Apie svetimas klaidas kalbam . Jei gerai apmąstom tolimesnius veiksmus, tai ir tasai moliūgėlis turėtų puikiai augti.
Be to, negaliu garantuoti 100proc, bet dar tikiu žmonėmis ir jei Asese minėjo, jog mano per anksti sėti agurkai, nukeliavę nemažai km, dar ir derėjo iki rudens, vadinasi jokių klaidų ir nebuvo
tai, kad dar anksti daigeliams aš pati tik eksperimentinį auginu, per anksti pasėtą
labai nesunkiai ir pati galit užsiaugint, dar tikrai yra laiko ir norimoms sėkloms įsigyt
nagi paskaityk nuo pradzios,ten labai daug prirasyta is merginu patirties,net pati susigundziau siemet auginti prisiskaicius:)ziuresiu,kas gausis,dar pranasauja karsta vasara
As arbuzus pabandziau pasiseti jau dabar ir jie man isdygo Kaip sakot per anksti paseti veliau nebus perauge sodinti i kiema? Ar jau nelabai kas is ju iseis?
O melionai turbut sejami ir auginami panasiai kaip arbuzai?Pasejau kelias seklytes pabandymui, bet nei viena neisdygo....
jei pasėjot, tai kodėl jiems neišdygt? Aišku, kad per anksti. Juos jau po mėnesio reiktų sodint į nuolatinę vietą, o net šiltnamyje, manau, tai būtų per anksti.