Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Venta9 @ 2013 04 17, 09:36)
[COLOR=yellow]O del pom. nesijaudinkit, mano paprikos( jos jautresnes uz pom.) jau antra savaite gyvena balkone , kur yra skylutes vandeniui nuteketi, tai labai isbujojo isgrazejo o dabar tures vuzleisti vieta pomid., nes visi netelpa. o nakti budavo ir 3 laipsn.

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 16, 17:59)
nu va sakot anksti, as jau siadnien viska susodinau  blush2.gif  galvojau tik arbuzai tokie saltmeros  biggrin.gif  jos dar nelieciau...laukiu saintonos starto smile.gif... visa kita susodinta, tik kopustu nespejau paseti, sveikata pavede  doh.gif
nieko rytoj pratesiu....
kazkuo itariu cia man tupejimas ir zemyn galva sodinimas kazka padaro, kad po tokiu pasejimu ir sodinimu buna amen  blink.gif  doh.gif

Nu sedejimo zemyn galva spaudimas kyla mirksiukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2013 04 16, 22:43)
Norėčiau pasiteiraut ar arbūzų negalima sėt į durpinius puodelius (atsiprašau, jei toks dalykas jau buvo anksčiau diskutuotas - tiesiog greitai nerandu atsakymo) - kiek žinau jie gan jautrūs persodinimui, tai ar nebūtų gerai sodint žemėn į nuolatinę augimo vietą  su tuo puodeliu g.gif

Vyro mama jau zada pamerkt moliugu seklas, as visad orientuojuos pagal ja man gerai uzauga tada sitie, tai matyt ir siemet taip darysiu, tik kad vietos ant palangiu ner, savaitgali zadam uzklot stoga siltnamiui tai ishtarabonysiu i siltnami pomidorus, atlaisves biski smile.gif O i durpinius man pukiausiai gaunas su agurkais, nes jie jautrus persodininmui, o pomidorai durpiniuose pvz tikrai nekaip jaucias, arbuzus pernai i gerookai didesnius vazonus sejau, reik siemet bandyt i 9 ant 9 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 17 balandžio 2013 - 09:49
pas mane pomidorai durpiniuose indeliuose, visai smagiai auga smile.gif tik jau kvapas kelias dienas namuose buvo žudantis nuo jų swoon.gif
man kažkodėl šiandien knieti nagai moliūgus sėt g.gif nors gal ir palauksiu dar kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Mano arbuziukai Snieginukai suseti vakar visi, kurie liko man po draugisku dalybu SM biggrin.gif

Ziuresim rezultatai kokie bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 17, 11:50)
pas mane pomidorai durpiniuose indeliuose, visai smagiai auga smile.gif tik jau kvapas kelias dienas namuose buvo žudantis nuo jų  swoon.gif
  man kažkodėl šiandien knieti nagai moliūgus sėt  g.gif nors gal ir palauksiu dar kelias dienas  biggrin.gif

gal jie dabar ir auga bet man tai nepatiko jie dėl to kad išsodinus į dirvą šaknys sunkojai pro juos skvergiasi. Arba aš juos prastus tada išsirinkau. Bet pabandžiau vieną kartą ir man jie nepasiteisino. Jau tada geriau man asmeniškai tie daugkartiniai.
o kiek laiko dygsta moliūgėliai? nežinau kiek laukt. deja šildymą atjungė tai temperatūra bus apie 19 šilumos tik. Nes daiginti nešdavau ant šildomų vonios grindų, dabar deja jau vsio. Pas mane tokios veislės kaip delicata, table king, green hubbard ir panašūs.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 11:54)
gal jie dabar ir auga bet man tai nepatiko jie dėl to kad išsodinus į dirvą šaknys sunkojai pro juos skvergiasi. Arba aš juos prastus tada išsirinkau. Bet pabandžiau vieną kartą ir man jie nepasiteisino. Jau tada geriau man asmeniškai tie daugkartiniai.
o kiek laiko dygsta moliūgėliai? nežinau kiek laukt. deja šildymą atjungė tai temperatūra bus apie 19 šilumos tik. Nes daiginti nešdavau ant šildomų vonios grindų, dabar deja jau vsio. Pas mane tokios veislės kaip delicata, table king, green hubbard ir panašūs.

Pernai ir mano moliūgai vargo tuose durpiniuose indeliuose doh.gif Žemėj sėti po kelių sav net aplenkė tuos, kurie gerokai paauginti namie buvo... Išėmiau iš žemės, nuėmiau indelį ir laisvai leidau plėstis žemėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 23:52)
Nuo jogurto 200 ml tinka indeliai ar didesnius?

P.s. cukinijas sėjau į wc popieriaus ruloniuką  rolleyes.gif

as sodinau i plastikinius grietines indelius 400ml ar kiek ten, 200ml bus mazoka
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 17, 11:54)
Mano arbuziukai Snieginukai suseti vakar visi, kurie liko man po draugisku dalybu SM  biggrin.gif

Ziuresim rezultatai kokie bus  biggrin.gif

su "Sniegiais" dar šiek tiek palauksiu ax.gif
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 11:54)

aš asmeniškai jų apskritai nebūčiau pirkus, paskambino vyras, sako "tau indukų paimt", sakau "paimk" , tai paėmė lotuliukas.gif man labai superiniai nuo grietinės indeliai, nusilupa etiketė, tai net nesuprasi, kad prieš tai grietinę iš jo valgėm biggrin.gif balti , gražūs , dydis geras smile.gif

o padaigint sėklų ant kokio gyvatuko nenorit?

QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 12:31)
Pernai ir mano moliūgai vargo tuose durpiniuose indeliuose  doh.gif Žemėj sėti po kelių sav net aplenkė tuos, kurie gerokai paauginti namie buvo... Išėmiau iš žemės, nuėmiau indelį ir laisvai leidau plėstis žemėje smile.gif

nežinau kokie pas jus buvo, bet man vyras kažkokius firminius turbūt įtaisė biggrin.gif pirmą kartą kai paliejau, tai išsigandau, kad neištižtų man indeliai lotuliukas.gif manau dirvoj be problemų, drėgmės gavę, išsiardys jie, šaknims bus laisvė . arba gerai suliejus bandysiu juos apskritai nuimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 17 balandžio 2013 - 12:00
QUOTE(Keretoja @ 2013 04 17, 09:48)
Nu sedejimo zemyn galva spaudimas kyla  mirksiukas.gif

kas keisciausia si kart spaudimas nebuso pakiles g.gif bent jau gulint matavau, buvo 120/80, issedeti nebegalejau jau(tai koks buvo sedint nezinau, bandziau 2 kart pamatuoti, bet vis errorus mete, tai ejau gult), uzsizaidziau su visokais metodais(nuo adatu iki konjako) be vaistu bandydama apseiti, bet si karta nepadejo niekas doh.gif net vaistai...tai padejo tik gulejimas 3 valandos nejudinant galvos su karstu buteliu kojose...

o sniegiam reikes tada juogurto indeliu parinkti...teks vaikus kasdien juogurtu maitinti dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 17, 13:58)
o sniegiam reikes tada juogurto indeliu parinkti...teks vaikus kasdien juogurtu maitinti dabar  biggrin.gif

jei turi omeny mažus jogurto indelius - jie per maži bus arbūzams.. Man tie puslitriniai bokaliukai būna kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(Dajan @ 2013 04 17, 11:57)
as sodinau i plastikinius grietines indelius 400ml ar kiek ten, 200ml bus mazoka

teisingai smile.gif
Atsakyti
Uzmerkiau 4 sweet dumpling seklyes, visus kitus sesiu po 20 dienos, o del arbuzu starto lauksiu Linos signalo, beje aciu darkarta kad pasidalinai seklom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 17, 18:43)
Uzmerkiau 4 sweet dumpling seklyes, visus kitus sesiu po 20 dienos, o del arbuzu starto lauksiu Linos signalo, beje aciu darkarta kad pasidalinai seklom  4u.gif

Seklytes jau pas mane mirksiukas.gif
Aciu, Saintlina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti