Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(ievakata @ 2013 03 26, 22:54)
Sveikos, nesekiau temos blush2.gif , gal jau svogunus sejat g.gif

Sudygo jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 03 26, 19:42)
Gyvybė mano šiltnamyje:

Miela žiūrėti wub.gif

Pas mane irgi jau dygsta ridikėliai, gražgarstės, o eksperimentinių pomidorų kol kas nėra nei vieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 03 26, 22:54)
Sveikos, nesekiau temos blush2.gif , gal jau svogunus sejat g.gif

Pasėti, bet iš 3-jų rūšių tik viena sudygo verysad.gif dar laukiu, bet galvoju, kad reikės tur būt sėt iš naujo savaitgaly
Atsakyti
As svogunus Hilton sejau 3.2. diena.Ne vienas dar neislindo !O Exibition ta pacia diena seti kuo graziausiai auga.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2013 03 27, 15:07)
As svogunus Hilton sejau 3.2. diena.Ne vienas dar neislindo !O Exibition ta pacia diena seti kuo graziausiai auga.

Tai dar tikitės, kad išlįs? blink.gif dar lauksit? aš tai kažkaip jau prarandu viltį sulaukt - žadu sėt iš naujo g.gif
Atsakyti
Exibition. Sėti kovo 4. Pradėjo lysti kovo 11. Šiandien viršūnėles pakirpau, nes kai kurie ilgiau lindę iš po kepurės, čiut padžiūvusiom viršūnėm buvo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 03 26, 13:38)
Vadinasi, gumbai sau, o jei nori pankoliu seklu uzsiaugint, reik atskirai augint? kitokios seklos? Reiks tikrai pamegint is tu seklu, kur vaistineje esu pirkusi pankoliu seklas sudaiginti. O zole gumbiniu pankoliu reik susmulkint ir tada saldyti, ar ne?? Beje, gal kas auginot kmyninius kuminus?

Kažkuri mama pasakojo, kad smulkintą pankolių žolę šaldo. Gumbinių pankolių sėklų nepavyko kol kas man užsiauginti. Kelis metus pasisodindavau šiltnamyje, tai jei nesuvalgydavome laiku, užaugdavo mano ūgio augalas, pradėdavo žydėti. Bet aš spalio pradžioje kalakutus nakčiai suleidžiu į šiltnamį, tai jie viską , kas žalia suryja, taigi ir pankolius g.gif O tie pankoliai, kur sėkloms augina, gal jie trumpesnio vegetacijos periodo, gal spėtų kartais užaugti. Literatūroje rašo: pas mus sėklos spėja užaugti tik labai karštą vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 03 26, 19:42)
Gyvybė mano šiltnamyje:

erziniesi mirksiukas.gif svajonių šiltnamis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 27, 18:24)
Exibition. Sėti kovo 4.

Oho kokie jau blink.gif Saintlina,kada mes porus ir svogūnus sėsim g.gif ?

Mergės,per kiek laiko plius minus išdygsta Frilice salotos?Trys dienos,kaip vazonėly,o nei slucho,nei dūcho...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 27, 18:08)
Oho kokie jau blink.gif Saintlina,kada mes porus ir svogūnus sėsim  g.gif ?

Mergės,per kiek laiko plius minus išdygsta Frilice salotos?Trys dienos,kaip vazonėly,o nei slucho,nei dūcho...

galvoju, kad gal laikas būtų?.. Kiek jau čia laukt galima mastau.gif

Salotos pas mane labai greit sudygo, per pora dienų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 27, 18:20)
galvoju, kad gal laikas būtų?.. Kiek jau čia laukt galima  mastau.gif

Salotos pas mane labai greit sudygo, per pora dienų.

Sakai jau sėjam svogūnus g.gif Parašyk, kai susėsi mirksiukas.gif Sėsiu ir aš, labai jau pernai patiko smile.gif
Atsakyti
aš tai tik savaitgalį šiltnamį pasieksiu, tykiai nuslinkus per Velykas pasėsiu biggrin.gif
O tu šiltnamį pašonėj turi, gali ir ryt sėt, tokia saulutė šildo wub.gif Mikliai nosis iškišę subujos.

Ai, Krymo svogūnus einu šiandien užmerksiu kaip Gaudvilė liepė. Tai galima sakyt, kad šiandien atidarau sezoną smile.gif
Atsakyti