Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(tany @ 2013 04 22, 09:31)
o mano melionai jau isdygo...ir tada mane apeme panika  biggrin.gif  gi siltnamio dar neturiu, kur jos sodinti  ax.gif

pastatysit kol užaugs. Arba tuneliuką padarysit melionams smile.gif O gal bus labai karšta ir lauke puikiai augs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 04 22, 09:56)
Moliugai visi lauke auginami.

Dekui. O kaip su cukinijomis? Galite patarti? Daiginamos jos ar tiesiai i zeme sodinti ( lauke ar siltnamyje)?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 22, 09:23)
melionai šiltnamy augs, tai manau, kad jau ir laikas  smile.gif

Aha, siuos as sodinsiu i tuneliuka... reiks ir man tuomet merkti seklas g.gif O tu juos auginsi pomidorams po kojomis? Ar atskira siltnami jiems turi?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 04 22, 10:41)
Dekui. O kaip su cukinijomis? Galite patarti? Daiginamos jos ar tiesiai i zeme sodinti ( lauke ar siltnamyje)?

Pernai puikiausiai man derejo cukinijos,kai seklas tiesiai i zeme sejau ir agro uzdengus palaukiau, kol isdygs po du tikrus lapelius, tada nudengiau. Sejau panasiai apie geguzes viduri g.gif
Atsakyti
Vakar norejau paseti pora seklu cukiniju, bet buvau nepasiemusi... Pabandysiu ateinanti savaitgali paseti-paziuresiu kaip jiems seksis augti. Zinoma, dengsiu keliais sluoksniais agro.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 22, 09:43)
Aha, siuos as sodinsiu i tuneliuka... reiks ir man tuomet merkti seklas g.gif O tu juos auginsi pomidorams po kojomis? Ar atskira siltnami jiems turi?

pomidorams po kojom paleisiu. O dalį turbūt pasodinsiu lauke ir tuneliuką virš galvų pastatysiu. Kadangi sėklų, pasirodo, turiu daug, tai negi sėsiu mizerną kiekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 22, 10:45)
Vakar norejau paseti pora seklu cukiniju, bet buvau nepasiemusi... Pabandysiu ateinanti savaitgali paseti-paziuresiu kaip jiems seksis augti. Zinoma, dengsiu keliais sluoksniais agro.

blink.gif anksti dar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 22, 09:57)
pomidorams po kojom paleisiu. O dalį turbūt pasodinsiu lauke ir tuneliuką virš galvų pastatysiu. Kadangi sėklų, pasirodo, turiu daug, tai negi sėsiu mizerną kiekį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau isivaizduoju rudeniop tavo idetas foto... Pora karuciu su arbuzais, pora-su melionais biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 22, 10:00)
blink.gif anksti dar...  g.gif

Gal kiek ankstoka, bet pabandysiu... Seklu daug turiu ax.gif Mazu pasiseks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 22, 10:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as jau isivaizduoju rudeniop tavo idetas foto... Pora karuciu su arbuzais, pora-su melionais biggrin.gif  wub.gif

kad neauga pas mane melionai. Čia iš užsispyrimo vėl bandysiu smile.gif Na, ir veislės nebandytos, gal kas netyčia užaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 22, 10:43)
Pernai puikiausiai man derejo cukinijos,kai seklas tiesiai i zeme sejau ir agro uzdengus palaukiau, kol isdygs po du tikrus lapelius, tada nudengiau. Sejau panasiai apie geguzes viduri  g.gif

Dekui, tada bandysiu geguzes viduryje i lauka is karto seti ir dengti plevele. O jiems daug vietos reikia? Ta prasme kaip moliugams? Man cia tada reikia apsigalvoti kur ir kiek cia pabandyti paseti....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 04 22, 12:40)
Dekui, tada bandysiu geguzes viduryje i lauka is karto seti ir dengti plevele. O jiems daug vietos reikia? Ta prasme kaip moliugams? Man cia tada reikia apsigalvoti kur ir kiek cia pabandyti paseti....

Mano cukinijos pernai augo krumeliais tokiais, jokiu virksciu nebuvo kaip pas moliugus. Paziurekit cukinijos kokios pas Jus yra. Nes Black Beauty pvz ir tos geltonos mazytes, tai tikrai krumines. Joms daug vietos nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 04 22, 11:40)

Jei cukinijos Nimba, kaip kad raset, tai jos krumines-tikrai neturetu daug vietos uzimti. Seciau kazkur 50-70 cm atstumais jas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 balandžio 2013 - 11:52