazkodel labiausiai erzina moliugu vaizdai, erzina geraja prasme, vat sis Musk de provence yra vienas is mano favoritu, planuojamu auginti sarase smile.gif
Gaila del arbuzu seklu visus traukinius praleidau, bet as kantri cool.gif as tikrai kantri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 22, 13:21)
Gaila del arbuzu seklu visus  traukinius praleidau, bet as kantri  cool.gif  as tikrai kantri  lotuliukas.gif

Galiu pasidalinti. Aš įkvėpta Yerenos informacijos atsisiunčiau "be traukinio". Šiek tiek paėmė pora forumiečių. Keleto rūšių kur buvo po 20-40 sėklų galiu perleisti.
Siunčiausi iš čia http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m322.
Bendraujam az.
Atsakyti
Ačiū yerenai ir saintlinai už milžinišką darbą 4u.gif
Nu ką,ir aš eisiu to musque ieškoti, juo labiau jei laikosi ilgai smile.gif
O su tuo atsivalgymu, pas mane keists dalykas-kai sezonas aš moliūgų beveik negaminu, o va po naujų metų, man jų labai labai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 03 22, 14:14)
Ačiū yerenai ir saintlinai už milžinišką darbą 4u.gif

čia Yerenai ačiū. O aš nieko nepadariau, tik nukopijavau ir įdėjau smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas auginot arbūzus Zloto Wolicy su geltona žieve, pernai turėjau šiltnamyje ir lauke, tai šiltnamyje augintų saldumas nerealus wub.gif Tai vat, jei lyginti su lietuviškais, gal pastarieji dar skanesni?
Atsakyti
pažiūrėjau interne tuos Zloty. Kaip keista tokios spalvos arbūzus matyt blink.gif
Kaži ar bus čia kas auginęs ir tuos, ir tuos unsure.gif

Atsakyti
Aš pati galiu palyginti tik su Sugar Baby. Tai tie Zlota nepalyginamai skanesni ir didesni, čia kalbu apie lauke augintus. O pernai vasara buvo, tai neduok Dieve. Sugar Baby užaugo gal po kilogramą, o geltonasis didžiausias apie 4 kilogramus. Labai plona žievė.
Dar vienas atradimas-melionai Blondy F1. Turėjau šiltnamyje du daigus, užsimezgė 27 melioniukai, kitus išgenėjau. Lauke nepabandžiau, pelės kitus daigus surijo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 23, 09:29)
Dar vienas atradimas-melionai Blondy F1. Turėjau šiltnamyje du daigus, užsimezgė 27 melioniukai

oho blink.gif Ir visi užderėjo??
Nebūčiau prisipirkus trijų pavadinimų melionų, pulčiau ieškot šitų biggrin.gif
Atsakyti
Reiskias pas mane Muscat de Provence yra dar vienas po stalu lotuliukas.gif Nes parsiveziau juos zalius-iki siol nesugebejo paruduoti... niekaip neatrinkau kas cia per moliugas-na, tik forma buvo tokia pati, ale spalva tamsiai zalia...Man jie sviezi labai skanus buvo smile.gif Pagyvenusio neragavau-kol kas nesinori...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 23, 18:12)
oho  blink.gif  Ir visi užderėjo??
Nebūčiau prisipirkus trijų pavadinimų melionų, pulčiau ieškot šitų  biggrin.gif

Užderėjo, tik dydis kai kurių vos siekė pusę kilogramo, Jie priklauso kantalupinių melionų grupei, tai skonis jų kiek kitoks, nei geltonųjų. Taigi nespėjau aš jų genėti, matyt jie savidulkiai, tai mezga be proto. Šalia buvo vienas Ananas, vos tris vaisius išstenėjo. Bet lauke Blondy draugiškai visi apsirgo ir numirė.
Atsakyti
Na va, siandien maximoj buvo seklom nuolaidos, tai pasiemiau sias:
Moliugai: AMBAR ir MUSCADE DE PROVENCE
Cukinijas: BLACK BEAUTY
Melionus: CHARENTAIS
Arbuzus: CRIMSON SWEET

Kaip manot ar gera pasirinkima pasiemiau, nors kitokiu nelabai ir buvo biggrin.gif
Atsakyti