QUOTE(Meda-1 @ 2013 03 24, 21:50)
Aš nusipirkau Sugar Baby. Nespėjau paskaityti net info, nes vyras liepė staigiai šmutkes susrinkti ir dingti nuo sėklų stendo.
Pernai draugė davė du daigelius, veislės nežinau, bet niekas man neužaugo. Tai pabandysiu laimę šiemet. Ir nežinau ar pataikiau veislč išsirinkti.

As du metus bandziau su Sugar baby, nesiseke man su jais

QUOTE(nila_ks @ 2013 03 24, 21:27)
Na va, siandien maximoj buvo seklom nuolaidos, tai pasiemiau sias:
Arbuzus: CRIMSON SWEET
Kaip manot ar gera pasirinkima pasiemiau, nors kitokiu nelabai ir buvo
Arbuzus: CRIMSON SWEET
Kaip manot ar gera pasirinkima pasiemiau, nors kitokiu nelabai ir buvo

šituos buvo gyrusių. Tiesa, augino šiltnamyje

As meginsiu CRIMSON SWEET auginti, greiciausiai siltnamyje pora daigiuku, jei sudygs
QUOTE(saintlina @ 2013 03 24, 22:14)
Man pats tas jei siltnamyje

oi, koks didelis
Bet ar ne per anksti jiems? Iki išsodinimo į lauką dar oi kaip toli.. o auga jie tai labai greit.

Bet ar ne per anksti jiems? Iki išsodinimo į lauką dar oi kaip toli.. o auga jie tai labai greit.
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 10:40)
oi, koks didelis

kitų dar nei nesėjau

Dar tikrai paskubejot, bet jei tik 1daigas, tai nieko tokio, o gal balandzio galas bus siltas kaip vasara-kaip kazkuriais cia metais... +20 berods buvo, visi maudesi
QUOTE(natariuxi @ 2013 03 25, 11:22)
Dar tikrai paskubejot, bet jei tik 1daigas, tai nieko tokio, o gal balandzio galas bus siltas kaip vasara-kaip kazkuriais cia metais... +20 berods buvo, visi maudesi
nieko tokio, bus eksperimentinis

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 12:22)
Nemėgsta moliūgai persodinimo, jei šaknys yra judinamos (tuo atveju, jei planuojate persodinti į šiltnamį, o vėliau iškasti ir persodinti į lauką- ilgai adaptuosis ir augimas labai suletės)
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 12:40)
Nemėgsta moliūgai persodinimo, jei šaknys yra judinamos (tuo atveju, jei planuojate persodinti į šiltnamį, o vėliau iškasti ir persodinti į lauką- ilgai adaptuosis ir augimas labai suletės)
ir juos aplenks tie,kurie buvo laiku ir teisingai pasodinti..
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 10:34)
as atsiprasau, bet nelabai