Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 17, 12:59)
nežinau kokie pas jus buvo, bet man vyras kažkokius firminius turbūt įtaisė  biggrin.gif  pirmą kartą kai paliejau, tai išsigandau, kad neištižtų man indeliai  lotuliukas.gif

Man tai sutęžta iki išsodinimo tie durpiniai,dar padraskau likučius,jei kas būna likę smile.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 17, 20:49)
karšta bus tik virš mūsų sklypo, o kitur bus lietinga ir visi vaikščios susigūžę - SM ji neskaito  lotuliukas.gif

Nu te,kad nori doh.gif Dabar jau vasarą prisišaukt reiks su maniškio konjakais.MB išprotės...
Atsakyti
Maniškiai smile.gif išlindo šaknelės, tai pridėjau žemių į jogurto indelius ir pastačiau ant jų ax.gif

user posted image

dekoratyvinis melionas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambro: 18 balandžio 2013 - 11:29
na jei jau Gaudvilė pažadėjo karščius-sodinsiu daug biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 04 18, 13:34)
na jei jau Gaudvilė  pažadėjo karščius-sodinsiu daug biggrin.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir aš.
Atsakyti
laba diena,

gal kuri arbuzu augintoja turi kelias sniegiu seklytes parduoti? blush2.gif blush2.gif praeitais metais snipstas gavosi, nei vieno arbuziuko nesulaukiau doh.gif Bet siais metais irgi taip norisi pabandyt blush2.gif
Atsakyti
O del ko, jusu manymu, snipstas gavosi?ka siemet zadat daryti kitaip?
Atsakyti
Aš ir Vilniuje ieškau Sniegių. Gal kas galite parduoti? Arba mainyti (į pomidorių pipirų daigelius)? smile.gif
Atsakyti
manau, galiu.
Atsakyti
O man dabar pasakykite, tokiai "žaliai" augintojai. Moliūgus, arbūzus ir melionus galima šalia vienas kito sodinti. Kažkur teko girdėti, kad moliūgai labai greitai susikryžmina. Tai gal kas, ką galite patarti iš savo patirties. Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 04 19, 08:19)
O man dabar pasakykite, tokiai "žaliai" augintojai. Moliūgus, arbūzus ir melionus galima šalia vienas kito sodinti. Kažkur teko girdėti, kad moliūgai labai greitai susikryžmina. Tai gal kas, ką galite patarti iš savo patirties. Dėkoju smile.gif

sodinti tai galite. Tik sėklų kitiems metams rinkti nevertėtų, nes iš jų ir gali išaugti tie pasikryžminę augaliukai.
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 04 19, 09:19)

Jei auginsite po vieną veislę moliūgų, melionų ir arbūzų- niekas nesusikryžmins, bet jei kiekvienų bus po keletą veislių- tikrai susikryžmins (aktualu, jei renkate savo sėklas kitiems metams).
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 04 19, 11:28)
Jei auginsite po vieną veislę moliūgų, melionų ir arbūzų- niekas nesusikryžmins, bet jei kiekvienų bus po keletą veislių- tikrai susikryžmins (aktualu, jei renkate savo sėklas kitiems metams).

vadinasi, sniegiams nebaisūs moliūgai? gali augti šalia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 19 balandžio 2013 - 11:22