Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

saintlina, labai labai labai ačiū 4u.gif šįryt paštininkė aplankė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 17:06)
iki arbūzų sėjos dar mėnuo laiko  smile.gif  Drąsiai galėsit sėti, nevėluojat  smile.gif

Lauksim tada balandzio smile.gif
Atsakyti
Mergaites,priminkite prasau kokia melionu veisle geriausiai auga Lietuvoje ir kur jos seklas galima isigyti,aciu!P.S.tai ka as sodinau ana vasara tikrai musu klimatui netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajan: 28 kovo 2013 - 23:27
tai kad mes taip ir neatradom, kurie melionai pas mus lauke auga.. Nors kažkas, ar ne IngridaB (atsiprašau, jei klystu), lyg buvo įdėjus nuotrauką melionų lauke g.gif Veislės tai nors užmušk nepamenu, prieš pora metų buvo doh.gif

Aš šiemet trijų pavadinimų melionų nusipirkau, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Pas mane pries kelis metus lauke augo ir sunoko net keliu rusiu melionai: Emir, Charentais ir Ananas. Bet tai buvo karsta vasara. Saltomis vasaromis nespedavo sunokti.
Cia karsta vasara:
user posted image

user posted image
Atsakyti
niam niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 29, 09:43)
Pas mane pries kelis metus lauke augo ir sunoko net keliu rusiu melionai: Emir, Charentais ir Ananas. Bet tai buvo karsta vasara. Saltomis vasaromis nespedavo sunokti.
Cia karsta vasara:

Kaip grazuuuu wub.gif
O jie lauke augo, ar siltnamy?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 29, 11:20)
Kaip grazuuuu  wub.gif
O jie lauke augo, ar siltnamy?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taigi citatoje,kurią pacitavote yra atsakymas
Atsakyti
biggrin.gif

Siemet bandysiu kelis auginti tuneliuke su paprikomis ir baklazanais, nes vietos dar liks...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 29, 10:58)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif taigi citatoje,kurią pacitavote yra atsakymas

doh.gif
pamaciau toki grozi galva susisuko, nebesupratau, ka skaitau biggrin.gif
Atsakyti
melionai gigantai blink.gif

grazuoliai...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 29, 10:43)

speju 2010 m?
Atsakyti