Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Aš nusipirkau Sugar Baby. Nespėjau paskaityti net info, nes vyras liepė staigiai šmutkes susrinkti ir dingti nuo sėklų stendo. smile.gif Pernai draugė davė du daigelius, veislės nežinau, bet niekas man neužaugo. Tai pabandysiu laimę šiemet. Ir nežinau ar pataikiau veislč išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2013 03 24, 21:50)
Aš nusipirkau Sugar Baby. Nespėjau paskaityti net info, nes vyras liepė staigiai šmutkes susrinkti ir dingti nuo sėklų stendo.  smile.gif Pernai draugė davė du daigelius, veislės nežinau, bet niekas man neužaugo. Tai pabandysiu laimę šiemet. Ir nežinau ar pataikiau veislč išsirinkti.

As du metus bandziau su Sugar baby, nesiseke man su jais g.gif Bet va kitom yra puikiai uzauge ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 24 kovo 2013 - 21:55
QUOTE(nila_ks @ 2013 03 24, 21:27)
Na va, siandien maximoj buvo seklom nuolaidos, tai pasiemiau sias:
Arbuzus: CRIMSON SWEET

Kaip manot ar gera pasirinkima pasiemiau, nors kitokiu nelabai ir buvo  biggrin.gif

šituos buvo gyrusių. Tiesa, augino šiltnamyje smile.gif
Atsakyti
As meginsiu CRIMSON SWEET auginti, greiciausiai siltnamyje pora daigiuku, jei sudygs
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 24, 22:14)
šituos buvo gyrusių. Tiesa, augino šiltnamyje  smile.gif

Man pats tas jei siltnamyje thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

mano sėti "big max" moliūgai tokie jau :

user posted image
Atsakyti
oi, koks didelis blink.gif
Bet ar ne per anksti jiems? Iki išsodinimo į lauką dar oi kaip toli.. o auga jie tai labai greit.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 10:40)
oi, koks didelis  blink.gif
Bet ar ne per anksti jiems? Iki išsodinimo į lauką dar oi kaip toli.. o auga jie tai labai greit.

kitų dar nei nesėjau biggrin.gif bet sėsiu ne už ilgo. o su big max'ais kažkur perskaičiau, kad sunkiai dygsta (būtent tie, kuriuos turėjau) ... o jie taip sparčiai išdygo... dabar matau, kad teks pažaist su jais. bet nieko, man patinka irnesakyk.gif biggrin.gif (kibirėlio aukštis 10 cm,daigas irgi panašiai tiek, jei matuosim iki viršutinio lapo biggrin.gif gal tik foto baisiai didelis atrodo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 25 kovo 2013 - 10:06
Dar tikrai paskubejot, bet jei tik 1daigas, tai nieko tokio, o gal balandzio galas bus siltas kaip vasara-kaip kazkuriais cia metais... +20 berods buvo, visi maudesi
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 03 25, 11:22)
Dar tikrai paskubejot, bet jei tik 1daigas, tai nieko tokio, o gal balandzio galas bus siltas kaip vasara-kaip kazkuriais cia metais... +20 berods buvo, visi maudesi

nieko tokio, bus eksperimentinis smile.gif blogiausiu atveju kibire paauginsiu iki lauko biggrin.gif arba šiltnamyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 25 kovo 2013 - 11:24
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 12:22)
blogiausiu atveju kibire paauginsiu iki lauko  biggrin.gif arba šiltnamyje.

Nemėgsta moliūgai persodinimo, jei šaknys yra judinamos (tuo atveju, jei planuojate persodinti į šiltnamį, o vėliau iškasti ir persodinti į lauką- ilgai adaptuosis ir augimas labai suletės)
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 12:40)
Nemėgsta moliūgai persodinimo, jei šaknys yra judinamos (tuo atveju, jei planuojate persodinti į šiltnamį, o vėliau iškasti ir persodinti į lauką- ilgai adaptuosis ir augimas labai suletės)

ir juos aplenks tie,kurie buvo laiku ir teisingai pasodinti..
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 10:34)
Labas rytas  biggrin.gif

as atsiprasau, bet nelabai verysad.gif tuoj po menesio neturesit kur det to moliugo, jei orai neleis issodinti anksciau... issodinsit gaivaliosis,kol arba prasilaus, arba isvis numirs, o pasodinti laiku ir teisingai ji aplenks gerokai.
Atsakyti