man tai cia sportinis interesas
nors tiesa sakant gaila abieju augalu
mano pusseserė nemažai metų gyveno ir dirbo Ispanijoje. Pasakojo,kaip ispanai skiepina arbūzus į cukinijas. O svarbiausia,kad dar ir pati tai darė ir gerai tai moka daryti, susitarėm,kad kai jau bus ką skiepint - parodys
Na labai būtų įdomu sužinoti, gal bus dar galima pasinaudoti šiais metais
QUOTE(Lerikyte @ 2013 04 21, 19:22)
...Pasakojo,kaip ispanai skiepina arbūzus į cukinijas...
Ne vien arbūzai skiepijami, o ir melionai ir agurkai į cukinijas arba moliūgus. Pastarųjų šaknynas yra galingesnis ir augalai sugeba išmaitinti didesnį kiekį užuomazgų. Bet teko girdėti ir neigiamų atsiliepimų šia linkme
Pilnas Youtube tokių filmukų- pradedant rusais ir baigiant kiniečiais.
Musu viena SM nare (linaslinelis) bande skiepyti i moliugus arbuzus pernai-atrodo nelabai kas pavyko... Sake siemet vel bandys.
Gal ji atejusi placiau papasakos.
QUOTE(yerena @ 2013 04 21, 23:58)
Ne vien arbūzai skiepijami, o ir melionai ir agurkai į cukinijas arba moliūgus. Pastarųjų šaknynas yra galingesnis ir augalai sugeba išmaitinti didesnį kiekį užuomazgų. Bet teko girdėti ir neigiamų atsiliepimų šia linkme
kokie neigiami?
Papildyta:
QUOTE(Auksas+ @ 2013 04 21, 22:20)
Merginos parašykite į až, kuri galite parduoti arbūzų sėklų 
Pernai nespėjau su sodinimais, šiemet labai noriu tų arbūzų pasisodint
Pernai nespėjau su sodinimais, šiemet labai noriu tų arbūzų pasisodint
bet realiai tai ir šiemet nebespėjot... sėklyčių pradėt dairytis vasaros pabaigoj - rudenį jau galima, tuomet ir pirkti nereikėtų..
parsinešiau pora kibirų arklio aukso
Sveikos augintojos
.
Siais metais ir as bandysiu auginti moliugus, jau esu pasodinusi daiginimui ir keleta jau sudygo, tai turiu tokiu pora klausimuku.
Rusis " Big Max". Is 6 pasodintu seklu jau 4 sudygo, manau ir likusios greitu laiku pasirodys
. Sia rusi sodinti lauke? Kazin kaip augtu, jeigu viena sodinuka pasodinus i siltnami
?
Rusis " Muscade de provence". Pasodinau 4 seklas, jau viena seklyte kalasi, manau jau ryt bus ryskesnis vaizdelis
. Sia rusi taip pat sodinti lauke?
Kuom reiketu patresti moliugus kai juos jau persodiname i lauka?
Taip pat turiu klausimuka apie cukinijas, rusis " Nimba". Jas galima seti tiesiai i dirva/siltnami? Ar reikia jas irgi pradziai daiginti?
Siais metais ir as bandysiu auginti moliugus, jau esu pasodinusi daiginimui ir keleta jau sudygo, tai turiu tokiu pora klausimuku.
Rusis " Big Max". Is 6 pasodintu seklu jau 4 sudygo, manau ir likusios greitu laiku pasirodys
Rusis " Muscade de provence". Pasodinau 4 seklas, jau viena seklyte kalasi, manau jau ryt bus ryskesnis vaizdelis
Kuom reiketu patresti moliugus kai juos jau persodiname i lauka?
Taip pat turiu klausimuka apie cukinijas, rusis " Nimba". Jas galima seti tiesiai i dirva/siltnami? Ar reikia jas irgi pradziai daiginti?
Moliugai visi lauke auginami.
užmerkiau melionų sėklytes. Sumerksiu šiandien dar ir moliūgus.
Arbūzai dar palauks ketvirtadienio ar penktadienio.
QUOTE(saintlina @ 2013 04 22, 09:13)
užmerkiau melionų sėklytes. Sumerksiu šiandien dar ir moliūgus.
Tai jau neiskentei?
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 22, 09:17)
melionai šiltnamy augs, tai manau, kad jau ir laikas
o mano melionai jau isdygo...ir tada mane apeme panika
gi siltnamio dar neturiu, kur jos sodinti