Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 14:20)
mano bendradarbė pernai anksti susėjo, nes prapjovus moliūgą rado sudygusias sėklas. Tai iš pradžių labai gražiai augo daigai. O paskui kai labai ilgi patapo, problema buvo. Ir kai išsodino, iš jų derliaus nesulaukė, taip ir nusibaigė jie.

Bet linkiu, kad Jums pavyktų  4u.gif  O mes lauksim žinių  smile.gif

tikiuosi man labiau pasiseks , nei jūsų bendradarbei smile.gif
dėkui už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 13:34)
tikiuosi man labiau pasiseks , nei jūsų bendradarbei smile.gif 

be abejo, geriau. Ana tai šioj temoj nesilankė, jokiais gerais patarimais nesivadovavo smile.gif Be to, su vienu žaidžiant visad daugiau dėmesio jam galima skirti nei krūvai.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 14:27)
P.S. Normalus augalo augimas yra ~5 cm per parą. Skaičiuokite  biggrin.gif

šiltnamis tai prie namų smile.gif
pas mane po 5 cm per parą, kad paaugtų, tai aš abejoju g.gif namie +23, tai nešalta jiems smile.gif bet taip sparčiai neauga, nors gal tik man taip atrodo biggrin.gif įdomumo dėlei -pamatuosiu. jei jau eksperimentinis, tai iki galo biggrin.gif
yerena, pagal jūsų teoriją ryt tokiu pat metu turėtų būt 5 cm paaugęs? gerai supratau?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 14:38)
be abejo, geriau. Ana tai šioj temoj nesilankė, jokiais gerais patarimais nesivadovavo  smile.gif  Be to, su vienu žaidžiant visad daugiau dėmesio jam galima skirti nei krūvai.

žaisiu tai tik su vienu smile.gif
jau trys palangės (dvi po 1,30 m ir viena 2,5 metro) nukrautos įvairiais daigeliais (pagrinde gėlių) biggrin.gif , pomidorai, sėti kovo 20 , 7dienį jau prasikalę visi buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 25 kovo 2013 - 13:45
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 14:43)
yerena, pagal jūsų teoriją ryt tokiu pat metu turėtų būt 5 cm paaugęs? gerai supratau?

Čia ne mano teorija, čia auginimo patirtis. Jei augalas gauna visas reikiamas medžiagas, jis vystosi teisingai, prieaugis būna ~5 cm per parą (tas labiau taikytinas augalams grunte negu indeliuose).
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 14:47)
Čia ne mano teorija, čia auginimo patirtis. Jei augalas gauna visas reikiamas medžiagas, jis vystosi teisingai, prieaugis būna ~5 cm per parą (tas labiau taikytinas augalams grunte negu indeliuose).

grunte tai jie pas mane bujoja biggrin.gif o namie, dabar pamasčiau, kad net nėr ko ir matuot, nes tiek tikrai nepaauga smile.gif jis pats dabar apie 10 cm, o išdygęs tai tikrai ne prieš dvi dienas smile.gif

bet kokiu atveju, ačiū labai visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 25, 14:50)
o namie, dabar pamasčiau,  kad net nėr ko ir matuot, nes tiek tikrai nepaauga smile.gif

Kad namuose yra daug ribojančių augimą faktorių- indelis, oro cirkuliacija, temperatūrų režimas, maistinės medžiagos, galų gale apšvietimas ir t.t.

P.S. Elizabeth**, lauksime ataskaitos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 25 kovo 2013 - 13:57
QUOTE(katyttee @ 2013 03 25, 13:23)
Ir aš atsiprašau bet kas neleidžia žmogui pabandyti ir kitiems metams turėti patirties. Juk tai tik vienas eksperimentinis daigas, kiti kaip supratau bus laiko sėjami, o jūs čia tragediją padaret  biggrin.gif  
  Labai gražus daigelis, perkelsit gražiai ir vdrug viskas pasiseks, kol pas lerikyte tik megs moliūgėluai jūs jau valgysit  biggrin.gif  tongue.gif  4u.gif

kad tik jau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet aisku augintojai - sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 25 kovo 2013 - 14:08
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 13:27)
Kažkada sėjau eksperimentuodama ankti, ~kovą, tai man nepasiteisino, augo prastai, tyso, nors buvo jau ir žiedelių. Kai persodinau į daržą- situacija pagerėjo, tik rezultate turėjau kur kas trumpesni augalą, užmezgė porą-trejetą moliūgėlių, bet pagal visas charakteristikas tai buvo miniatiūros lyginant su laiku pasėtais vienetais.
Sėjant balandžio vidury, augalai išvežami į nuolatinę vietą jau min pusmetriniais, jei Jūsų šiltnamis už kampo- kai atšils- laikykite ten iki tol, kol dings šalnų tikimybę ir persodinkite į nuolatinę vietą lauke arba išneškite į lauką ir palikite žemam ir plačiam inde iki rudens.
P.S. Normalus augalo augimas yra ~5 cm per parą. Skaičiuokite  biggrin.gif

Ir as esu sejusi ir cukinija,ir agurkus per anksti..niekada taip nebedarau..bet merginoms reikia pabandyti:)niekas nenori mokytis is svetimu klaidu:)be to,dabar,kai ner zalumos,greitai augantis daigelis labai dziugina:)
Atsakyti
siandien prapjovem paskutine cukinija...issilaike vienintele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 14:07)
Ir as esu sejusi ir cukinija,ir agurkus per anksti..niekada taip nebedarau..bet merginoms reikia pabandyti:)niekas nenori mokytis is svetimu klaidu:)be to,dabar,kai ner zalumos,greitai augantis daigelis labai dziugina:)

Jei apie agurkus, tai jau rodos ir išsiaiškinom, kad mes juos namie jau ir skinam. Nėra čia jokios klaidos. Juk ne pirmą kartą jau.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 14:54)
P.S. Elizabeth**, lauksime ataskaitos  smile.gif

būtinai ataskaitą priduosiu biggrin.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 25, 15:07)
bet aisku augintojai - sekmes  4u.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 15:07)

labiausiai grožiu ir nuostabiais žiedais dabar mane džiugina dvi karališkos orchidėjos ir 4 phaleanopsiai smile.gif o pasimokyt iš klaidų nėra jau taip blogai smile.gif tikiu, kad su tuo daigu viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turetumet pora daigeliu parduoti? 4u.gif
Atsakyti